Easyline

Bokade just ett Easyline-pass på gymmet. Har aldrig provat det så det ska faktiskt bli riktigt spännande. Såhär står det i beskrivningen:

Easy Line är den perfekta snabbträningen för styrke- och metabolisk träning, kombinerat med överlägsen kvalitetsdesign och hållbarhet. Easy Line ger dig chansen till snabba resultat!

Easy Line Cirkelträning Träningsformen som redan slagit stort i hela världen och blivit mycket populär. Easy Line cirkelträning är ett effektivt sätt att träna på och som ger dig snabba resultat på ett kort men intensivt 30 minuters pass.
Du tränar både kondition, styrka, uthållighet och förbränning. Anpassa intensitets nivån efter dig själv och få en flexibel men effektiv träning som passar alla och ger resultat.

Easyline cirkelträning passar för: kom igång-träning, allsidig träning för mer kraft i hela kroppen, träning för att gå ner i vikt, när du vill komma i form, vill träna men har ont om tid, om du inte riktigt har hittat din plats i ”gymmet”, unga och äldre, vältränade och otränade.




Låter väll bra va? Strök under de orden som jag tyckte passade mig bäst i sista stycket ;)


Får återkomma om hur det gick...


/S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0