Kändis ? och kåta hundar ?

hmm .. nu har jag och fisen planerat att vi ska bli kändisar .. Lite olika sätt är det dock .. antingen ska vi åka till ett arabland och bli en svensk attraktion eller åka till irland kanske och blåsa pipa ? vi har även funderat på om vi ska leta upp någon väldigt rik och känd människa från USA och gifa oss sen så kanske han eller hon (vem vet ?) dör av  en "olycka" och så kör vi en anna nicole smith och får alla pengarna.. Jag har umgåts med förmånga kändisbesatta blattar helt enkelt .. !

Ja asså vad fan är det med mig och hundar ?? dom försöker alltid sätta på mig ? vad är det luktar jag sexe dog eller ? Självklart blir jag utsatt för detta som vanligt av fisens hund Moses.
Allt utspelar sig såhär: jag ligger på sängen helt lugnt och pratar när jag helt plötsligt känner hur något börjar slicka mig i örat .. bort puttar jag hunden men efter några sekunder är den lilla rackaren tillbaka och biter (bokstavligt talat) tag i mitt öra !?! tror han att han är romantisk och att jag tänder på hans förvridna doggystyle eller !? bort  åker hunden igen men hoppar på mig igen ... en fight startar .. jag vs the dogg .. efter ett tag märker jag att han inte längre fightas med mig .... HUNDEN HUMPAR MIG !! Vad är det med mig och hundar ? sitter dom och tänker ".. human i like to fuck ! " ?? ne den enda hund jag är trygg med är min egen och hör och häpna  .. hon är lebb ... ha !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0