Godnatt!



/S

5 veckor?

5veckor paserar snabbt.. herregud 5 hela veckor! Ja snart har jag varit här p å mitt favoritst älle på jorden i 5 veckor..


Eller jag vet inte om det är det längre. Älskar , verkligen älskar det här stället men det som jag saknar är mina syskon. Dom jag delade allt det här med. Har alla mina barndomsminnen här med mina dom och det var mycket det som gjorde det till mitt favoritställe.


Jag och min syster som gjorde allt tillsammans och mina bröder som alltid fanns där att retas och leka med.. Saknar känslan jag fick när jag var mindre. Mina andra halvor eller blir det fjärdedelar haha?


Men såklart är det underbart med stranden och alla vänner nu med :)



Bild från senaste sommaren 2006 då vi alla var tillsammans i marocko. På bilden, Mounia, Meriem, Dina(min syster), Souhaila och jag. Hehe we had fun. Ingen bra bild alls men den enda jag hittade :)


äåö


/S


Populär??

Jag tror jag har blivit den mest populära blondinen av alla på hela stranden bland småbarnen..på grund av min supermadrass! Den har håller ännu efter hundratals vilda barn! Hahah alla var så rädd att jag inte kunde marockanska att ingen vågade fråga om dom fick låna den först men sen tillslut vågade sig en söt liten charmör fram till mig och efter det brakade helvetet lös! Hahah nejdå men efter det kom alla dom söta små sakerna fram med blinkade stora ögon ¨få jag lååånaa???¨ hehe kan ju inte säga nej då heller!







Sitter iaf nu nyduschad och inkrämad med vad som måste vara 5liter hudlotion på våran altan(säger man så ?) med laptopen i knät :)


Tror inte att det blir någon utgång för mig ikväll både för att mina magsmärtor har blivit värre och för att jag är lite irriterad.. men vem vet vad denna natt har att bjuda på right?


äåö


/S


People here...

Sånt som inte händer i sverige..


Till exempel igår när jag var på stranden så kom det bara fram en tjej och satte sig ner under mitt parasol l och började prata med mig. Helt enkelt.Och det händer ofta att folk gör så här. Det är inge fel med det . Vill man lära känna någon så går man bara fram till den personen. Sånt händer aldrig i sverige och det är något jag saknar..


Hehe b wild!


Thats how u make friends here :)

äåö

/S


Lördag 10 juli

Hej!

 

Varje morgon vaknar jag upp med otroliga smärtor i hela kroppen.. vet inte vad det är men det blir bara värre och värre för varje dag som går..


Hehe jaja appråpå något random sådär :) Tillbaka till nuet hehe.



Hmm har inget intressant att berätta förutom att jag saknar min familj och vänner där hemma i sverige.



Bild från igår.


Nu ska jag kolla klart på nacho libre innan jag går ner till stranden.


äåö

/S


Fredag 9 juli

Godmorgon!

 


Vaknade upp för ca 1,5 timme sedan och har sedan dess inte gjort ett skvatt förutom ätit frukost.. Internet gick sönder samma dag som senaste inlägget så därav den dåliga uppdateringen.


Anyhow.. jag sket i mitt magont och gick ner till stranden iaf. Kändes bättre fram mot kvällen så jag gick även ut. Bra beslut för vi hade jättemysigt. Först var vi hos en kompis sen tog vi en promenad ner till ett populärt strandcafe där vi satt länge och skratta innan kvällen slutade hemma hos en kompis igen.


Dagen efter, mådde jag riktigt dåligt så skickade iväg pappas vän att köpa godis. Så med en hel kasse godis låg jag hemma hela dagen, exakt hela dagen och kolla på film.


Igår blev jag less på vädret, HAR INTE SOLAT På 6 HELA DAGAR!!!!, så då flydde jag stället och vi åkte in tetouan för rejäl shopping.

 




Nu iaf är det bra väder så nu ska jag kila ner till stranden och pressa med min nya madrass!

Sjukt varmt är det i sverige också har jag fått höra, hoppas det håller sig tills jag kommer hem..!

 

/S


Sickness

Im gna write in english cause i dont feel like typing in the letters that doesnt exist on this comp.

I still feel really bad nd it doesnt wanna go away..which means that im stuck in the house and cant go to the beach nd i really want 2 cause its my friends last day here so i wanna spend time with them.

2 make the story short, all of this makes me pissed..



/S


Eclipse...




Åhh jag vill verkligen se Eclipse nu.. Jobbigt värre så får jag se trailern på reklam var femte minut… hehe dilemma nr 1..


/S


Tisdag 6 juli

Hejsan!


Hur mås det där hemma? Själv kom jag precis hem från stranden. Jag och ett gäng vänner drog ner till stranden imorse och har varit där sedan dess lyssnat på musik och lekt som barn hahah.. Jag och en till tjej började dock må väldigt dåligt så vi gick hem nu för ett tag sedan.


Igår så drog vi tillbaka till stranden innan vi på kvällen gick ut och träffade fler.




 

Ska kolla på film och försöka må bättre så jag kan gå tillbaka till stranden.

Hoppas alla har det bra där hemma :)

. äåö

/S


Måndag 5 Juli

Halleloja!

 
Så otrolitgt härligt att känna doften av mat när man kommer hem hungig efter stranden…livet borde alltid vara såhär heh
 

Mina vänner kom igår och det första vi gjorde var att gå ner på stranden och sola. Efter det gick vi till deras lägenhet och tog det lugnt i några timmar innan vi gick ut och vidare på ett strandcafe.


Idag har vi bara varit på stranden och lekt både i vågorna och med sten. Helt livsfarligt är det att bada i vågorna och det är svart flagga. Vi gick dock bakom en klippa där badvakterna inte går och lekte.. Slungades som om man vore en fjäder.. Och det gick nästan inte att komma upp. Inte så smart idé med andra ord.




Gick upp på terassen för att sola lite men slutade med att jag gick ner igen pga att det blåste för mycket.


Lite ointressanta bilder men tog inga då vi var på andra sidan klippan med mobilkameran bara med den andra.. 

Nu ska jag kolla på någon film under siestan eller gå till mina vänner som åker imorgon.

 

Ha det bra!

/S


Super-våldtäcks-kondomen!!

 

Den sydafrikanska läkaren Sonnet Ehlers har uppfunnit ett vapen mot våldtäktsmän: En "kvinnlig" kondom med taggar.

 

Den sätts in ungefär som en tampong och har vassa tandliknande krokar på insidan. Om en man sedan penetrerar kvinnan fastnar krokarna i mannens penis. När den väl har fastnat kan kondomen bara tas bort av läkare. Tanken är att våldtäktsmän ska söka sig till sjukhus där de kan gripas av polisen. Den gör ont, han kan inte kissa eller gå när den när på. Om han försöker ta bort den klämmer den åt ännu hårdare. Taggarna ska dock inte vara så vassa att de orsakar sår.


Hittade detta och tog ovanstående från min vän Alinas blogg. Brukar inte kopiera men...Jag måste bara få säga att det är en så stört bra idé! GO AFRICA!!! Hoppas riktigt många åker fast nu och får hårda straff!


/S


Söndag 4 Juli

Hejsan sunshines !

 

How u doing? Har precis tryckt i mig en fet middag och undrar varför det är så dåligt väder här… eller egentligen är det inte dåligt väder alls. Jag har väll blivit för bortskämd av bra väder!

Idag kommer mina vänner hit äntligen! Börjar bli lite trött på att dela med pappa heheh so that means utgång för mig ikväll. I rättan tid för annars hade jag möglat ihop till en fisk snart!


Juste  spanien förlorade inte igår! Fast jag vet varför.. en person här har ännu mer otur än mig och denne person hejjade på Paraguay! Från och med nu får han vara med varje match framöver. Hehe…







♥äåö

/S


fotboll fotboll fotboll

Hello

Det blir och har varit mycket fotboll nu and i like a lot lot!

Kollade på matchen för en stund sedan och kan någon säga mig varför alla lag jag hejjar på åker ut? Portugal, Brasilien, Argentina och ikväll kommer säkert spanien förlora bara för att jag hejjar på dom…Hahah frustrerande!

Höhö det var bråk här hemma om vilka spanien spelar mot ikväll. Alla sa olika men jag sa paraguay so that means i  am the winner tonight när dom ser det!! Mahahah…

Drog inte heller till stranden för det var dåligt väder så har inga intressanta bilder att visa :P

 Äåö

/S


Lördag 3 juli

Godmorgon!

 

Kom hem från en härlig springtur på stranden för någon timme sedan och sitter nu och lyssnar på pappa och hans kompisar som kom igår. Dom är väldigt högljudda…!

 

Ska snart kila iväg till stranden tror jag innan jag blir döv av pappa och co!

 






hahah yess det fungerer men bara med cambilder dock... och kanske min mobilkamera. So thats whats comin!

 

Hörde att det var bra väder där hemma så ut och njut!!

 

Äåö (klistrar in äåö i varje inlägg för de finns  inte på den här datorn :)

/S


Fredag 2 Juli i Marocko

Hej allihopa !

 

(fy faan har allvarligt talat börjat om över tjugo gånger nu. Kommer sprängas vilken sek som helst ! Jädra fiffi internet !)

Nu sitter jag här framför datorn i stehat haha ! Dom som varit här någon gång förstår hur jäkla otroligt det är. Det här var en by utan el för bara något år sedan. Fast internet försvinner var 5 :te sekund så jag har nu suttit här i typ 5timmar hehe…suck… men men tänkte visa lite bilder !

 

Ne det är helt omöjligt så nu ger jag upp… Vi hörs senare ikväll eller imorgon om jag orkar med bajsdatorn igen..

 

Hejdå !

äåö

/S

 


Sol, strand och bad

Hejhejhalla!

Ja det bestar mina dagar av har. orkar inte skriva sa mycket mer nu pga dessa tangentbord... vi har iaf skaffat mobilt bredband som ska funka snart och da kanske jag kan ladda upp lite bilder.


Solong!!

/S

RSS 2.0