Pjuuuf!

huvva! vad var det där för deppinlägg som skrevs? Var väll för trött!?  Nej fan nu är jag glad att den stunden är över! Jag kommer ändån att vara så brun och snygg att jag kommer behöva söka hjälp för att jag kommer tända så mycket på mig själv och då mina vänner, då behövs ej killar! joooooou men visst!

Vad har hänt idag då? Jo mitt ansikte har fått damp och ser nu ut som en schimpanss röv! Bildligt talat! både för att jag är mörk under ögonen för jag somnade aldrig igår och för att det gör ont! det gör ont i hela ansiktet!? DÅ MENAR JAG ONT! det är uppsvullet som en boll och så fort jag får vatten eller någon kräm på så svider der som zatan själv? Det är ju precis det man vill ha när man ska ut på kvällen innan resan... Kul. Människan är dum, jag har så ont i ansiktet att jag inte ens kan le och folket jag spenderat min dag vet det och ändå har dom frågat minst tre ggr var vad det är med mig för jag ser så ledsen ut och "gör det ont?" VAD tror NI?

Imorgon blir det Portugal och på måndag Brasilien! Känn er vita, människor! Pepparkakor förväntas anlända tillbaka i Sverige den 12 januari!

Glömde

glömde säga det mitt i all text i inlägget innan men det jag ville säga var iaf SKITKILLAR!

så då var det gjort!

EnDeppigPeppJag

Ursäkta för dålig uppdatering men det har varit mycket som har behövts fixats nu inför resan och tyvärr så kommer det förmodligen bli ännu sämre uppdatering för jag vet nämnligen inte om jag kommer att ha någon social kontakt eller tillgång  med en dator nu de närmsta 3 veckorna..

Kort sammanfattning: jag satte mig på ett flyg ner till sthlm och hamnade såklart breve två fula finnar var av en av dom satt och fes och kollade på mig oroligt hela resan. Oroligt vet jag inte varför, han borde varit rädd för livet med tanke på mördarblickarna jag kastade till honom men jag har väll blivit sämre på det.

Dagen därpå vilket är idag har jag spenderat på helt tom mage i stan med olika människor bland annat min syster och Sebastian. Kom just hem från middagen nu förvånandsvärt sent men det är livet! Vi drog till en indisk restaurang som var relativt tom men sedan kom det in ca 10st svarta chickenMcnuggets som förstörde min kväll med att en efter en sitta och försöka ragga på mig vilket roade min pappa och hans fru enormt. Tack för skyddet...

Nu ska jag komma till saken och bort från allt det dåliga..eller låt mig formulera om det där, till något dåligare.

Jag är nu skitdepp men ändå skitpepp!? Jo pepp (vi börjar med det positiva som tar minst tid och plats) jag ska till brasilien i 3 veckor mer behöver väll inte sägas? Sen så är det så att allt känns skit! varför? man kan nästan tro det(lat som jag är) att det är för att det är lättare att vara deppig nästan, för tro mig vad det finns mycket saker att negga ner på.. Skitsamma tillbaka till saken, jag hatar när man gillar någon, hur fan vet man att personen gillar en tillbaka? Och sen finns det en massa jävla fuckers som ger blandade budskap som små jävlarna! Ursäkta för fan ordspråket men jag är sjukt frustrerad och arg!? Nu tror de flesta som läser den här bloggen och känner mig att dom vet vad jag pratar om men det kan jag säga att DET GÖR NI INTE! den här personen och saken vet bara jag om och så ska det förbli! Jag vill inte ha andras skitåsikter om saker och ting dom inte vet ett skit om så de så. För ni tror att ni hjälper fast än alla bara förstör!

rent och stubbigt: jag är olycklig just nu och vill bli klar i huvudet och hur jag känner,just nu känns det bara stubbigt, nästintill långa lianer man kan svinga sig i, jag vill känna mig len som en babystjärt.

/En ledsen vilsen och stubbig tjej.

Vulgär?!

Är jag vulgär? När jag hör det ordet tänker jag bara på tjejer som särar på benen så att killen, eller föresten låt mig ändra det där till killarna, ser hela paketet i en kort rosa klänning? det kan inte bara vara jag som tänker så? fast å andra sidan jo det är nog bara jag..! Tillbaka till frågan, är jag vulgär? Det började med att jag fick ett sms från min kära syster som skriver att jag är en vulgär kvinna, när jag frågar min mamma skriker och då menar jag skriker både hon och hennes bajsande man ja! vad är det? svaret jag fick var att jag är vulgär sedan födseln och eller att det är min personlighet? Jättetrevligt att man har en stöttande familj!

Vill ni veta vad flodhästsfettot Safia gjorde igår? jo hon låg och hade hallucinationer om chicken Mcnuggets och strips, fick hon några? NEJ DET GJORDE HON INTE! Vad fick hon? RIS!? Jag har nu en stor jävla medkänsla för kineserna! Stackars jävlar! Sitter och trycker i sig ris hela dagarna och blir hård i magen! Inte undra på varför deras ögon ser ut så om dom måste sitta på toaletten och trycka hela dagarna! Ge stackarna chicken Mcnuggets för fan!

och till alla ni som någonsin funderat (även om jag vet att de som träffat mig aldrig gjort det) om jag kan vara påväg mot att bli annorexia, var inte oroliga detta fetto tryckte i sig det första hon gjorde efter en magsjuka en fet SourCreamUnion chipspåse helt själv! Tro inte att någon ens fick komma i närheten nej, och sedan kan jag inte vara en duktig bulimiker som jag sa att jag ville bli för inte spydde jag upp den, jag vill ha varenda rinnande fettdroppe i mig.

Har du sett min man?

Jag behöver kärlek! Nu, speciellt nu när jag ligger hemma som en invalid i våran nu såkallade sjukstuga.. Jo men skitkul att man ska bli skitsjuk nu när man åker iväg om någon dag..Väldigt roligt! Då kan jag behöva lite kärlek och pussar (även om jag tvivlar på att någon ens skulle komma närä supersnuskjag nu) och en stor stark kille som värmer, fast å andra sidan skulle det vara att ge killen men för livet så om jag tänker efter en gång till så hoppar jag nog över det. Bättre att vänta tills man blir som normalt folk istället för att se ut som exorcisten nr2...

Igår var jag och mamma på stan ett tag, innan vi blev akutäckliga och sjuka, och då kommer det fram en skadad tjej och säger till oss "Har du sett min man?" jag tror att hon bara skojjar och skrattar lite medans mamma svarar "nej" och kollar bort.. Jag fattar inte riktigt vad som händer men och hur mammas diss hänger ihop men kvinnan fortsätter "Ja, asså jag lämnade honom här förra veckan, då stod han precis här men det är ju klart att nu när det är julrush så är det lätt att man tappar bort dom" jag kollar förvånat och mamma svarar som den bitch hon är "Ja och om du kommer tillbaka nästa vecka lär du inte hitta honom heller!" kvinnan vänder sig sedan till mig och frågar "vet du när Captain cook öppnar?" och går sedan till vägen och börjar diskutera med sig själv högt då mamma säger "vem vill inte bli borttappad av den där galna jäveln?" hahaha min mamma äger, det visade sig att mamma visste vem det där var och det är tydligen en psykiskt störd tjej som faktiskt hatar män! hah! lilla lilla östersund..

Jag hade en vän, hon och jag vi var bra vänner vi, jag trodde vi var det iaf men så var det inte det visade sig att jag inte var en bra vän utan att jag "borde jobba mer på det!". Tack.

Nu kommer jag!

Slapp är ordet som passar mig nu.., sjukt trött och har bara degat fram i slowmotion hela dagen. Oj kul det kommer bli på stranden Safia! Ja verkligen! Strandfolket och badvakterna kommer att behöva ringa djurvårdsupplysningen och skrika att det går ett stort flodhästsmonster löst på stranden. Sen efter det kommer dom sätta upp skyltar runtomkring mig där det står "Varning! vid vistelse nära odjur finns chans att smälta in"..


Igår hade jag as mycket att göra efter skolan så glad blev jag när jag fick sluta vid 1, men en annan seg fan som skulle gå med mig bestämde sig för att sluta vid 2.., väl iväg gick vi på kanske 3 affärer men köpte inget? Sen in på Clas Ohlsson där jag köpte en mp3 och med det gjort hade jag avverkat en punkt på min lista men sen blev det inget mer med det? Jag och monstret som spenderar sina dagar med att skriva om mig slutade upp på Pause och fikade i några timmar! Sen var den dagen slut, eller iaf för mina ärenden.. Tänkte vara snäll och meddela min kära moder om att jag var på väg hem så jag skickar ett sms där jag skriver "Nu kommer jag älskling!" vilket så klart min snusk till mamma tolkade på ett annat sätt och tillbaka får jag "Hur länge har du hållit på? Glöm inte att rengöra massage apparaten. :D" Frisk mamma om jag får fråga? Skönare finns iaf inte!


Avsluta ska jag göra med några nervärderande ord om min håriga vän! Som jag också kan säga att jag duschade medans hon var invalid, då kanske ni undrar när? Hon är väll alltid det? Och sant, ja hon är det men nu ska vi inte vara så hårda, när hon låg på sjukhus. Du är en fisk! Luktar gör du som en död (firre då menar jag). Mer behöver nästan inte sägas.


KRIG!

Ja ni läste rätt! Nu är det krig mellan mig och Donia på bloggar! Den lilla tönten kan inte använda sig av andra ord än F ord! Och att jag inte skulle ha ett liv? Jo jo men ditt liv är just det du säger en F. Sen så tror stackarn att jag skriver en massa inlägg om flickan men lilla vännen vill verka mer populär än vad hon är för jag har bara skrivit ett! Och låt mig påminna om att det var hon som började! Hennes självmordstankar ökar drastiskt men det är mina hopp som går i botten, hon säger ständigt att hon ska ta livet av sig på alla möjliga sätt men gör hon det? NEJ?! Och då, vet ni vad som händer då? Jo mina förhoppningar blir krossade som ett äpple under en fet mans röv!

Nu är jag också lite less på att bli kallad bitch för det är faktiskt så att DET ÄR JAG INTE! eller jo kanske ibland, mot dom som förtjänar det.., men det är också det enda som funkar för jag har insett att ju mer man behandlar en människa som skit, desto mer vill dom ha en.. Denna metod funkar, jag körde den idag, inge mer med det.(punkt!)

6 dagar kvar!


Lego? Droger? Fläsk?

Erik är en smart kille, starckarn blev dagens offer för mitt utbrott jag fick på killar och jag måste säga att han är en modig gosse som inte såg så skrämd ut utan gick in för att hjälpa mig istället, något jag saknat lite nu på sistone för de flesta säger att det är jag som ska göra det ena efter det andra.. I varje fall så sa han att jag ska säga "Hej, vill du bygga lego med mig?". Förvånad är ordet för det jag blev och han erkände att det låter lustigt men att det alltid funkar, och det är igentligen ganska smart, för då har man iaf något roligt att prata om! Prova ska Safia göra imorgon!

Idag så hade vi drogdag på skolan då alla fick gå på en massa föreläsningar om just detta ämne, den sista vi var på vet jag inte riktigt vad det handlade om men om han menade att skrämma bort folk från droger lyckades han nog inte så bra för det han sa var för det mesta bara det positiva med droger... Smart man? Det var iaf då jag och stor dashkarn Lars lekte med vader! Han skulle känna på mina och när det blev helt tyst i hela salen som var fylld med några hundra kanske så klämmer han till då jag utbrister väldigt högt "NEJ NEJ DET DÄR ÄR JU FLÄSKET" varpå folket vänder sig om och hittar en tomat längst.
Jag tjockisen Tony och stordashkarn Lars hade även lite blackmailing idag.., vilket blev lite mer seriösare på slutet då dom vände sig emot mig.. Men jag hoppas iaf det löste sig för annars är det jag som måste gå och skämmas ett tag framöver..


HATBREV TILL DONIA!

jävla skitunge säger jag! först säger denna tönt att "om jag skriver något bra om dig på min blogg heter inte jag Donia" sen blir man kallad bara "klasskompis" sen har den jäveln stake nog att säga att tråkigare tjej får man leta efter! Jag säger bara en sak tillbaka din lilla hårbollsblatte, lesbiskare tjej får man leta efterb bara för att jag körde tystaleken med henne!, okej hon har kille men det är bara en cover jag LOVAR! hahaha det kändes ganska skönt det där..

Bara för att Lars (stor daschkarn) sitter breve mig tvingar jag honom (och jag vet att han gör det) hålla med mig!

KÄNN PÅ DEN DONIA!

Lyckad?

hmm om denna dag blev lyckad är ju till och fråga folket som befann sig i min närhet idag.. Jag kan ju säga såhär, kommer inte jultomten till mig i år så skjuter jag honom! För idag har jag lyckats med mer goda gärningar än vad som är sunt för en normal Safia.. på köpet höll jag idag på att bli manodepressiv kändes det som..

Killar, jag vet inte hur många gånger jag har den här diskussionen med er men tydligen lyssnar ingen för ni blir bara fegare och fegare!? Både idag och igår fick jag höra att det var jag, tjejen som skulle gå fram till killen!? Nej, för killarna har det blivit en vana att det är vi tjejer som ska bjuda till sig och saker.. Det hör ni väll själva att det inte är sunt!? Nu menar jag inte att vi tjejer bara ska sitta där som några handikappade siamesapor, självklart ska vi också bjuda men det verkar som jag snart är den enda på jorden som tycker att killarna är dom som var och borde va lite mer den som tar det första steget? Sen ska ni få höra men förmodligen inte förvånas! Killar har blivit dom nya bitcharna med fet skriven text! Nu är det dom som går och jävlas med oss tjejer och "dissar".. Eftersom att det är min Snälladag så ska jag inte säga vart våran värld uppenbarligen är påväg mot för håll!

Jag satt i Lyan och fick helt plötsligt för mig (på min snälladag) att jag skulle dela med mig lite av falska leenden, vilket som ni kanske förstår inte gick så bra för jag börjar med att säga "men hurreni, är inte ni också trött på alla falska leenden man ger till alla varenda dag?" folket jag sitter med känner sig lite obekväma och vet inte riktigt hur det ska reagera när jag fortsätter "men har ni aldrig tänkt på alla de falska leenden man ger till alla personer man verkligen inte tycker om bara för att det är lättare än att bråka och bli betydligt mindre avskydd än om man blänger som någon annan fjortis?" för att demostrera detta visar jag ett av mina falska leenden då en av mina kompisar ger mig världens hatblick och säger "A men du! tack så jävla mycket det är de där leendet du jämmt ger mig din jävel! Då vet jag hädanefter vad du menar!" oj oj oj det var ju inte direkt så jag menade..

Varasnälldagen

Har faktiskt börjat förvånansvärt bra, inte vet jag egentligen varför jag kom på denna dumma ide för jag tycker inte det tjänar något till att vara snäll men i varje fall har det börjat bra (:

några av mina goda gärningar hittills är att: jag lät min mamma använda toaletten i fem år imorse utan att bli sur och dränka henne i toaletten, jag lät hon och hennes kille mobba mig utan att käfta emot, sen var jag så hängiven till att vara snäll att jag bad om ursäkt till hela klassen för vilket svin jag var igår! Börjar bra men slutar nog dåligt..

Sen kom jag och tänka på en till sak.. Igår gick min kompis och pratade om stora vackra saker med härliga kurvor och underbart mjuka innuti, en fet härlig sak som är grön.. var det bara jag som tänkte på Safia då? Är inte det perfekta beskrivningen av hulksafia vet jag inte vad! :P 

nej hejdå nu måste jag använda all min styrka till att försöka vara något jag inte är.., dvs snäll!

Vad är det för fel?

Snälla kan någon säga vad det är för fel på mig?! Jag har fan mycket allvarliga problem.. Ändå har jag testat allt, är man snäll så blir man utnyttjad, är man inte snäll tycker alla att man inte är snäll, är man gullig så är det inge bra och är man ett monster så är man ett monster .. Jag tror att jag är det sista.. ett MONSTER!

Idag höll jag på att våld(t)a på alla som synd nog var i min närhet just denna, om jag säger det med egna ord, SKITDAG!
Först är det så att jag var dum nog i huvudet att flytta hem igen, varför vet jag inte så skulle alla kunna vara jättesnälla och sluta tjata om det!?! Jag ångrade det i samma sekund som jag gjorde det men gjort är gjort fatta det! heh nu när det var klart så går vi vidare.. jag vaknar, eller rättare sagt, jag vaknar inte i tid till bussfan! I panik undrar jag inte varför bajsklockan inte funkar., upp till huset far safia i världens fart för att få reda på när hon möter sin mamma som säger att det inte finns någon, lyssna nu, JÄVLA EL! Ne så då kan inte Safia hoppa in i vattnet som hon, jag alltså måste göra varje morgon annars går jag inte till skolan eller blir förbannad resten av dagen., dum nog valde jag det sista..
Well well tänker jag.. värre kan det inte bli? Men jo se på fan det kan det! Och tro mig det blir det, på bussen, som för den delen är proppfull, sitter det en unge som skriker konstant hela bussresan in, det krävdes mycket för att jag inte skulle gå fram och nacka ungen, detta vill jag göra klart, jag älskar ungar annars, varför jag inte gjorde det var för att jag var för upptagen med att tänka ut vad jag skulle göra med den feta gubben som tydligen hade fått för sig att bussen var en trumma eller tanten som inte kunde hålla för utan var tvungen att hosta mig rakt i ansiktet... Som ni kanske vet vid det här laget så startade min dag inte bra.. Bara för att jag är en klant gick det ut över helt fel personer som i sig tog åt sig vilket gjorde min dag ännu värre...

Jag måste lära mig kontrollera mitt humör..såhär kan det inte fortsätta..

Imorgon ska jag va så snäll som möjligt mot alla som kommer i min väg så passa på att utnyttja mig medans ni kan! Som vanligt tror jag också att detta kommer att missbrukas och gå ut över fel personer..

Dialekt=sex?

Igårkväll när jag var påväg hem från sjukhuset så står jag i busskuren och väntar på bussen då jag hör en tjej prata i telefon.. OKEJ! jag hade tråkigt så jag lyssnade, extra noga för att jag hörde dialekten jag är uppväxt med. Det börjar bra, hon pratar med någon kille om hennes jobb på sjukhuset och hur jobbigt det är för att alla behöver henne och att hon "sååå ska till venedig" i sommar.. Jag sitter där och skrattar för mig själv lite när jag hör den välbekanta dialekten då kvinnan plötsligt säger "Vi får för lite sex" VA? tänker jag för det är inte så att hon säger det lite tystare nä tvärt om! hon vill att världen ska höra vad hon säger om det man kan tro är hennes kille för sen så kommer nästa chock! Hon bara "asså vi är ju inte tillsammans, men vi bor ju ihop och då tycker jag att vi borde ha sex? men det har vi inte?" kvinnan är knäpp tycker jag och bara kollar på henne?! Sedan ändrade jag uppfattning om bruden för den tjejen gör det bra för sig! Det visade sig att den hon pratade med inte var hennes bögvän utan det var hennes kille! Öppet förhållande eller? hahah!
Mycket som händer i lilla östersund..Vi kanske ska starta Greys Anatomy östersund episode. För tro mig, jag har hängt på sjukhuset några dagar och det verkar som om det är där allt händer.. Till er som är trötta på östersund dra till sjukhuset nu!

Saknar dig hjärtat...

Sjukhussunk!

yes det är mitt namn! igår var vi i klassen i Åre på holiday club, där vi bland annat hittade en väldigt väldigt het badvakt men det var nog det enda som var kul igentligen., självklart var det kul att komma iväg från skolan men asså lite drygt blev det men mysigt när vi gjorde om bussen påvägen hem till ett rnb disco GO HP!
Därefter gick det utför, iaf för min lilla vän som fick åka med våran buss direkt till akuten där hon blev groft neddrogad och tafsad på av lesbiska doktorer enligt henne, varför hon klagar vet jag inte den bruden låter inte mig vara ifred en enda sekund. Som den bra vän jag är stannade jag hela natten lång och jag måste säga att spypåsarna på akuten är världens bästa jättekondomer! Ja!? det är sant! Vaknade gjorde jag med rummet fullt med alla möjliga olika doktorer, väldigt roligt säger jag inte att vakna upp som sunk nr 1 på sjukhuset och det var ju bara starten på sunkdagen... Sen drog lämnade jag min invalida lilla vän och gick iväg till skolan med allt och då menar jag allt på sned.
Inspirationsdag tror jag det hette, vilket faktiskt var kul för jag lekte amerikansk fotboll med killarna och några tjejer. Sen kommer sunkfaktor nr 2! Jo vi gick till matan och skulle äta då det var soppa med creme fraische eller vad det heter men på varån skola är det aldrig det utan det är vitlök.

Vet ni vart jag ska nu? jo till tandläkaren.. stackars personen som får mig att gapa! inte bra start!

Lite ur fokus?

Hör och förvånas! Min moster "the bonde PERSSA" är ju nu modell! Det trodde jag aldrig iaf, för förlåt kersta men jag trodde aldrig dina så eleganta flanellskjortor och snuslortar skulle bytas ut mot snygga fashionkläder och kängorna mot stövlar med klack !? , men tji fick jag! Kvinnan är nu modell och jag blev igår anställd som sminkare på min heta moster! Kul var det självklart och då säger jag bara självklart så var min moster snyggast och stiligast av alla! GOTT FOLK DET FINNS HOPP I VÄRLDEN !

Idag har Safia varit .. ja ur fokus kan man nog säga .. detta kan bero på att hela världens killar har blivit ett gäng tjejer.. Som jag tidigare sagt så tycker jag världen är påväg åt helvete men med stycket innan kan det bli lite svårt. Killar kan nu vara lika bitchiga som tjejer och tro mig det finns en speciell som kan detta väldigt bra! Faktiskt ganska skön kille men vi ska inte gå in något vidare på namn. 
Ur fokus har gjort att jag attackerat både ungdomar och lärare med nycklar och annat .. 

Innan jag avslutar vill jag ännu en gång fråga mig själv hur korkad killar kan bli? Idag så stod det två killar vid sina skåp, jag går förbi och i brist på saker att göra tar jag en av deras nycklar, notera att nötterna ser vad som händer men gör inget .. senare när det ska låsa skåpet upptäcker de att NYCKELN är borta! Överallt börjar de stackars nötterna att leta, hittills har ingen av dom annat att det kan vara jag som tog den, dom kollar överallt flera gånger i varandras skåp och i deras kläder men fortfarande ingen nyckel ... vart kan den vara? De frågar mig och jag ler bara lite sött och säger nej, jakten fortsätter och de kollar till och med i mössan som de har på huvudet men ingen NYCKEL, anklagelsera på mig ökar men det gör också letandet efter ett bra tag ger det upp och går iväg. Jag tyckte lite synd om dom så jag lämnade faktiskt tillbaka nycken .. Men killar? Vart går tankarna på era kåta odjur? bara mellan benen på tjejerna? hahah ne nu ska jag inte vara så hård. Synd är det faktiskt om killarna.

Bara om någon tappat sin mobil kan jag informera om att den förmodligen ligger under min rumpa och myser. Kanske rent av tar en kopp te..


RSS 2.0