Trött, snygg och glarg!

Beskriver inte rubriken mig bäst så vet jag inte vad? Trött är jag för att det är morgon, snygg tycker jag förvånade att jag är idag? dont ask why! Sen är jag jätteglad! Typ sådär nykär glad... Men samtidigt är jag sjukt förbannad och irriterad på små fjantar som har så lite liv att de försöker ge sig in på andras. Lyckas de? NEJ? Snälla små fjantbrudar, ska ni jävlas med mig får ni definitivt öka steget på spelet. Cause you suck!

Idag blir det träning efter skolan med Donia och sen vet man aldrig vad som händer. Tur att vi börjar gå på pass nu! Är så jävla less på att träna kondition nu.. har faktiskt gjort det i 2 månader men men. Vad jag försökte komma fram till är att det ska bli roligt.


(Jag och Donia från förra helgens 18års fest)

Härligt värre måndag!

Har varit på stan med härligaste och snyggaste Michelle HEJdenbäck idag och tog en fika!




Michelle can strike a pose! Kan man bli snyggare eller?!



Har laddat upp lite bilder från i fredags so here they come!



Kvällen började med CocaCola och pizza, sen bar det av för de andra. Dock var jag den enda som inte drack men dansade det gjorde jag nog mest? Har inte de bilderna själv men de kommer också så fort jag får dom! hah!

Monday and new week.

Idag är det måndag och starten på en ny vecka! Everything is possible and everything can happen! Positivt va? Trovärdigt? Nee.. Joorå!

Har varit och tränat och det känns otroligt skönt! Vi funderar på att träna varje dag på morgonen så att vi har dagarna lediga. Det låter bra tycker jag.

Dagens planer ser inte så roliga ut? hmm vad blir det? En sväng på stan kanske? Kolla om jag hittar något snyggt? Springa förbi Linn och hämta kameran? (yes the camera! bilderna kommer i så fall senare ikväll!) sen blir det väll hem och ta det lugnt?


jag ska iaf kissa på handel...

/S

9c:s comeback!

I fredags var det klass fest med gamla 9c! Roligt värre var det faktiskt förutom att jag, den enda nyktra var den alla trodde var mest packad!? Kan ha berott på att jag var nästan den enda som sprang runt och dansa med mycket mera!

Tog med mig kameran gjorde jag men någon liten skit snodde den!? Vem är så jävla patetisk att den snor min kamera? Jo det kan jag berätta. Killen heter, och nej jag är inte rädd för att gå ut med hans namn, Alf? eller något liknande och den lilla fjanten snodde min kamera. Fast det visste jag inte då, det fick jag veta på lördag morgon då min gamla klasskompis ringde och sa att hon hade varit ute och sen när hon kom in hade hon sett honom lägga kameran utanför dörren och sen springa iväg. hah! vilken fegis! jaja huvudsaken är att den kom tillbaka.

Blev lite shopping på fredagen också men eftersom jag inte har fått tillbaka kameran ännu från min kompis kommer alla festbilder mm senare.

hmm jo vad var det mer? hahah jo just! Fick i fredags natt ett samtal från KISS som var ute med lady gaga på studentskiva! Lätt hur kul som helst förutom lady gaga, hon lät lite bitter.

Nu ska jag ut på promenad och för en gångs skull försöka plugga?

/S 

Update

Yes, det var ju som sagt en lite bloggsvacka här ett tag.. Ska göra mitt bästa för att summera den svackan.

Torsdag: Jag fick min hockeyskada! hyfsat stolt var jag kan jag ju säga! Var iaf så att jag och donia spelade hockeymatch med klassen och var i olika lag. Vi ser pucken, satsar allt från varsitt håll, självklart trodde vi båda att den andra skulle vika av men ingen av oss gjorde det så vi slängde in varandra i sargen vilket bara var kul men slutade med att donia sedan slog på min tumme (en ganska stor aning hårt) med klubban och voila! Theres my skada!

Fredag: Emma och Linn fyllde 18 och fest var det! Dansade hela kvällen och hade faktiskt sjukt roligt då alla dansade som galningar och bra (är inte ofta sånt händer, de flesta kör bara bajamaja dansen och hur hett är det?). Kvällen var superskön förutom då jag var tvungen att springa ca 6-7km över isen mitt i natten, själv. Ruggigt absolut inte något jag gör om. ALDRIG!

Lördag: Vaknade upp efter ca 2 timmars sömn, drog på mig den rosa dressen och åkte in till stan risigare än risigast med typ gårdagens smink kvar, för att ha extraträning med gruppen. Inge mer intressant hände. Fick dock en liten present från mammas make! Asnice kräm som nu är min favorit. Slänger upp bilder sen.

Söndag: Tog det lugnt. Vilket jag tyckte att jag förtjäna. 

Måndag: Heh kommer jag ihåg? Svar nej. men träning var det ju som vanligt.

Tisdag: Genrep med dansgruppen sen orkade jag inte mer. Samma sak denna dag med mer träning.
 
Onsdag: Härligare! ja det står nog om vad jag gjorde längre ner .., men i stort sett det som är härligt. Träna sola och sen tortera min lillebror hela kvällen tills bristningsgränsen. Planer sprids i mitt lilla invecklade huvud. Dina! ring mig om du ser det här! Måste prata med dig och bror och det är snarast.

Idag är det torsdag och det har varit träning, ska bli dansträning och mer om idag kommer imorgon. Laddar upp lite bilder som ska skryta om det jag köåpte förra veckan!

Suck ooooon that!
/S

Tråkigare!

tråkigare än såhär kan man inte ha! Sitter på lektion nu och har tråkigare än tråkigast! Värsta är att den är från 15.00 till 16.20.. inget finns det att göra heller..

Idag har jag iaf fått något gjort (om det räknas som något?) iaf så har jag tränat i 2 timmar, bastat och sen solat. Härligt säger jag!

Ska ge en update om lite saker som har hänt under min inaktiva vecka senare..

Ät en banan
/S

Sjukt dålig uppdatering jag vet

har inte haft tid. ska bättra mig. med start imorgon. kväll...


Hello sunshine!

HEJ och VÄLKOMMEN solen! På asbra humör! Köpte en ny skinnpajj igår på stan. Ja assnygg är den! Så självklart åkte den på idag tillsammans med min rosa stora härliga halsduk! Härligt härligt fast stor skillnad från min kära canada ghose som jag levt i den senaste månaden!

  
Canada får ta semester!

Yes! Nu har kameran börjat funka och det går att ladda up! I Liiike!


/S


ZOMBIE

Im a zombie! Ja? Går bara runt som en levande död. Gör inget roligt. Kul liv va? ne inte kul alls! Skolan försöker döda mig! jag måste komma på en plan... en plan att störta skolan.. massaker verkar vara inne, kanske borde prova? Nej usch! sånt får man inte skojja om.

Nu är det ner på stan och efter det träning.. mycket träning..


/S


kunde inte komma upp!?

nej det kunde jag inte?! Jag tog mig verkligen inte upp? Det var meningen att jag och min hårige vän skulle upp och träna imorse men jag klarade verkligen inte av att stiga upp?! Okej.. problemet kan ligga i att jag somnade kl 05.00 och vaknade då den ringde 05.20.. så det var bara att skicka sms och skriva att vi skippa morgonpasset idag och tar det efter skolan. Det blir bra.

Blev inte plugg som sagt igår.. istället spenderade jag resten av dagen till absolut ingenting. Och vilken nytta har jag i världen egentligen?

Ska göra som syrran... Safia @ a very good mooood!  oh yes, vet inte varför men så är det!

Ska kila nu. Men man kanske hörs lite senare idag!


/S

Blääää!

Vill flytta, vill flytta så enormt mycket. Går aldrig några bussar härifrån så att hitta på något är inte ens att tänka på. Ska skaffa jobb, samla ihop ett gäng och flytta! mhm i know.., dream on.

Vet att det har varit dålig uppdatering men men har haft sjukt mycket att göra och är ändå inte ens halvvägs till klar med allt. Tog iaf en pause och har nu gjort klart hela reseplaneringen för de andras resa! Sköönt att ha den klar kan jag säga. Inte så kul att jag kommer vara kvar ensam men jag får fortsätta att längta till sommaren och min resa!

Aja nu ska jag ta något att äta och sen så är det tillbaka to hell! (studier dåra!)


/S

Träna Träna Träna!

Yes det är så det kommer att  se ut nu framöver! Idag hade vi ju som sagt sovmorgon till kl 13.20 men innan det ska ní veta så var hurtbullen (dvs jag) nere och träna i en och en halv timme! Oh yes! Kom på top under det passet så har varit energisk (är det så det heter?) hela dagen. En killkompis kom förbi och frågade förvånat "Men vad håller du på med?" vad jag höll på med var armhävningar.. Stark ska man vara! Efter skolan nu om ca 20min så tror jag det blir ett pass till på gymmet!

I, I, I know I like like like a a someone!

/S soon to be i shape!

Resa?

Glömde nämna att mamma berätta att hon ska åka någonstans med oss!

Glad var jag för det men hon hade tänkt att hon ska åka med killarna i familjen till London för min lillebror hade sagt att jag inte ville till London. Klart jag vill det! jag sa bara att jag inte ville åka dit på sommaren, för då vill man ju åka på sol och bad semester! iaf jag.. I varje fall så hade mamma tänkt att bara hon och jag ska åka på en sån semester tillsammans lite senare, i och för sig lär ju det bli i sommar.., lite trist att vänta men kul ändå! Fast jag vet inte.. vore kul att komma bort nu i april också fast äh! Det blir bra så. Då hinner jag spara ännu mer pengar att spendera!

Äntligen some good news!

 

/S


Ont.

Idag så fick vi sluta tidigare, tack och lov.. hade tänkt att skippa skolan men vi fick sluta kl 11.30 så då var det faktiskt värt att gå.. Efter lunchen så blev det träning, men nästan ingen träning alls igentligen.. det blev bara 30min, men bättre det än inget. Eller?

Nu är jag hemma och har omänskligt ont i huvudet? Irriterad är jag också av flera anleningar och ingen! åhhhH!

Skickade iväg mamma att köpa naturgodis och film! Skönt ska det bli!

Jo! en positiv sak är det att jag börjar kl 13.20 imorgon! yeah baby!

/S


zzzz

Låt mig sova, snälla låt mig sova.. Ungefär så lät mitt samtal med väckarklockan imorse men lät mr snoozer mig sova? NEJ det gjorde han inte...men han var inte så tuff längre då han flög in i väggen! nej det var han inte.

Har kommit in i en period då jag är trött hela tiden nästan.., smart är det inte att den kom nu för det verkar som om att det är nu jag måste hålla igång...

Blev inte två timmar igår på gymmet, det blev en, men bra det iaf. tycker jag.. Det jag verkligen inte tycker är bra är att folk har börjat känna sig så fria på gymmet att de tror att det är okej att äta ägg och sen fisa! Nej usch! finns det ingen hejd? Det har börjat bli en vana nu.. När man kommer dit så luktar det..., och det luktar äggmök och svett.. Tror ni man blir pepp på att träna då?



/
S

Min ögon ...xxxx

Ja ni vill inte veta vad mina ögon gör..




..men jag vet vad dom vill ha!



Igår så började bion på sergel 21.20 sen så var vi klar och utanför kl 00.35... Var lite mindre trevligt men jag var pigg! Hemma var vi kl 00.45 men somna tror jag inte att jag gjorde fören kl 02.00 vilket inte är kul om man som jag skulle upp kl 06.00 för att hinna till flyget som gick kl 08.35.. Nej fy vad mycket tider det blev.. Det slutar nu.
Bion var iaf bra, eller den hade inte varit bra om man inte läst boken men som tur så hade jag gjort det. Tyckte boken var bättre, men det kanske är så det brukar vara? Bion hette "Männ som hatar kvinnor" ni vet, den med stieg larsson.. Inte min grejj riktigt det där men jag och pappa har det som våran lilla sak!

Nu sitter jag på skolan och ska hålla på med den där tidningen.. det är inte så kul längre.., det har blivit lite uttjatat men bra är den iaf.. Gud! Jag ser att jag är ganska negativ? Ska komma med något positivt...., hmm.. JO JUST! Idag är det 2timmars träning.., på bandet!!!

Skippa det .. vem försöker jag lura? Någon som vill sätta sig på mig? :P


/S


Beslutsångest

Okej, jag har ett problem... jag har som de som känner mig vet, enorm beslutsångest.. Ger du mig flera val kan jag välja men ger du mig två är det omöjligt...

Det är iaf så att jag köpte en skjorta igår, det kanske inte låter så dåligt men det är så att jag var tvungen att välja mellan två färger... Blå och vit... Jag hade absolut ingen aning om vem av de jag skulle köpa men det blev iaf den vita... Varför vet jag inte? Nu ångrar jag mig men jag vet att om jag skulle köpt den blåa så skulle jag velat ha den vita.. Detta är ett problem som ni kanske förstår.. Jag försökte ladda upp bilder på skjortorna men såklart gick det inte.. Dom finns på gina tricot och heter Åsa shirt.. hjälp mig!?


/S


Up!

okej, im up.. men fortfarande trött som jag vet inte vad. Världens ondaste huvudvärk har jag också. Piss on everybodys plate!

Det första jag fick när jag vakna var en smoothie, det kan jag säga, det hjälpte! 




Det har äntligen börjat funka igen det här med att ladda upp bilder! Tyvärr har jag glömt sladden till kameran så sånna bilder tar ett tag till, men tills dess så är det hello and welcome google!

Ingen aning om vad som händer idag förutom att vi ska på bio ikväll kl 21.00.



/S

Segast. ja.

är det jag som är segast eller? ja. Har legat framför datan och tv:n hela kvällen.. har jag fått något gjort? nej. Skajag ut ikväll? nej. Skulle ha gått ut men känner mig alldeles för trött och sen så fick jag inte gå ut nu heller för min lilla fader som tyckte det  var onödigt att gå ut såhär sent.. har han en poäng? ja.

Så denna kväll blir det té, fruktsallad och film med pappa. Känns det som samma sak hände igår? ja. Men tycker jag om det? ja. Detta blev ganska enformigt, det med att jag ställer frågor till mig själv..

Nej usch! Kände att det här inlägget blev otroligt tråkigt det borde inte publiceras igentligen. Men det gör det ändå!


/S

Solkungen!

har varit på stan med bror och pappa och handlat lite krämer på åhlens samt en skjorta på Gina sen drog vi in på TACO BAR! älska det säger jag bara! m m m gott!

Nu sitter jag framför tvn med datan i knät, äter såklart!, och kollar på kniven i hjärtat! Älskade den serien när den gick och så såg jag att pappa hade den och glad blev jag!

Om ett tag ska jag dra ner till solkungen och sola lite! Bli lite brun och fräsh!


/S


Ändrade planer...

Igår blev det mycket ändrade planer.. Jag skulle ju igentligen gå på bio med pappa men den ställde vi in med anledningen att min bror som jobbade och min pappas fru inte kunde följa med och båda ville se filmen.
Så då fick jag och pappsen lite dåligt samvete och beslutade oss för att jag ska stanna en extra dag här i sthlm (dvs tills på måndag) och så ser vi bion allihopa på söndag kväll.

En annan plan som blev ändrad var ju först den planerade utgången som istället blev till bowling. Men som man kanske kan gissa blev den också ändrad.

Killarna ringde och jag pallrade mig ner på fridhemsplan för bowling, men vi glömde att det var fredag och att sthlm inte är ösd där man bara kan komma in och oftast inte behöver boka.. På bowlinghallen var det smockat, och inte en bana ledig på hela kvällen... Killarna ville åka vidare men jag bestämde mig för att springa hem till pappa och kolla på film... Väl hemma kollade vi på den där filmen då det är en massa giftiga ormar på ett plan.. + 2 eller 3 halva/hela filmer till.

Kvällen avslutades som det kanske märks en aning sent för att jag lurade pappa. När han fråga vad klockan var sa jag att den var 22.45 istället för 23.45. Kvällen avslutades 02.30. 

Oj vad mycket text det blir!? Iaf så vet jag inte vad jag ska göra idag.. en sväng på stan blir det sen har jag några olika alternativ att välja mellan men mer om vad jag väljer kommer sen.

Nu blir det brunch! Älskar ordet!

/S

Fet och fyllig.

Jag drog ju som sagt ner på stan idag, mötte upp bror en sväng, träffade en kompis och fyndade en tisha och halsband sedan svängde jag in på pappas kontor och hämta honom för en middag a la fetkebab! lskar kungshallen av hela mitt hjärta men fan vad ont jag har varje gång jag går därifrån. Oj såg att man kunde uppfatta det där fel, vad jag menar är inte att det är dålig mat utan att jag får så sjukt mycket mat att jag nästan bokstavligen rullar ut därifrån. Då kanske ni tycker att "ja men ät inte så mycket då!?" men jag kan lova att dom orden inte är dom bästa att säga till mig. Dels för att ingen står ivägen mellan mig och min mat och dels för att om den är god är stop ingenting i mina öron!
Så ja, för att sammanfatta så känner jag mig med ett ord fet men inte på det dåliga sättet utan fet och go + fyllig.

Jaja nog om mat. Eller kanske inte, snacka om att man inte blir mätt på killar här! Finns det många snyggingar här? Sbar ja. Inge mer förklaring än det behövs.

Ikväll eller ja, om ett tag blir det bowling med killgänget! Ska bli sjukt kul! Nog för att jag kommer att vara den enda tjejen men som den enda tjejen kommer jag ha mycket att bevisa...DVS att jag är bättre än alla killar! Oh yes boys, bring it on!
En update om hur det gick får ni sen! ;P



/S


She's vaken!

Mhm jag är vaken! Har käkat jättegoda chockladflingor, kollat på film och sitter nu färdig duschad framför denna compjuter! (mitt egna uttal!).

Ska dra ner nu på stan och kika efter lite sköna plagg! Sen blir det en snabb träff med en kompis och efter det bio och middag med pappa. Kvällen tror jag bjuder på utgång! Jo men detta ser jag fram emot! Måste fixa mig nu och komma igång så att jag hinner med allt?


/S

Blodig biff!

var det jag mötte efter att jag landat! Tog arlanda expressen hem, dumpa bagaget och sprang och mötte Sanna. Det är verkligen lika kul varje gång att träffa henne! Händer alltid något kul och oväntat precis som när vi var små och gjorde sjuka små saker som till exempel att pröva äta nacho chips till allt möjligt, och då menar jag allt.. en av alla saker vi provade var grädde, jag kan lova alla att det inte var favoriten! Iaf var jag och min lilla vän så hungrig att vi sprang in på Jensens böfhus och käka lunch, men lunchen tog så lång tid så att det blev middag också..Gott var det inte med blodig biff, gillar inte att när man ska skära i den så kommer det bara ut blod... inte min grej.. jag blir illamående.. men felet rättades till och jag fick min välstekta gobit! Träffade även på n väldigt charmig servitör/bartender (vet inte vilket) som var hur charmig som helst och lät oss inte vara? Killen vet hur man gör, säg någon tjej som inte gillar att bli uppvaktad?! ne just det.

När jag kom hem trodde både pappa och co (dvs fru) att jag gick på något då jag körde u-blatten med världens bryt och la in lite arabiska! Kul var det! Pappas fru heter numera HALIB! men inte sån ko som man mjölkar utan kvinna man mjölkar! haha för er som inte förstår betyder halib, mjölk.

Imorgon blir det stan, bio med pappa och sedan utgång med vänner!

/S  


Sthlm!

Yeeeehhss! now im on my way! 

det blev lite utgång igår men det avslutades ganska tidigt. Ingen träning blev det vilket resulterar i att det blir två pass när jag kommer fram till sthlm!

Ska bli så otroligt skönt! ne nu måste jag slänga ner lite kläder i väskan och börja röra på mig!


/S

Snusk!

Idag är jag snuskig... can help it men orkar inte! ska nog ner och träna senare idag.. sen blir det pack inför imorgon då jag drar till sthlm och efter det kanske lite utgång!? :P

Bajsbiljetter, jag och min håriga lille vän har varit en aning slapp när det gäller att kolla biljetter så igår natt satt jag och kolla och såklart finns det typ inga biljetter.., dit finns det men hem är det som är problemet!? hmm... angermanagement.. nej får vara glad åt att vi ska ner och allt vi ska göra!

Borde faktiskt lägga upp lite bilder men eftersom att jag inte kan ladda upp några nya får det lov att bli en gammal!Den mogge bilden bjuder jag på! ;) eftersom att jag ungefär ser ut så idag! Snuskmajja.


/S


Hellre blöt!

Igår kväll fick jag reda på att min lilla kusin låg på sjukhuset helt ensam med brutet ben. Åkte in, myste och sov över.., fast jag kan ju inte säga att det blev mycket sömn direkt.., stackarn hade jätteont men fick hon någon smärtlindring? Nej!? Dumma, dumma sjukhuspersonal.. Ja ja vi vaknade iaf tidigt idag och kollade på film ända tills jag gick till gymmet och tränade.., och tro mig! det var jobbigt! När vi var klara kollade vi på varandra och upptäckte att vi var helt genomblöta, kanske inte så hett men saningen är hård..

 "Ja men hellre blöt än torr!" säger jag!


Insåg att det där sista i första stycket kan vara lite förvirrande, men för att få det klart, jag och min kompis tränade. Inte lillkussen, skulle vara lite svårt i hennes fall... heh!


/S

Slappt!

Idag vakna jag, åkte in och träna, somna i bastun.., åkte hem till donia, kolla på film hos jonh och kom nu hem efter att ha sjungit falskt i bilen med mamma hela vägen hem! Det lät väl som ett bra dagsverk?

Nu ska jag dra och kolla biljetter..

Ha det mindre trevligt än mig! ;)

/S

RSS 2.0