THE MOMENT YOU`VE ALL BEEN WAITING FOR!

OH YEAH BABY! Safia is back in hennes egna vackra ord svinhelveteskalla Sverige! Sitter på arlanda och funderar allvarligt på att gå fram till någon och bara hysterigråta? Är så jävla trött så igentligen borde man (jag har kommit på en mycket grymmare bestraffning än att dö, misshandlas med mera) slänga in mig i djungeln igen! Det mina vänner och tro mig med mina ord! DET ÄR HEMSKT! VAR I DJUNGELN I EN HEL VECKA AV MIN SEMESTER och jag kan säga att det är något jag inte kommer någonsin och aldrig diskutera med någon det är härmed ett döttfall och det enda bevis på att jag varit där är min familj, bilder och repade ben... okejdå förmodligen mycket förstörd regnskog..! Tillbaka till ämnet så är jag såhär trött för att jag nu varit vaken i över 29 timmar i sträck och det är inte bra för mig, nej det är det inte, verkligen inte.., faktum är att jag faktiskt grät en skvätt bara för att jag såg människor som talade svenska..

Men jag klarar inte av att skriva mer just nu.. hem måste jag.. ja yes i have to make it or else ... we skip the fucking dramatic part and we go right to the point! I fucking die!

Bye och tack sverige för att jag inte var berrädd på denna jävla kyla och kom hit i kjol och frös stubben av mming tgacks så jävla myckert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0