Ändrade planer...

Igår blev det mycket ändrade planer.. Jag skulle ju igentligen gå på bio med pappa men den ställde vi in med anledningen att min bror som jobbade och min pappas fru inte kunde följa med och båda ville se filmen.
Så då fick jag och pappsen lite dåligt samvete och beslutade oss för att jag ska stanna en extra dag här i sthlm (dvs tills på måndag) och så ser vi bion allihopa på söndag kväll.

En annan plan som blev ändrad var ju först den planerade utgången som istället blev till bowling. Men som man kanske kan gissa blev den också ändrad.

Killarna ringde och jag pallrade mig ner på fridhemsplan för bowling, men vi glömde att det var fredag och att sthlm inte är ösd där man bara kan komma in och oftast inte behöver boka.. På bowlinghallen var det smockat, och inte en bana ledig på hela kvällen... Killarna ville åka vidare men jag bestämde mig för att springa hem till pappa och kolla på film... Väl hemma kollade vi på den där filmen då det är en massa giftiga ormar på ett plan.. + 2 eller 3 halva/hela filmer till.

Kvällen avslutades som det kanske märks en aning sent för att jag lurade pappa. När han fråga vad klockan var sa jag att den var 22.45 istället för 23.45. Kvällen avslutades 02.30. 

Oj vad mycket text det blir!? Iaf så vet jag inte vad jag ska göra idag.. en sväng på stan blir det sen har jag några olika alternativ att välja mellan men mer om vad jag väljer kommer sen.

Nu blir det brunch! Älskar ordet!

/S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0