Rihanna - Unfaithful/S

Träning

Så! Kom hem för ungefär en timme sedan från stan. Vi åkte in och tränade, jag, min lillebror och mamma. Riktigt skönt faktiskt. Ska nog göra det imorgon med.

Nu blir det upp till huset för att spela lite mer med lillebror./S

Måndag 3 januari

Mornin till er!

Vaknade för ett tag sedan av att en liten korv hoppade på mig i sängen. Gårdagen var en riktig slappis dag. Jag och lillebror spelade xbox i stort sett hela dagen, tog en pause och köpte massa gott och sen blev det film på kvällen. Båda filmerna "The experiment" och "22 bullets" var riktigt bra.

Idag blir det nog att bara ta det lugnt också, kanske in till stan och träna. Vi får se!/S

Söndagsmys

Nu har vi precis fixat dippen till chipset och ska mysa ner oss framför en film. Vi har spelat nonstop hela dagens förutom en liten paus vi tog för att köpa chips, godis och en massa läsk. Första filmen för ikväll blir "the experiment".

Söndag 2 januari

Sitter och spelar Xbox med lillebror! Alla zombies måste döööööö! Hahah jag äger ;) Aja såhär kommer jag spendera många timmar av den här dagen, skönare? men vi hörs senare!

Pizza!

Idag vaknade vi vid 13, låg och drog oss ett tag innan vi ville ha frukost. Bästa frukost alternativet tyckte vi va pizza men ingen pizzeria var öppen i närheten så det var bara att hoppa i bilen och åka iväg på pizzeria-jakt. Som tur va hittade vi en.

Dagen spenderades med pizzorna i Jennifers soffa framför film. Kom hem vid nio och la mig i soffan. Har precis blivit normal igen. Det vill säga, duschat och fräschat till mig.

Ska ta med mig min lilla prinsess-korv ner på rummet nu och sova. Är så sjukt trött!!/S

Lördag 1 Januari

Hej!

2011 är det alltså nu. Kan fortfarande inte fatta att året 2010 gick så snabbt. Lite skrämmande om man tänker efter. Känns som om jag kommer va 40 med barn imorgon redan om varje år kommer gå så snabbt?

Haaha jaja. Hade ni ett bra nyår? Jag hade faktiskt ett grymt nyår med härliga vänner. Kvällen började hemma hos Frida med 3-rätters middag, lek, lite dans och förfest. Efter det åkte vi till en annan fest men den festen var inget för oss så vi drog nästan lika snabbt som vi kom in, åkte rullator och sedan bar det av in till stan och O´learys. Vi var där ganska tidigt innan det kommit tillräckligt med folk så då vid 12-slaget stod vi nere i badhusparken, kollade på raketer och skålade med champagne.

När vi stått där ett tag var det bara att bege sig upp till O´learys igen för att dansa loss på golvet. Jen och Jullan hamnade uppe på högtalarna, vi retade upp engelsmän och svenskar, jag fick cider och öl över hela mig, lekte rockstjärnor och rätt som det var så skulle O´learys stänga så då blev det MCdonken, kebab-baren och efterfest.

Hem till Jennifer kom vi klockan 4 och somnade gjorde vi klockan 8 på morgonen.

Vi hann med så sjukt mycket igår och hade faktiskt riktigt roligt.

Jag glömde mitt minneskort till kameran så det blev inga bilder tagna med den. Dock hade Jennifer med sig sin så det kommer bilder så fort jag fått dom. :)

Sålänge bjuder jag på några mobilbilder


Jag och Julia :)

/S


RSS 2.0