Stehat

Hello!

nu ar jag har igen! det har varit mycket resande fram tills nu.. forst landade vi i casablanca sedan till marrakesh for att sedan komma tillbaka till Casablanca efter det drog vi till fez, teotuan over dagen, tangier en snabbis for att kopa soffa  sedan Chaouen och nu finally Stehat.

Hahaha enda problemet nu ar att det ar tomt har. Ingen av mina kompisar sa jag ar ensam ett tag.. men det gar nog bra!

Nu ska jag foroska fa tag i nagon innan jag drar hem!

Hors imorgon om jag kommer till ett internet cafe!

pusss och kram

ps saknar alla dar hemma!

/S

Hejdå sverige!

p110610_19_26000 (MMS)

Hejdå sverige!


promenad

ne nu har jag suttit här för länge. Jag drar istället ut på en promenad här i min hemstad :) Fast... den lär inte bli lång för att.. det är dåligt väder.., och OKEJ jag är lat!

Hamnen i östersund då det var BRA väder. Notera BRA.


/S


7eleven

Yes här sitter jag nu och kollar runt på internet och dricker världens godaste Cafe Cooler. Pappa har inget internet hemma och tvkontrollen la av så jag kan inte se på tv heller. Spenderade en timme med att spela spel med mig själv med det var inte särskilt tillfredsställande alls hahah! Så.., ja nu sitter jag här.

Resan hit gick bra och snabbt. 1timme och 20min tog det totalt från östersund in till Sthlm C. Träffade en vän på planet som skulle flytta till Madeira. Jäkla lyllo! Wanna be U. Men men åker till Marocko imorgon i 5 veckor så ska verkligen inte klaga :)

Juste! Skitdåligt väder här i Sthlm.. Whats up with that? hmmm..





 

Tagna för ett tag sedan hemma hos pappa :)


/S

Framme i Sthlm nu! En av alla jag kommer s...

p010610_14_05000 (MMS)

Framme i Sthlm nu! En av alla jag kommer sakna extremt nu är min söta hund..


Fredag 11 juni

Godmorgon solstrålar!

Dagen före doppardagen haha typ? Ne men idag åker jag till Sthlm och sedan iväg till Marocko imorgon. Har huur mycket som helst att göra så måste nog sätta igång för min buss går 09.20.. :(

Ja juste, jag och D hade en helt sjukt mysig kväll igår och såg bland annat SATC 2!! Min åsikt? BRA! Jag gillade den även om det inte var så himla mycket "sex and the city" som vissa säger :)

Vädret är underbart idag igen så ut i solen! :D



Syns inte så jättebra på bilden men det var världens mysigaste morgonsol.


Om man ligger i min säng med dörren öppen ser man detta. Tycker det är så sjukt härligt med grön gräsmatta!


Men men nu måste jag skynda!

/S

My Bag

Här är strandväskan jag köpte igår. Älskar den och bäst, jag får plats med all skit jag har med mig varje dag!

Love love love, kommer att användas mycket.



/S


Skattepengarna!!!

Yes! Såg för en stund sedan att skattepengarna har kommit in! Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesss! Haha nu när jag ska åka så är det ju extra skönt även om jag ska spara i stort sett allt tills senare i sommar.

Ne nu ska jag skynda mig, bussen går tjugo över och jag är inte klar ännu!

Paaniiik :D


Skattepengarna har kommit in nu så in och kika på era konton!


/S

Torsdag 10 juni

Halleloja i stugor/lägenheterna!

Har varit uppe sedan nio och fixat hur mycket som helst, mig själv (hehe), gjort klart packningen, städat mitt rum och fixat alla småsaker. Snart ska jag åka in till stan och handla de sista grejjerna. Hittade inte så mycket igår (förutom världens snyggaste strandväska) utan satte mig och fika med Carro, Elin och Jenny.

Sedan blir det upp till Cecilias lägenhet och hämta sakerna jag glömt samt skriva klart uppsatsen.

VET NI VAD? IDAG ÄR DET HELT UNDERBART SOMMARVÄDER!


Har hunnit gosa med min underbara hund också :)






/S


Nu slocknar jag...

Det är helt otroligt det här.. jag har inte hunnit packat klart utan det har under tiden istället tillkommit en massa saker som jag verkligen inte kommer att hinna med till imorgon.

Mitt rum förtjänar inte att kallas för rum. Det ser ut som ett krigsfält och jag är så trött så att jag vill gråta så jag slängde ner allt på golvet för att jag ska kunna sova.. Snart klar med packningen iaf..Imorgon blir en fullspäckad dag.

Hahah nu stängs mina ögon igen och det börjar bli en extrem ansträngning att hålla ögonen öppna.. Sov gott så hörs vi mer imorgon!


haha bögtass-handen men hittade mammas sköna/snygga gamla tröjja och mina sönderklippna shorts som jag sprang runt och yra med...


/S

KAOS!

Oh herremingoud. Det är total kaos här för mig. Kom hem vid sex och mådde jättedåligt/ille och ville typ spy, känns lika nu + att det känns som om jag kommer svimma när som helst. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag på hög nivå och jag har inte ens börjat packa. Imorgon kan jag inte packa för då får jag inte ha något inplanerat. D har planerat en suprise nämnligen.

Min hjärna kokar över nu. Kom precis på att jag måste skriva en uppsats innan fredag klockan 10:00.. Piss jag som trodde jag var klar nu.

Jaja ska jag hinna måste jag sätta igång! Vi hörs senare när och om jag blir klar!


Jag imorse :) Körde på bustier och tunn svart skjorta. Hahah märks det kanske att jag gillar min sjal mycket eller?


haha vad gör Lady med mig? :P



"I aint no looser so I better keep on fighting so u dont get the wrong idea bout me"


/S

Komiskt att jag kvällen innan ser på super...

p090610_09_05000 (MMS)

Komiskt att jag kvällen innan ser på supersize me och sedan åter pizza till frukost! Haha


Onsdag 9 juni

Godmorgon sunshines!

Kom hem så sent igår och slocknade tvärt. Igår var jag iaf in till stan med min mamma och lillebror innan dom skulle till Sthlm för att sedan flyga vidare till rhodos i 2 veckor. Hoppas dom får en underbar resa! Skulle ju egentligen följt med.. suck.. men men om tre dagar befinner jag mig i marocko so no harms here! :) Efter det så gick jag till Cecilias lägenhet som står tom nu och kollade på tv, vattnade blommor. När jag tänkt åka hem kommer D förbi så vi åkte till hans pappa och åt middag. Huuuuur gott som helst. Hans pappa måste vara mästerkock? Oh my!

Kollade även på supersize me igår. Säger bara såhär, ni som inte sett den, SE DEN! Mycket nyttigt att veta.


haha crazy-look, skulle visa mina ringar (mina och mina, två av de 5 är mina på riktigt) för att de är så sjukt snygga.


Två första är mina, den på pekfingret Cecilias..


Cecilias dessa också.. haha nemen vet ni vad? Vad intressant va? hahah


Ne nu ska jag upp, skriva och skicka lite mail, fixa mig lite och sedan slänga i mig en pizza innan jag drar till skolan. Vart stack beach10?? höhö!?


/S

Tisdag 8 juni

Hello!

Har inte haft någon data idag men gjort en hel del måste jag ändå säga :P är hemma hos D nu och ska kolla på film. Hörs senare när jag är hemma :)

/S

f*ck thoose who says u cant do it!

I did it! Ritade upp ett par short bara sådär efter att ha kollat på ett par som jag har här hemma och voila! Nu är dom klara och blev så jäkla snygga att jag tror de kommer bli mina favoritshorts i sommar! Mamma hjälpte till med sömmarna men resten gjorde jag helt själv. Heeeelt själv! Är riktigt stolt och nöjd.

Kreativitet mina vänner kreativitet!

Här är dom! My new summershorts :)

 

/S


Fikapause och resepresenter

Nu blev det besök och fikapause här av mormor! Fick en fin sjal av lilla mormor som hade köpt resepresenter till oss här hemma som ska iväg!

Biljetten till sthlm är också bokad så snart bär det av :)

/S

?



haha ne jag gör ett par oversize-mamma-sommar-shorts :) Har ritat upp ritningarna helt själv så får se om de passar eller ser helt kalas u! :P


/S

Måndag 7 juni

God eftermiddag!

Ohh jag bara ser hur dagarna flyger förbi. Nu är det den 7:e och den 12:e är jag i magrib! Läängtar! Men jobbigt att lämna alla här hemma också.. Fast tiden går fort när man har roligt :)

Igår blev det inte så mycket mer blogg. Jag satte igång med ett litet projekt när jag såg att mamma satt och sydde en klänning. Hann inte klart igår men ska göra klart det idag...! Efter det så satte vi oss ner (jag och mamma) och åt mina specialpopcorn (huur goda som helst) och myste innan våra killar kom hem!

Idag har jag inga speciella planer. Har varit in till krokom och träffat läkare på hälsocentralen och fått medicin att ta med mig till marocko och käka nu. Ne nu ska jag fortsätta med det jag ska göra? :P


Bilder från igår :)



Fy fasiken vilken fisk! Skulle låna mammas glajjor för att se smart ut men blev bara snurrig haha!


Så äckligt goda popcorn.. sinnes! Vill göra dom igen nu..

/S

huvva!

Jag är sjuk! Jättesjuk och jag kan inte få min medicin fören imorgon. Så nu är jag en plåga, bara skriker åt de som kommer i min väg..fy! + att detta gör mig riktigt förbannad.. både att jag är sjuk och att jag är elak. Haha dilemma Safia.

Ska försöka bli snäll.. försöka iaf... Någon som har pepparkakor?


Bild från då jag var irriterad och sur på tåget från sthlm :)
/S

Söndag 6 juni

Hello!

Sveriges nationaldag idag. Har nog aldrig i mitt liv "firat" det men kanske ska börja? hhaha nej nej. Idag är det en allmänt seg dag för mig. Degat i sängen så länge som jag kunde, käkat frukost och nu ska jag städa mitt hemska rum som ser ut som ett bombnedslag. Efter det blir det powerwalk och plugg.

FÖRRESTEN, VET NI VAD? OM EXAKT EN VECKA SÅ BEFINNER JAG MIG REDAN I MITT MAROCKO! Åker på lördag eftermiddag och är där lördag kväll tror jag? :P

Jaja ha en härlig och slapp lördag nu! 


/S 

Lördag 5 juni

Hejsan!

Dåligt värre med uppdatering men har haft fullt upp och hur kul/mysigt som helst. Åker snart bort i 5 veckor så spenderar hellre min tid med mina nära än att nörda vid datorn på dagarna hehe :P Jaja i fredags gick vi en sväng på stan men slutade såklart upp med att kolla på alla studenter. Efter det var det bara att säga hejdå till Cecilia som jag inte kommer träffa på 6 veckor. Kvällen spenderades mysandes med min familj och D. 

Idag, hoho vad har jag gjort? Mådde riktigt dåligt imorse så låg och bättrade mig några timmar innan jag och D åkte ner till ICA för att köpa gottis för att sedan åka vidare till fålatjärn. Jättefint ställe med en sjö och brygga där vi hade sommarstuga förut. Så där låg vi ett tag och prata innan det blev för kallt så vi åkte hem. Sen har jag väll mest svullat mat hela dagen? Moaha alltid gott ;) Laddar upp bilder från både idag och igår.



IGÅR:
 






En massa glada härliga studenter!



Cecilia och Josefin!


Innan jag och Cecilia sa hejdå köpte vi med oss hem jordgubbar och körsbär! Huur gott?


Ooj vad blek och annorlunda jag ser ut? eller haah jag har väll inte sett mig i spegeln på ett tag!? :D

IDAG:






Ser helt efterbliven ut här på sista bilden men haha ja vem fan bryr sig? Åt iaf ugnsbakade chips idag..igen :P Goda är dom och dum som jag är får jag för mig att eftersom det är mycket mindre fett i dom så får jag äta varje dag :P


Jag för någon timme sedan.. risig och har som vanligt svårt att fastna allvarlig på bild :)


Opsan! Nu är klockan 00:01 så nu ska jag sussa men vi hörs imorgon!


/S

Fredag 4 juni

Godmorgon!

Idag är det studenternas dag och det har redan dragit igång. Någongång vid 08-09:00 åkte de förbi några flak och om några timmar nu kommer helvetet braka lös haha!

Min kusin John tar ju studenten idag också så hoppas han får en underbar dag tillsammans med alla andra ni, vänner och okända, som tar studenten idag!

Vet inte om jag ska ner och kolla, orkar inte men vi får se lär ju bli så ändå!

Igår blev det ingenting utan vi åkte till Donken, beställde mat och kollade på the shining.. Somnade dock i slutet för mina ögon krigade..!

Nu ska jag försöka göra något av min dag! Ha det!




Men guud jag känner hur det verkligen är intressanta bilder nu... fy!

/S

BodaBorg/Multichallenge

Sitter och pratar häst med Cecilia och tänkte ladda upp lite bilder från då jag och mina tjejer var på Bodaborg/Multichallenge här i ösd för några veckor sedan!


Ceccan


Carro och Cecilia


Jag och Carro haha! Hon vinner... :(


Jag i djup koncentration...!

Vi åkte gocart också innan och sen bowlade ju vi även ;) Härlig dag och dagen efter hade Cecilia världens träningsvärk hahah!

 

/S


Torsdag 3 juni

Hello!

Har dagen gått bra eller? Jadå, vaknade sprang iväg och gjorde en intervju, skrev klart min rapport och lämnade in den två minuter innan deadline! Stolt över mig själv!

Har nu ätit, varit på stan och nu sitter jag och Cecilia i soffan med varsin choklad och Activia yoghurt :) Ska kanske ut ikväll men har inte bestämt oss ännu... ha en bra dag!





/S

Plugg is my life!?!?

Sitter fortfarande och pluggar!!? Helt otroligt att det typ har blivit mitt liv hah.. gör jag något annat? Nope har inte tid för något annat men snart snart snaaaart är det över.. Ne men fifaan nu måste jag fortsätta så jag blir klar någongång.

Imorgon är det torsdag och på fredag studenten. Efter det har jag två skoldagar kvar innan jag gittar till varmare grader. Verkar så nära men har så otroligt mycket fram tills dess. I can do it..


Sommarsommarsommar!!!


/S

Strawberries

Nu mår jag lite bättre.. :) Var iväg på ICA och köpte en massa gott. Bla Jordgubbar! Snuskigt goda så nu ska vi kolla på tv en sväng och äta jordgubbar till Simpsons!


Mumma!

/S

Onsdag 2 juni

Fy fan vilken dag. Sov inte en enda sekund inatt. Vaknade sprang på en massa möten, hade två prov, iväg igen för matte, tillbaka i stan nu för att skriva två uppsatser. Mina ögon är rödsprängda, huvudet värker så mycket att jag virade min sjal runt för att inte det skulle sprängas, har inte fått i mig den minsta liknelse till mat idag. Jag har en jäkligt dålig dag. Om jag ska hinna grilla ikväll med vänner så måste mina arbeten vara klara. Helt klara.

Hejdå nu måste jag sätta igång. Dör jag av för mycket plugg så vet ni varför!





/S

En riktig sommardag!

Ja idag har det fasiken varit en riktig sommardag! Helt underbart varmt stekande väder. Var ju på stan med mamma och fick med mig som sagt huur mycket underkläder hem och en bikini samt en kamera! Min första egna kamera! Älskar den! haha har aldrig haft en helt egen. Har alltid fått lånat andras och nu den senaste tiden har jag konkat runt med pappas tegelsten till kamera som han vill ha tillbaka. Casio Exlim blev det :) 12,1 megapixel tror jag det var!?

Iaf efter det så fick jag åkte jag hem till Cecilia och fick ut henne på taket ändå tillslut och njöt lite av solen. Sen gick vi ner en sväng på stan och sedan ner till våran vackra hamn. Måste verkligen säga det, jag är inget Östersund-fan men i gotta give it to östersund, det är extremt vackert här på sommaren.

Nu kommer blider från min nya kamera!



Första bilden som togs på min underbara mamma! Hade inte fixat inställningarna då :)


Cecilia på hennes tak.


Men herreguud kolla minen! haha bondgubbe "hej å hå"!


The OUTSIKT!


älskar den här bilden! :)


Lite suddigare men fortfarande.. man ser sommar!


:)





Cecilia vid hamnen :)



Så! Där var en massa bilder från idag. Tror att min kamera kommer bli min nya bästa vän och följa mig överallt haha! Men det tog en jäkla tid att ladda upp bilderna? Brukar aldrig det annars? Mysko..

Godnatt!

/S

Underbart väder och dag

Så jäkla härlig dag! Har varit på stan med mamma och fick med mig hur mycket underkläder som helst, bikiniunderdel, kamera och kameraväska. Hemma hos Cecilia nu när mamma och Co drog på Joe labero showen här i stan. Vill ut på taket och lägga mig och steka men en viss tjej vill inte.. :(

Ne nu ska jag tjata lite mer på henne! :D Bilder kommer när jag är hemma från den nya kameran! :D:D



/S

Tisdag 1 Juni

Godmorgon!

Herre my goud! Nu är det juni?! Den 11 slutar vi skolan?! Snart är det över!! hahah jag längtar som man kanske märker? Förra året hade jag och mamma precis bokat våran resa till Turkiet och var glada som få. Vi drog på studenten :) Det blev lite resor den sommaren eller det året! Först brasilien och så åkte vi genom portugal lite snabbt, sedan turkiet med mamma, danmark med min moster och kusiner och direkt efter det åkte jag till marocko resten av sommaren :D

Känner på mig att den här sommaren kommer att bli minst lika bra som den förra! Nu ska jag kila upp till huset och göra mig iordning innan jag drar till staden för att fixa kamera och annat som behövs till Marocko!

Ha en skön dag!


/S

Bil-alarms-knas

Sheeijt asså! D kom hit och kramades och nu precis när vi håller på att somna körs världens jäkla bil alarm igång som jag svär måste ha hörts ända in till stan? haha jag tycker att ljudet av det är jättehemskt. Hatar dett rättare sagt. Skär in i öronen. + att alarmet inte gick att stänga av, bara sattes på av sig själv hela tiden så nu åkte D härifrån och skulle köra en sväng för att se om det blev bättre.


hade lust att kasta iväg bilen och slå sönder rutorna på den :P hehe bild tagen från google.


/S

RSS 2.0