Resor!

Jag suger på det här med blogga. Det gör inget!

hmm anledningen denna gång är att jag har varit på eller i Danmark! och där fanns det inga datorer? men men härligt var det och några nyanser? brunare hoppas jag att jag har blivit! Vad gjorde jag där? mycket censurerat gott folk! men what can i say? man måste bjuda på sig själv!

Denna sommar blir det bara resa en massa. Turkiet, Danmark och nu den 10:e så åker jag tillbaka till Marocko i 4-5 veckor.. Det ska bli kul och mycket bloggande kommer det att bli där eftersom det är nämnligen bland annat så jag ska hålla kontakt med lilla mamma! :D Kommer även skaffa nytt nr men det blir det mer om senare :P

Nu ska lillen ha datan men ma höres!

/S

Turkiet!

Har hittat lite mer bilder från turkiet nu från mammas kamera :P

Hmm, låt se.., igår var det match i nälden och strömsund som jag tippade på skulle vinna vann! Mahaha oj! Sen så skulle vi hem till mig men vi blev fast i vaplan och där spenderades också natten. Trevligt.

Jag tror jag har abstinensbesvär när det gäller att resa? Sitter och kollar på biljetter överallt.., Marocko, libanon, spanien, turkiet och danmark. Marocko för att jag kan åka dit om jag vill men jag har inte bestämt mig.. Libanon för att det vore stört kul. Spanien för att Sandra vill åka dit och varför inte? Turkiet för att jag vill dit och träffa lite vänner och sist Danmark för dit åker jag nu på Lördag. Safia likes to travel! ;)Tycker om bilden :P ser så brun ut! Från när mamma och jag lekte med Kameran.Inzoomat! :P gillar dessa...Världens sötaste mamma.

Finns mycket mer bilder också men hinner inte ladda upp för nu ska jag baka bullar ;)

/S

Lite festbilder!

jag gick ju som sagt ut det första jag gjorde efter att ha landat och här kommer lite av bilderna! :D hahah jag tror det kanske är en halvbra ide det här med att festa för min del... :PJag ska inte ens börja nämna vad vi gör här!


Grattis Camilo som fyllde 20 år!

haha ne det blir inge fler men vi hade faktiskt sjukt roligt med mycket dans! :D och annat som inte ska nämnas..:D

/S

THE HANGOVER!

haha jag har noterat nu på senare tid att jag är väldigt dålig på att uppdatera och det är .. ja dåligt men har man mycket att göra så har man! :D

Var på bio idag och såg The hangover eller som den heter på svenska Baksmällan! Såå sjukt stört bra film! Bland de bästa jag har sett faktiskt! Min humor i ett nötskal!
Sitter nu hemma hos Donia och det märks för vart annars kan man få frågan appråpå ingenting "Safia ska vi skaffa silikonpattar?" "va?!" "ja dom kostar bara 50000 ju..."  (tystnad)

Imorgon så ska jag sova här för jag har blivit inhyrd! sen på onsdag är det match.. Nälden mot Ifk strömsund. hahaha det är nog bara jag som ser det roliga i det där :P

/S

Back again!

Ja då var man tillbaka igen då till kalla pisssverige som välkomnar en varmt med regn? Hårt liv tror jag att jag har.. var ute och festa i turkiet till klockan fyra sista kvällen, somna kl 06.00, vakna kl 08.00 för att jag skulle packa för bussen gick klockan nio på morgonen!? jaja väl hemma så skulle man på fest direkt så det var bara att åka hem, ge lillebror lite presenter, slänga sig i duschen och åka! Härlig kväll blev det iaf med mycket dans såklart!

Hade det helt underbart i turkiet faktiskt, sol och bad i 38graders värme är något jag aldrig tackar nej till! 

Träffade även miss Finland!? Hon hade en photoshout på stranden jag var på så kom fotograferna fram och sa att jag var den vackraste tjejen och undra om jag ville vara med på fototagningen och där stod jag, svettig, blöt och saltig!? haha dom sa att jag skulle spela miss tropical eller miss sweden men den riktiga miss suomi eller miss finland som det är på svenska, hennes manager var jättearg och förbannad så jag drog snabbare än attan! Men kul var det och miss finland var verkligen fin :)


Påväg dit!


Väl i turkiet var vi hungriga och trötta!
eller ja, iaf mamma, efter en nap och stranden så var jag på fest humör!
Dom här bjuder jag på!haha!

och självklart var mamsen med och posa!
utekväll med yves!
jag och söta mikaela.


 

Partynatt med Cissi, Mikael, Kristoffer, Niklas och många mer!
 

Cissi ;)


Hahaha väldigt väldigt dragen kristoffer och den andra som jag glömde namnet på!?


Micke och cissi!


Jag och cissi!

Nä nu orkar jag inte ladda upp så mycket mer + att mamma har mest bilder på hennes kamera som jag inte vet var den är? Även så gjorde vi en photoshout lekte runt och hade jätteroligt med våran vän kameran!

/S

TURKIET IDAG!

har man varit och kollat på studenter och snygga heta sådana också!

Ikväll blire tukiet!

/S

Bäst i test brushan!

Sprang ner efter skolan på Z-trafikskola och skulle göra syntest för att få ta körkortstillstånd.., tror ni inte man lyckas klanta till det också?

(tanten)   vilken sida blinkar det på nu?
(jag)   eh vänster? eller är det höger, aja det är iaf den här sidan vilket är höger ju!? (sträcker upp höger arm)
(tanten)   vart blinkar det nu då?
(jag)   vänster
(tanten)   vart blinkar det nu då?
(jag)   vänster...
(tanten)   vart blinkar det nu då?
(jag)   vänster!
(tanten)   och nu med!?!
(jag)   vänster!
(tanten) det ska det inte göra?
(jag)   va? (kollar på andra sidan och inser att mitt hår är ivägen för blinkknapparn) ooj hehe du, mitt hår är ivägen, kan jag sätta upp det?
(tanten)   gör det!

Sätter upp håret.

(tanten)   vart blinkar det nu då?
(jag)   på båda sidorna...eheee
(tanten)   det ska det göra däremot!

Vilken stjärna man inte är..?


jaja drog hem och hade tråkigt när jag kom på att jag ville ha ett par jeansshorts. hämtade man saxen och vips hade man en massa snyggt! :D funderar på att göra en liten jeansklänning med dragkedja fram på tyget som blev över?Klipp, klipp, klipp och såhär blev dom!Såhär såg hela alltet ut och det blev ju inte så illa? Gillart iaf väldigt mycket! ;)

/S

Tisdagen i en nöt.

Klarade knappast att komma upp imorse men upp kom man sen på med tydligen lamm-tröjan? (min lillebror tycker jag ser ut som ett lam i den`?) för att de va kallt och iväg.

Har haft pausegympa-redovisning nu då man lekte ariel! Kan ju inte vara dåligt att sitta och svanka med röven framför hela klassen? MVG heta jäkla ryggar iaf!

Visade i powerpoint och här är några av våra bilder!Jah.., plocka moln? "Sträck på er nu så ni blir långa långstångar!"Jag tror att jag måste varit mike tyson i mitt förra liv? haha nerå men har man fastaste slaget eller? :O Kände mig iaf som typ sylvester stalone? ge mig lite eye of the tiger och det här är fixat!Fick inte med någon bild på mig svankandes men kan bjuda på min lilla partner häär i svankande position!


Nämnde jag att det är risigare väder idag eller? Suuug!

/S

vill jag ha?

SVAR JA.

Sjukt snygga sandaler som finns på hm för 198? Ge mig!

Måndag och inte är det länge kvar nu nej!

Började man kl 14.00 idag då? och så slutade jag kl15.00? nödvändig dag? nej. icke.

men men hann iaf göra liute saker man är mindre stolt för.., tror jag?

Blev en sväng med ana, sebastian och johan? (tror killarna hette så) sen blev det deeptalk med dennis! vilken stjärna..(han inte är  :P ) 

Skön Aldina kom även förbi med 5 filmer appråpå ingenting så nu ska jag slå mig ner och kolla. ohh yees..'


LÄNGTA TILLS PÅ FREDAG! även att flertalet av mina vänner kommer att vara där samtidigt som mig! :D

/S

RSS 2.0