Jag ska göra fred med hjälp av bomber ?

här sitter man och skriver inlägg när någon jävla random blatte skriker "fan har du krig eller du också ?!?! fan det låter ju som bomber , att du ska göra fred i typ libanon genom att bomba dom.. fan krig! tof tof ! låter det bombarjävel tof tof"

okej ? normalt ? nej vänner förvånansvärt nog vill blatten lyssna på håkan hellström ?!? den här världen är påväg åt helvete !

Jag pratar i sömnen när jag sover.. jo iaf när jag är övertrött .. det har hänt att jag haft dom mest seriösaste och allvarligast samtalen men kommer inte ihåg dom .. jag blir iaf väldigt vis ! Detta hände igår igen när jag tydligen pratade och hade öppna ögon.. Detta kan inte fortsätta .. tänk bara vad jag kan göra ?

Sen finns det en till sak som håller på att pajja min redan stekta hjärna..., det finns någon som heter "någon" som kommenterar mina bilder .. jag vill veta vem det är men personen vill inte säga utan vill att jag ska gissa tre gånger och har gett som lettråd att det är någon jag ser varje dag ..Det i sig tycker jag är lite elakt för det är så att jag går på en skola med ca 2000 elever så jag kan säga att jag träffar många männsikor varje dag... JAG MÅSTE FÅ VETA !!?!?!  VEM ÄR DET !?!? jag blir galen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0