Fet och fyllig.

Jag drog ju som sagt ner på stan idag, mötte upp bror en sväng, träffade en kompis och fyndade en tisha och halsband sedan svängde jag in på pappas kontor och hämta honom för en middag a la fetkebab! lskar kungshallen av hela mitt hjärta men fan vad ont jag har varje gång jag går därifrån. Oj såg att man kunde uppfatta det där fel, vad jag menar är inte att det är dålig mat utan att jag får så sjukt mycket mat att jag nästan bokstavligen rullar ut därifrån. Då kanske ni tycker att "ja men ät inte så mycket då!?" men jag kan lova att dom orden inte är dom bästa att säga till mig. Dels för att ingen står ivägen mellan mig och min mat och dels för att om den är god är stop ingenting i mina öron!
Så ja, för att sammanfatta så känner jag mig med ett ord fet men inte på det dåliga sättet utan fet och go + fyllig.

Jaja nog om mat. Eller kanske inte, snacka om att man inte blir mätt på killar här! Finns det många snyggingar här? Sbar ja. Inge mer förklaring än det behövs.

Ikväll eller ja, om ett tag blir det bowling med killgänget! Ska bli sjukt kul! Nog för att jag kommer att vara den enda tjejen men som den enda tjejen kommer jag ha mycket att bevisa...DVS att jag är bättre än alla killar! Oh yes boys, bring it on!
En update om hur det gick får ni sen! ;P



/S


Kommentarer
Postat av: johanna

haha skön blogg

2009-03-07 @ 22:46:26
URL: http://jware.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0