Jag ska göra fred med hjälp av bomber ?

här sitter man och skriver inlägg när någon jävla random blatte skriker "fan har du krig eller du också ?!?! fan det låter ju som bomber , att du ska göra fred i typ libanon genom att bomba dom.. fan krig! tof tof ! låter det bombarjävel tof tof"

okej ? normalt ? nej vänner förvånansvärt nog vill blatten lyssna på håkan hellström ?!? den här världen är påväg åt helvete !

Jag pratar i sömnen när jag sover.. jo iaf när jag är övertrött .. det har hänt att jag haft dom mest seriösaste och allvarligast samtalen men kommer inte ihåg dom .. jag blir iaf väldigt vis ! Detta hände igår igen när jag tydligen pratade och hade öppna ögon.. Detta kan inte fortsätta .. tänk bara vad jag kan göra ?

Sen finns det en till sak som håller på att pajja min redan stekta hjärna..., det finns någon som heter "någon" som kommenterar mina bilder .. jag vill veta vem det är men personen vill inte säga utan vill att jag ska gissa tre gånger och har gett som lettråd att det är någon jag ser varje dag ..Det i sig tycker jag är lite elakt för det är så att jag går på en skola med ca 2000 elever så jag kan säga att jag träffar många männsikor varje dag... JAG MÅSTE FÅ VETA !!?!?!  VEM ÄR DET !?!? jag blir galen !

kärLEK fast för killar kåtlek

är det något för mig ? hmm jag kan inte ha förhållande för att varje gång det blir för seriöst rusar jag därifrån som en kalkon påväg till slakt .. Fast det kan ju bero också på att jag inte hittat den rätta än eller ? nu i vinter vill man iaf ha en skön stor stark man som kan värma en ..det säger vi inte nej till utan vi tackar och bockar.

I detta ämne, ämnet kärlek, har jag utnämnt min så ärade mamma till expert. Hon säger mycket klokt hon .. Som till exempel att man egentligen bara är ute efter "jakten" för det är det som är kul att sitta och flörta dvsleka och att killar i allmänhet är svin, vilket jag och många andra tycker är helt sant.  Självfallet finns det undantag men killar .. kan ni inte bara ... tvätta er ? Varför leka med männsikors känslor ? det enda ni vill är att ligga era kåta odjur ! Jag har hört att många av er killar klagar på att vi tjejer är si och så men vet ni vad ? ni har helt rätt, och vi har helt rätt att bete oss så, så kläm igen, tvätta er, skaffa bättre syn på oss och kom sen tillbaka så kan vi se efter då om det är värt att ha !

Våld-täcket ?

Igår var det ju som sagt klassfest. väldigt kul faktiskt ! Safia går ner med några tjejer till våningen under för att hälsa på lite annat folk när hon dvs jag får ett samtal från en kille i klassen och pojken säger föjande "Safia safia ?? Vart är du ?" Varpå jag svarar "eh ? jag är bara en våning ner" och killen säger då följande mycket märkliga mening "Men Safia du måste komma tillbaka, alla vi här uppe tror att du kommer att bli våldtagen ! " .. Okej ?!? hur fan då ? kanske av täckena som jag nästintill fick en orgasm när jag tänkte på ? + att jag gick ner dit med en massa vänner och ändå får samtalet där han säger att alla tror att jag kommer bli våldtagen .. Mysko kille.. men men det kanske stod snälla jag ber,sätt på mig på min tröja ?
Fick skjuts hem av min ängel Marcus som kom på 2 röda när jag ringde, vi passade på att beklaga oss lite, eller det kanske bara var jag? brukar ha tendensen till att prata mycket ! men bara så att alla har det klart för sig tycker jag att det är en skitbra egenskap, orka sitta tyst som en mus och vänta på att någon ska hoppa på en och hota med kniv för att man ska börja prata .. nej tack, prata på tycker jag !
 
Idag har jag kört "hejjaghetersunksafiaochliggerframförtvendatillsjagverkligenmåstestigauppförattgåpåtoaletten" - dagen. Sen kände jag att ne fy så här kan det inte fortsätta så jag tog mig en promenad in till stan och sedan bussen till torvalla där jag myste och kollade på svanprinsessan, som jag för den delen kan utan till, och skattade som en tok till grodan som säger "krokodilerna säger TUGGTUGG!" och "jag är fast på ett omöjligt uppdrag med en laAAm PADDA!" det kanske inte låter så kul men lägg till en fransk dialekt på det och en ful liten missbildad groda så kan jag lova er ett skratt ... Fast ännu en gång kanske det bara är min kamelhumor ?

Mjuka läppar

Skönt skönt med mjuka läppar eller är det bara jag som tycker det ? Jag kanske har blivit smittad av lesbiandonia som ständigt smeker och tar på mig, speciellt då min rumpa !? Ne fy ! men jag måste ju säga att hennes läppar är mjuka och helt helt .... underbara ! hahah nej fy vad snusk ! det vill vi inte ha ! eller jo hon men det struntar vi i ...

Idag försöv jag mig ! ovanligt ? nej är svaret .. jag vet inte men det blir bara så fast jag måste ju säga att jag tajmar det bra iaf för när jag kommer på skolan idag, försen till ett prov såklart, så säger dom att nej det är inget prov och vi slutar kl 11 istället för 4 ! Glad var jag men gladast var nog räven ! Så vi lunkade iväg på stan med målet att få förevigt mjuka läppar och kollade in alla möjliga sorters lypsyl.. Min lesbiska lilla vän slutade upp med ett för solen, fast här i sverige är det vinter för den som inte redan visste, och jag med en gul liten sak jag inte förstår mig på !? fan det är getingar på den.. den var gul så jag trodde det var citron .. men nej där fick jag den analfabeta blatten som man kan tro att jag är ibland ! det var något annat .. men men beroende framkallande är det iaf !

Ikväll är det klassfest så det ska bli kul ! nu ska jag kila iväg och fixa iordning mig lite .. !

HotBrev

Jag har kommit fram till att det finns ingen annan åtgärd än att helt enkelt skriva ett hotbrev till min käre väns kille Tony.

Käre Tony, under den tiden vi har sett varandras nyllen har jag insett att du har en liten skada, ta nu inte detta personligt utan ta det mer som om att någon stecker ut handen (men ta för fan inte tag jag vill inte lukta fisk !:P)för att hjälpa dig .. Tyvärr ringde jag djurvårdsupplysningen i ett desperat försök att fånga in den stackars tony som nu går på fri fot.. Detta kan inte längre pågå när vederbörande tony påstår att han är svart .. Skam på dig lille vän .. Jag har gjort allt i min makt för att försöka förhindra detta från att ske men nu finns ingen återvändo .. Så tony käre lille du, ta emot min varning när jag säger att om och när du ser det svarta molnet komma emot dig så finns det bara två saker att göra.. att antingen springa för ditt liv, eller underlätta för oss alla och stå kvar medans världens alla blattar kommer för sin väl förtjänta hämnd...Det har varit ett nöje att känna dig... Vila i frid käre svenskblatte (okännt om människan i sig är helt svensk eller inte).

Sömn är

viktigt ja ! sova sova sova det vill jag tack ? men det får man inte ..

Nu är det bara 26 dagar kvar tills jag drar till brasilien ! SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT säger jag att det ska bli !

jag är sugen att gå och kolla på ..... snart, någon som är på ? vet iaf en som är .. kanske iaf ?

Låt mig dela med mig lite nu .., brudar, fan ta oss säger jag bara.. kan man inte bara slänga ner oss alla i en toalett, spola  och sen höra skriken från alla brudars plattade hår som blir förstört ? (inget illa mot er med plattat hår men ni fattar). Varför lever vi brudar på att vara elaka ? Det måste vara något i sminket !? Något fel är det iaf .. kalla oss livs levande sadister. Och ni grabbar ? vad är det med er ? skärpning ! Ni har ju blivit fega ?! förr i tiden var det killarna som tog första steget nu är det bruden som måste vara mannen .. det är inte rätt ! nej det är inte rätt ! Killarna är nu dom blyga som går och kollar in och tjejerna dom som vågar snacka .. fuck the system säger jag !

Mys i kalsonger och jämtlänska !

Just precis som det står sitter jag nu i soffan med mysfaktorn på högsta grad i ett par stora killkalsonger och kollar på mtv all access ! Kul faktiskt att se hur det går för gamla brittan ! Detta kan behövas ibland, att bara mysa mer sig och ta en funderare över saker och ting.. Idag har jag tränat, varit på möte och handlat lite (bland annat hallon som jag nu sitter och tycker i mig) sen raka vägen ner i soffan ! Gårdagen spenderades med ett gäng killar och tjejer i lilla landet vildvik ! Jag vill bara påminna killarna om att jag lät er vinna för jag var så upptagen med att vara fascinerad av kontrollerna vi spelade med DOM VAR FORMADE SOM PENISAR OCH INTE NOG MED DET ! DET VAR DOM MAN SKULLE TRYCKA PÅ HELA TIDEN OCH "SKJUTA" PÅ VARANDRA MED ! Tack killar det gjorde mycket av min kväll men riktigt kul var det iaf när killarna skulle lära oss att dansa ! Killar det finns på film säger jag bara ! Men jag skyller ifrån mig på tony för han var den som sa att jag skulle filma !? Jag kan även säga stolt tillägga att jag har fått lektion i det fagra jämtlänska språket "ske ma brå'ån nu elle ske ma dä'äns försht?" ne nog för nu ! Ma höres !

Klant ? Superhjälten !

jajemen det är jag verkligen.. hur kan man tajma det så bra ??

Här tror man att man har luchrast och sitter i lyan i 1timme och 20min men nej så är det inte sen när vi tror att lektionen ska börja får man chocken när dom säger att vi har missat hela lektionen och att vi slutar om 5min .. 

Finns det ett pris för hur korkad och klantig man kan vara tar vi det lätt ! eller vad tycker du ?

Jag tror att om jag skulle vara superhjälte så skulle min speciella kraft vara att vara klantig ! Ingen tvekan heller om det ?

Sen hade man skolfoto och såg ut som en sunk i högsta grad .. lyckat ! 

SEXEEE

GLÖM, BARA GLÖM SÄGER JAG DET DÄR JAG SA TIDIGARE OM BITTER !


Jag sitter här på skolan och blir så övertänd så att det inte är sant ! Vi ska göra julkort för våra företag i skolan och min grupps företag är kalsongföretag som heter MR BIG ! Snacka om att jag sitter och dreglar över bilderna man hittar !GE MIG GE MIG GE MIG !


BitterF*#%a dagen

Idag har jag en dålig, väldigt dålig dag ... piss on everybodys plate ! jag vill hem till mamma och sova för skolan försöker ju döda mig med en massa arbeten !

Godnatt jag ska fortsätta mitt sura bittrande nu !

Älskling(ar) !

en kossa ! hehe !


Min alldeles egna älskling Isak hjälper mig att skaffa ragg och med dessa ragg ska jag först: prata med, sen pussa, sen ha sex med, sen gifta mig och skaffa barn med ! perfekt plan tycker jag, enklare än så blir det ju inte ?!
Båda vi har kommit på att jag inte bara borde ha en när jag kan ha fler? jag mena ju verkligen det ? varför i hela världen ska man nöja sig med en när man kan ha fler !?! hahaha tolka det där, det får man göra hur man vill !
Fast självklart är ju såklart Isak min nr 1.

Reglerna är så för er som inte vet.. Jag får ha flera killar men det får inte dom ! Jag måste vara den enda för dom !

Mamma kommer bli stolt över mig !!

Galna korvgubben

Glömde ju berätta att dagens ljushuvud var en man som kom fram och berätta att ungdomar är tråkiga och att när vi får tråkit springer runt och lägger bomber överallt ? för på hans tid hade dom så tråkigt att dom inte tänkte på att dom hade tråkigt för dom arbetade jämmt och ständut ! hans huvudfras var "men visst har jag rätt ? visst har jag rätt ?!" ja ja gubbe visst har du rätt bara du håller käft och slutar smaska och tugga med munnen öppen, tänkte jag, annars gör jag som tydligen alla ungdomar gör nuförtiden och slänger in en bomb i munnen på dig. hehe vad var det nu igen ? respekt för det äldre ?

Miss B

Nu är jag hemma hos mamsen och tar det lugnt.

Vi ska i vart fall inte ens gå in på ämnet som gäller att det är fruktansvärt kallt nuförtiden !? VARFÖR ?!

Idag var det kul kul på skolan och jag måste bara berätta att jag är extremt duktig inom ett visst ämne som börjar på B ! Vad kan det vara ? det vet man aldrig men bra på det, det är jag !

hmm lördagen spenderades till stor del på akuten faktiskt .., där jag var i 8 timmar sammanlagt. Personligen hatar jag sjukhus och läkare och efter denna upplevelse så kan jag ju inte säga att jag gör det mindre ! De två första timmarna på akuten var bara en massa samtal hit och dit mellan mig och alla möjliga läkare för dom inte ville hjälpa mig så tillslut fick jag några mindre damp anfall då dom blev en aning utskällda, vilket inte var mer än rätt åt dom ! Sen när man väl kommer in och ska undersökas måste man ta av sig kläderna och bli tafsad på !?! okej läkaren måste utföra sitt jobb men för fan det finns väl en gräns !? vet ni vad killen frågar mig sen ? jo om han får stoppa upp ett finger i rumpan på mig ?!?! MEN SNÄLLA NÅGON ? !? mitt svar på det va: NEJ ! Hade inte Donia varit där hade jag slagit ner honom direkt redan när han sa att jag skulle av med kläderna.. förlåt men jag har extremt svårt för sånt..

Man kan faktiskt undra hur man egentligen ska bete sig mot folk på sjukhus, om man är trevlig blir man inte tagen seriöst och om man är otrevlig så får man ingen hjälp för man är otrevlig ? Jag kom iaf fram till att jag aldrig mer ska gå till akuten. Och om så vore att jag skulle bli tvungen skulle jag springa in, lägga på golvet och börja vrålskrika .. mahahah där ska dom få för att tas på allvar !


Ryggont och Kyla

Jo nu ska här berättas .. i torsdags när jag skulle dansa stod jag och träna lite innan lektionen på lte nya steg att lära ut, gissa vad otroligt smarta jag gör då ? jo jag står och pumpar med bröstkorgen hårdare och hårdare .. fråga mig inte varför, när det plötsligt knäcker till i ryggen, ONT SOM FAN gör det men dum som jag är försöker jag strunta i det och fortsätter dansa i 3 och en halv timme, vilket inte går så bra men funkar ..

Nästa dag vaknar jag upp och känner att jag knappt kan gå och har fruktansvärt ont i ryggen men drar till skolan ändå, vilket straffar sig för ondare och ondare gör det under dagen då ett flertal människor både hoppar, gnuggar rumpan och försöker (men misslyckas) knäcka min rygg, detta i sig gör att det gör mycket ondare och sprider sig.
Akuten är stället jag funderade på och flera sa att jag skulle gå till men såklart försökte jag vara en hårding och tänkte att "ähh det är säkert bara jag som är klen mot smärta"  så dit gick jag inte.
När jag kommer hem har jag så ont att jag nästan gråter och ringer såklart min alltid så hjältinneaktiga mamma och berättar, av henne får jag en utskällning, säger att jag ska droga ner mig själv med voltaren sen så att inte röra mig och förbjuder mig att gå till skolan imorgon, alltså idag, vilket jag såklart gör ändå och nu har det sridit sig i nacken armarna och benen så det gör fördjävla ont .. ÄVEN FAST JAG ÄR NERDROGAD MED TUSEN VOLTAREN !  Så efter skolan ska jag nog till akuten och spendera resten av min lördag där ... kul liv säger jag bara...

Just det nämnde jag att när man kommer ut i kylan idag är det vitt utomhus ??!? VITT !?   ett ord FAN

Nooooooooooooooooooooooooooooo !

baaaaaaaaaaaaaajs ! Här sitter jag och Donia och skriver värsta arbetet när bajsdatan på skolan bara stängs av ? KOM IGEN !? vad är det för stil igentligen ? Donia sprang ner till läraren och skulle prata med henne och kom precis tillbaka och sa att vi inte behövde göra det igen .. tur det annars jävlar hade faktiskt läraren fått ! och mycke också för den läraren är inte min favorit iaf och det vet hon om !

Ikväll är det danslektioner där det ska läras ut, ringde precis på telen och fråga om jag kunde ta en extra lektion ikväll ! och jag säger bara yes fan äntligen något att se fram emot ! Här ska dansas svenska folket !

Appråpå svenska folket och dans är det något enligt mina åsikter som verkligen inte går ihop .. Jag menar att det faktiskt finns en anlening till varför det kallas "niggahdance" och det är rätt slätt och enkelt för att niggahs dansar förjävla bra och kan röra sin kropp och dom till skillnad från den vanlige svensson har bröst och rumpa att röra sig med.
Detta händer medans den vardaglige lilla svensson står och vickar på stussen helt stelt och innerst inne känner att det inte går ihop men i ett desperat försök super till och tror i och med det att hon eller han dansar som en gud medans alla niggahs står och kollar på full i skratt och hela tiden tänker "och det där är ? bajamaja dansen ?"

Självklart är niggahserna snälla och säger såklart att "oj du kan verkligen dansa ! va duktig du är" men så är det inte ! det är det onda faktat ..Truth is a bitch va ?

Roliga dagar

Dom här dagarna suger.. varför vet jag inte men det gör dom och dom suger fan hårt .. när jag igår åkte hem och hälsade på mamma så hade resten inklusive hon också haft en dålig dålig dag sen så idag när man vaknar och kommer till skolan känner man att det är en till skittrist och tråkig dag.

orka med dessa dagar.. det ända man längtar efter nu är helg och så får man reda på att vi måste vara på skolan på lördagen. Jo men glädjedödaren säger jag bara !?!

ha ! var just och pratade med min lärare i turism och hon sa att jag hade MVG i betyg ! Go safia ! go go !

ja det där lär ju iaf ha varit det enda positiva som hände och kommer hända idag ? .. tragiskt ..

ARGA BERTA

jävla skitdag ! fan vad less jag är på allt och alla .. tycker ärligt talat synd om alla stackars människor som är i min närhet idag .. akta er, säger jag bara för fan vad jag hatar alla idag .. + att dagen börjar skit när jag försover mig, kunde lika fan ha skippat skolan helt och hållet den här jävla bajsdagen.
    
Sen så måste jag fan dela med mig av mina åsikter då jag säger att jag är sjukt less på människor som inte kan utrycka sig ordentkligt så att man fattar, tror ni att ni bara kan sitta där och bara hålla käften och sen tro att folk ska veta vad ni menar !? nej skit ner er säger jag ! Fan fel att bara säga det ni tycker och känner ? det är inte så svårt, faktiskt så är det bara så simpelt att man öppnar käften och formar ord .. 

Längtar inte efter imorgon eller någon annan dag .. det skulle inte göra mig ett skvatt om bara hela jävla jorden gick under idag ..

Bra jobbat ..

Bra jobbat safia .. försov dig igen .. bra säger jag bara..

Flashen

Jo för er som ville veta fortsatte tystaleken med donia i 1 och en halv timme !

hahah väl hemma hos familjen harouki är man då först donia börjar prata snusk med en , sen blir man överfallen av donia och hennes syster som försöker slicka en i ansiktet, efter det flashar donias lillasyrra babyrumpan för en, men det är inte nog med det, efter bara någon minut så flashar storsyrran  boobsen .. vad är det igentligen jag blir utsatt för ?? det känns lite som det där med hundarna och jag ?


lustiga fenomen alltihopa ..


Tysta leken

Just nu sitter jag i bibblan med donia och micke efter som att vi har slutat !

Donia håller på att få damp eftersom att jag nu vägrar att prata med henne. Hmm vad tror du donia !?
jag får något allvarlit problem med mitt höftben mitt i trappan idag på skolan och det enda hon gör är att skratta åt mig vilket gör att alla andra som går förbi också gör det... och där mitt i trappan ligger jag som något annat foster och halvdör .., då hon säger att jag fejkar ? jag måste ju säga att jag är omringad av härliga, väldigt härliga vänner.. ne ska fortsätta tortera henne med tysta leken lite mer så hon känner efter att det hon gjorde var en elak handling ! hahah ..

Ett annat roligt fakta är att micke har prov i islam och donia som är muslim kan mycket mindre (i stort sätt inget) om saken ..

Ikväll blire fototagning för något projekt isabell har och film med donia och X (jag får inte säga hans namn för fjantdonia)


Kändis ? och kåta hundar ?

hmm .. nu har jag och fisen planerat att vi ska bli kändisar .. Lite olika sätt är det dock .. antingen ska vi åka till ett arabland och bli en svensk attraktion eller åka till irland kanske och blåsa pipa ? vi har även funderat på om vi ska leta upp någon väldigt rik och känd människa från USA och gifa oss sen så kanske han eller hon (vem vet ?) dör av  en "olycka" och så kör vi en anna nicole smith och får alla pengarna.. Jag har umgåts med förmånga kändisbesatta blattar helt enkelt .. !

Ja asså vad fan är det med mig och hundar ?? dom försöker alltid sätta på mig ? vad är det luktar jag sexe dog eller ? Självklart blir jag utsatt för detta som vanligt av fisens hund Moses.
Allt utspelar sig såhär: jag ligger på sängen helt lugnt och pratar när jag helt plötsligt känner hur något börjar slicka mig i örat .. bort puttar jag hunden men efter några sekunder är den lilla rackaren tillbaka och biter (bokstavligt talat) tag i mitt öra !?! tror han att han är romantisk och att jag tänder på hans förvridna doggystyle eller !? bort  åker hunden igen men hoppar på mig igen ... en fight startar .. jag vs the dogg .. efter ett tag märker jag att han inte längre fightas med mig .... HUNDEN HUMPAR MIG !! Vad är det med mig och hundar ? sitter dom och tänker ".. human i like to fuck ! " ?? ne den enda hund jag är trygg med är min egen och hör och häpna  .. hon är lebb ... ha !

Hemma hos lisen

mitt andra inlägg !

haha nu är jag hemma hos lisen fisen och ska prata lite och mysa till film .. haha självklart tar jag tillfället i akt och lånar datan lite ! men vad ska en stackars student göra vafän ?

jag kände mig väldigt ofräsh idag så jag orkade inte anstränga mig när duktiga lilla jag skulle laga mat .. först tänkte jag vara nyttig och steka min hamburgare (haha där rök den nyttigheten) i olja men sen blev oljan för het och började sprätta över mig så jag brände mig och spillde ut en hel påse grillkrydda över mig själv .. toppad dag säger jag bara ! inte nog med att man stinker och känner sig som ett äckel av någon anledning utan man måste även bli dränkt i fett och gå runt och lukta som närmaste utegrill. Nej fy! sånt får inte fortsätta..

Vad har hänt ?

Ja vad har hänt ? jo en viss person har övertalat mig till att göra en blogg.. smart tänkt eftersom jag inte ens har data och allt i min lilla lägenhet .. men vi ger henne en stående ovation ändå.

Då är det väll meningen att jag ska skriva om mitt liv ? men som min kompis nu sitter och funderar över, om jag ens verkligen har något ? liv då menar jag (för den sega).

Ja nu ska ni få veta igår somnade jag med en lesbiskfitta (som hon själv kallar sig), efter mycket gråt, även att jag grät ensam för en annan person somnar mitt i den romantiska filmen, och vaknade upp helt ensam.. men orolig för det behövde jag inte vara länge för jag fick sedan veta att hon lekt väldigt  mycket med mig under nattens gång.. SNUSK ! VAD ÄR DETTA ?? kan man inte ens spendera en romantisk natt med en snygging utan att bli antastad ? nej uppenbarligen inte..

Med magen fylld med gucca sitter jag här och funderar över vad man ska skriva ? kameler kameler vad gör man ?

Någon som kan försöka sig på att förstå varför man kan vara jättesocial ena stunden och sen tyst som en tandlös lilltå sekunden efter ? fenomen jag inte förstår iaf.

Nenu ska jag gå och vara lite social med en ensam lebb.

RSS 2.0