EnDeppigPeppJag

Ursäkta för dålig uppdatering men det har varit mycket som har behövts fixats nu inför resan och tyvärr så kommer det förmodligen bli ännu sämre uppdatering för jag vet nämnligen inte om jag kommer att ha någon social kontakt eller tillgång  med en dator nu de närmsta 3 veckorna..

Kort sammanfattning: jag satte mig på ett flyg ner till sthlm och hamnade såklart breve två fula finnar var av en av dom satt och fes och kollade på mig oroligt hela resan. Oroligt vet jag inte varför, han borde varit rädd för livet med tanke på mördarblickarna jag kastade till honom men jag har väll blivit sämre på det.

Dagen därpå vilket är idag har jag spenderat på helt tom mage i stan med olika människor bland annat min syster och Sebastian. Kom just hem från middagen nu förvånandsvärt sent men det är livet! Vi drog till en indisk restaurang som var relativt tom men sedan kom det in ca 10st svarta chickenMcnuggets som förstörde min kväll med att en efter en sitta och försöka ragga på mig vilket roade min pappa och hans fru enormt. Tack för skyddet...

Nu ska jag komma till saken och bort från allt det dåliga..eller låt mig formulera om det där, till något dåligare.

Jag är nu skitdepp men ändå skitpepp!? Jo pepp (vi börjar med det positiva som tar minst tid och plats) jag ska till brasilien i 3 veckor mer behöver väll inte sägas? Sen så är det så att allt känns skit! varför? man kan nästan tro det(lat som jag är) att det är för att det är lättare att vara deppig nästan, för tro mig vad det finns mycket saker att negga ner på.. Skitsamma tillbaka till saken, jag hatar när man gillar någon, hur fan vet man att personen gillar en tillbaka? Och sen finns det en massa jävla fuckers som ger blandade budskap som små jävlarna! Ursäkta för fan ordspråket men jag är sjukt frustrerad och arg!? Nu tror de flesta som läser den här bloggen och känner mig att dom vet vad jag pratar om men det kan jag säga att DET GÖR NI INTE! den här personen och saken vet bara jag om och så ska det förbli! Jag vill inte ha andras skitåsikter om saker och ting dom inte vet ett skit om så de så. För ni tror att ni hjälper fast än alla bara förstör!

rent och stubbigt: jag är olycklig just nu och vill bli klar i huvudet och hur jag känner,just nu känns det bara stubbigt, nästintill långa lianer man kan svinga sig i, jag vill känna mig len som en babystjärt.

/En ledsen vilsen och stubbig tjej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0