a night out

Kvällen började som sagt med salsa. I närheten av kungsan och slottet. Tog inga bilder där men sjukt duktiga va alla där på salsa. Kan ju säga att jag kände mig kass!






Efter det drog vi in till kungsan där det var ung08 och dom spelade lite ragga så vi började dansa där men kände oss alldeles för stora. Var bara jätteunga småtjejer och killar där så vi gick och satte oss ner och snacka dans.


Mattias kommer döda mig för den här bilden. Bilderna från hans kamera är helt sanslösa! Jag vill ha den kameran! Tog typ bilder i bättre än systemkamera kvalitet! Måste vänta tills jag får bilderna av honom. Stötte även på några från Östersund igår.


Tiden gick och när vi kollade på klockan hade den blivit 3 och mattias missade bussen hem med bara någon minut så vi fick vänta på nästa som gick klockan 4. Tog en nattfika på 7eleven och tog en promenad där jag hittade den här hunken!


När jag sedan skulle hem slutade det roliga. Jag blev förföljd och killar försökte dra tag i mig mitt framför svinpolisen som inte gjorde ett piss! dom skratta..jo för det är ju jättekul med en ensam liten tjej som måste slå bort stora killar själv.

En kille som följde efter mig i bil hoppade till och med ur och sprang efter mig för att fånga mig..Cp-skada. Ringde direkt taxi när jag kom bort från dom. Men men sånt händer väll...?

Nu ska jag försöka duscha och ringa en kompis för det är stört bra väder här i sthlm!


/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0