@ sandra

Hemma hos Sandra nu efter en lång dag! Sjukt lång dag för jag är (såklart idag med) helt slut.

Kollade modeshowen på mittpunktens 1års kalas och handlade lite:) Massa bilder men kommer senare för nu ska vi fika. Mys.


/S

Torsdag 30 september

Godmorgon!

Har precis käkat frukost, fixat mig iordning och packat klart. Idag efter praktiken drar jag och Sandra på 1års firandet av mittpunkten (shopping galleria?) en sväng och sedan hem till henne. På fredag så ska vi nämnligen ut och köra vilt! 

Ne men shit nu måste jag springa!

Vi hörs.



/S  

Nu: Kungarna

Ne nu ska jag springa upp till huset och kolla på programmet Kungarna av Tylösand. Vet att det är extremt men det är också extremt roligt och underhållande! Jag är såld på det måste jag säga :)



/S


New shoes

Jag dör lite när jag ser dom svarta.. Har velat ha dom ett bra jäkla tag nu och i varenda affär har dom varit slut i min storlek.. Men så kom dessa i min väg haha! Eller nu ljög jag lite.. varken dom svarta eller bruna är i min storlek. Slut såklart men köpte en storlek större så ska trycka i sulor så det knakar om det!







Hehe eftersom jag är så stolt och glad för dom så måste jag tillägga att dom är snyggare i verkligheten! ;)

/S

Onsdag 29 september

God..kväll!?

Ännu en dag då jag är helt slut och totalt död har gått. Det är inte kul. Blir det så imorgon kommer praktiken bli ett h******! Hehe men det brukar gå snabbt och vara kul så det ska nog gå bra. Gick på stan idag i stort sett hela dagen. Först på dagen med mamma och hennes man i några timmar och sedan med vänner. Jag har nog varit grinig idag rejält. Först skulle jag ha jeans men det fanns såklart inte dom jag skulle ha, sen skulle jag ha skor men exakt alla jag tyckte var snygga var slut i min storlek, sen ville jag köpa Body-shops krämer men då hade alla mina favoriter utgått ur sortimentet? Är jag nr 1 på att ha otur?

Men..sedan! Plötsligt hände det! Haha i slutet av dagen hittade jag inte bara 1 utan 2 par skor! På den sista affären jag gick in i såklart...! Sjukt snygga. Har precis duschat så ska bara lägga in bilderna på datorn så visar jag snart!

/S


Popcorn nd movie

Kände att det inte fanns något bättre så myste ner mig i sängen med 100 filtar, popcorn och en mysig film. Jag kände för en riktigt härlig film så kollade på Lejonkungen 2. Älskar den. Kärlek på hög nivå ska jag säga er haha! Nu tror jag att jag ska kika på en rulle till innan jag somnar in för kvällen.. Känner för något lätt och okomplicerat så det blir nog en till barnfilm..!









/S

Se framåt

Nu när det börjar bli riktigt (sjukligt här i staden) kallt så börjar alla bli deprimerade och det känns som om det inte finns så mycket alls som är roligt. Jobbigt är det ju faktiskt bara att gå utanför dörren när man möts av iskall luft.. Sommaren är över och det märks.

Jag blir nog värst av alla skulle jag tro hehe.. Men nu har jag kommit fram till att jag fasiken ska se framåt. Jag måste ha något att se fram emot. Något roligt! Jag tror alla behöver det. Blir ju som lite enklare då eller hur?

Det jag har att se fram emot just nu den närmsta tiden är:

* Komma igång riktigt med träningen (hahah ja jag ser faktiskt fram mot det.)
* Åka ner till Eskilstuna i 2 veckor och ta mitt efterlängtade körkort! (Nu är det bokat och datumet är satt!)
* Massa resor till sthlm, men speciellt en särskilld resa som kommer snart! :P

Kommer på en hel del men det är lite mindre saker!  

 

/S


helt slut

Hej där!

Guud helt galet vad slut jag är nu!? Känner att min kropp behöver vila.. verkligen vila! Måste börja sova mer helt klart men hur det ska gå det är ju en annan sak!

Haha jaja, idag efter skolan så drog jag ner på staden och träffade min fina Maria. Vi satte oss ner och tog min favoritmilkshake (lakrits, dom gör så sjukt god på mittpunkten här i Östersund) på ett fik och pratade i några timmar om allt. Härligt! Efter åkte jag hem och nu är jag helt utmattad. Förstår inte varför.. eller jo men hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk!?


Gulle-tjejen som jag alltid beställer mina milkshakes av gjorde ett hjärta i mitt glass. Hehe dom kanske har börjat att göra det till alla men jag kände mig iallafall speciell haha har ju inte fått det tidigare även om jag tror att förstnämnda stämmer bäst..


Fina Maria..

/S

Tisdag 28 september

Huvva vilken morgon! Vaknade upp 25min innan min buss gick så det var bara att springa snabbare än snabbst och slänga på sig allt... Hatar när det blir så +att man glömmer allt som man ska ha med sig. Så nu har jag glömt en hel del kan jag säga.

Åhh idag har jag en längtar dag.. Jag längtar tillbaka till värmen utomlands, till vänner man saknar, till en speciell känsla och mest av allt HAVET OCH STRANDEN! När jag gick i 1:an fick jag och mina syskon som julklapp att åka 3veckor till Brasilien under jullovet. Bland det bästa jag har gjort. Under vintern här blir de flesta lite deprimerade och nere, speciellt jag så att få komma bort i 3 hela veckor till otroliga brasilien och ladda upp batterierna och få ny energi var helt underbart! Finns inget bättre att göra under vinterlovet kan jag säga!

Önskade verkligen att jag kunde göra det i år men vi får se hur det blir med det helt enkelt..

 












Bilder från de helt otroliga 3 veckorna!


Ne nu ska jag tillbaka till verkligheten och till lektionen..

/S


Night

Nu ska jag banne mig sova! Har sjukt svårt att sova och ligger uppe varenda natt till minst 2-3.. Inte bra alls när man ska upp vid 6-7 för skola så därför ska jag nu krypa ner i sängen och verkligen försöka..

Jobbigt värre är det ju att man alltid börjar tänka när man lägger sig.. man tänker så mycket att det inte går att sova, vilket gör att man försöker tänka mindre men det resulterar bara i att man tänker mer så till sist ser man att det gått några timmar och man ligger fortfarande vaken? hehe så är det alltid för mig åtminstone..

/S


Tiden går fort....!

Tiden går faktiskt sjukt fort..., det känns som om det bara var ett litet tag sedan jag gick i 1:an nu när jag kollar på bilder från den tiden. Nu är sista året som paserar och snart är det också över. Ser fram emot detta år då jag tror det kommer bjuda på sjukt mycket mer än vad det redan gjort! Här kommer några bilder från mitt första år på gymnasiet.



den här är från då jag fyllde 16 hahah i 1:an i min dåvarande lägenhet!


På skolan...

Goofing around! :D


på någon fest hehe :)


en 80-tals fest tror jag det var..?


De sista bilderna är från ännu en fest vi hade. Det var en reunion fest för våran klass i nian!
 





Lustigt nog känner jag mig sjukt lik men ändå riktigt riktigt förändrad? haha så kan det vara!

/S

Måndag 27 september

Ojojoj, har jag haft sämre dag eller? Först vaknade jag upp försent till skolan och hade missat alla bussar dit så tillslut fick jag skjuts. Väl inne så behövde jag inte göra något på den enda lektionen jag hade kvar för dagen. När jag ändå var inne i stan så blev jag sugen på att shoppa lite men då när jag hunnit plocka på mig en massa kläder kommer jag på att jag glömt min plånbok. Och inga pengar på mobilen hade jag heller. 

Shit, typiskt mig att ha sådan otur men som tur var mötte jag min söta kusin som jag släpade runt hela staden. Nu är jag iallafall hemma efter att ha lämnat av storebror på flyget.

 


mobil-bilder från då jag var ute och övningskörde igår.

/S

signing out

Har legat framför tv:n och datorn hela kvällen. Måste bara säga en sak..asså facebook måste vara en av de bästa uppfinningarna som finns. Alla foton som finns där.. Satt och kollade igenom en massa bilder och direkt kom en hel drös med gamla minnen tillbaka.. 

Jaja, är nog uppe en stund till med min äldre bror innan jag stänger igen helt inför kvällen.

 

/S


Playday












Det var riktigt bra väder idag så jag har varit ute och busat med valparna och umgåts med min familj hela dagen. Nu ska jag säga hejdå till lillebror som åker hem till internatet och ut och övningsköra så vi hörs senare!

/S

Nya



 

Fick ett par nya stövlar av mamma. Bilderna gör dom inte rättvisa men jag tycker dom är riktigt tuffa!? Frågan är bara vad man ska ha det till?

 

Det är riktigt bra väder så nu drar jag ut!

 

/S


Söndag 26 september

Hejsanhoppsan!

Nu kommer intresseklubben go nuts men vet ni när jag somnade? Haha exakt klockan 07.07 slöts mina ögon! Och klockan 12 väcktes jag av telefonen! Ja för det var ju trevligt att veta..!?

Det kanske märks att jag har extremt tråkigt? Ska iallafall kolla klart på den sjukt dåliga filmen jag kollar, umgås med mina bröder som åker hem idag och sen plugga klart.

Hoppas ni får en bättre dag. ♥



/S


Min dator lever igen!

Yes! Mamma satte sig ner med den i 2 timmar och ja.., två timmar senare så funkar den igen..!


Bild från igårkväll.


/S

Wanted!

Detta vill jag ha.. Hehe det har verkligen kliat nu i händerna det senaste dagarna.. Jag har bara sett en massa som jag vill ha. Här är bara lite av allt som jag vill klicka hem.


Var lite liten bild kanske så att det inte syns så väl men men. Allt från H&M.

/S

whaaaat google translate?



För er som inte ser vad det står så står det "went to O´learys where we got to avoid having sex because I was on the list. O´learys thatnks for that!"

Haha va? Nog för att jag vet att google translate inte är den bästa men så gick det väll inte till i fredags? Det ska egentligen stå "Went to O´learys where we got to avoid standing in line because I was on the list. O´learys thanks for that! "

Jag brukar faktiskt ibland läsa igenom lite av min blogg på google translate och ni ska bara veta hur roligt vissa saker blir då. Eller hur mycket man inte fattar då det är översatt helt fel. Lite kul är det ju iallafall!

/S

Lördag 25 september

Godmorgon..

Shit är så fruktansvärt förbannad nu. Anledningen till det är för att min dator har gått sönder. Gaaaah!? Fattar inte själv hur irriterad det gör mig..! Som tur va hann jag föra över alla mina bilder på min hårddisk innan den pajja helt... Suttit hela igår och idag med att försöka fixa den men går det? Hehe neeee...



/S

Oversized sweater

Mycket sugen kan jag säga att jag är på denna. Såg den på kenzas blogg och var tvungen att kolla in den? Shit va snygg den va och mysig..!





Funderar på att klicka hem den?....

Från stylebystars.se

/S

Vaken

Så, vaknde igen vid 2-tiden och gick sedan för att äta frukost. Känner mig fortfarande äckligt ofräsch (hehe) och klen. Det är inte alls skönt kan jag lova. Ska snart gå upp till mina bröder och..., hmm kolla på film? Jag vill ut ochta en promenad i den friska luften men vet inte om jag orkar eller om det går när det bara spö-regnar här. Jaja! Hoppas eran dag går bättre..!




Jag för en liten stund sedan.

 

/S 


Fredag 24 september

Godmorgon.. Eller rättare sagt dålig-morgon.

Vaknade upp vid 8 och mådde piss. Visste redan igår att jag höll på att bli sjuk. Sen så trodde jag att det skulle bli bättre men det blev det inte utan det blev värre. Jag ringde just och sjukanmälde mig så nu går jag och lägger mig igen.

Hörs sen.

/S


New T

Fick en jättefin och superskön T-shirt av min lillebror nu när jag kom hem! Man fick tydligen en sån om man köpte 3 chokladkakor på någon bensinstation här? Och eftersom jag tyckte om den så mycket, ja då fick jag den av honom. Älskar den iaf. Hur stor, mjuk och skön som helst och enligt mig, snygg också!







/S

Trötttrötttrött

Har jobbat hela dagen idag på Indiska och är helt och hållet slut. Känner mig sjuk och eländig just nu också.. Blir nog inge mer ikväll här på bloggen tror jag. Mina bröder har kommit hem nu över helgen och jag vill inget annat än att gå upp och mysa med dom. Soo.. im out!





/S


Torsdag 23 september!

Gokväll!

Har inte varit vid en data sen igår så det är därför jag skriver nu. Igår efter skolan möttes jag av färdig mat av hemmafru-Sandra, när vi ätit klart så sprang vi ner på stan för att köpa lite grejjer. Vad som hände sedan? OjoojOJ! Vi tränade...! Och vi tränade inte lite! Som sagt så blev det både Bodystep och Bodybalance. As-skönt och känns riktigt bra att jag kommer igång och tar tag i det men märktes det att jag var otränad? Tror jag svettade ner hela salen hahha!

På Balance-passet så skulle vi göra någon position som heter hunden. Vad gör Safia då? Jo hon ställer sig på alla 4 innan jag märker att dom i salen gör något annat. Hehehe...bra tjej?


Detta är alltså den riktiga hunden (inte för att jag riktigt fattar hur detta ser ut som en hund men men).. och jag såg ut...


....såhär!


/S

Onsdag 22 september

Hejsvejs!

Sitter på lektionen nu ofräsch och riktigt less på skolan :) Nästa lektion blir Projektarbete så den blir förhoppningsvis inte så lång. Efter det blir det stan och (snälla, snälla gud låt mig få en)powernap innan det blir av för första passen på gymmet. Och precis som det låter blir det både Bodystep och Bodybalance.. Men ska bli skönt att komma igång..hehhe! Efter detta så kanske jag blir kvar i stan under natten. Dagens planer med andra ord!

Bjuder på en sjukt rolig video (enligt mig) som några tjejer i klassen visade för en stund sedan :)



/S

Demonstration

Vad stolt jag blir! Igår samlades ca 20.000 människor i stockholm vid sergels torg och demonstrerade mot SD i riksdagen. På flera andra ställen runt om i sverige var det också demonstrationer mot detta. Det är helt rätt tycker jag. Detta är bara min åsikt men jag anser att ha ett främlingsfientligt parti i riksdagen är att ta ett steg tillbaka i tiden. Alla är lika värda och man kan absolut inte skylla allt på någon speciell folkgrupp. Sverige är inget främlingsfientligt land helt enkelt och det gör mig grymt glad att se att så många människor reagerar när något sånt här händer.

En positiv sak till som man ser är att Sverige enas tillsammans nu.




"Dina bokstäver är latinska. Dina siffror är arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Din alcohol uppfanns av en iranie och du älskar att åka till thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och han den...där roliga på TV är kurd. Din landskapten är.....bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan "invandrare""


Lånade videon och den sista texten från heta Sayens blogg. Grym tjej det där. Sjukt inspirerande.

/S


på novemberlovet!?

Åker jag kanske till E......... i två veckor!? Shit asså kan inte telefonen bara ringa? hehe! Ne men gud jag ska inte vara så hemlighetsfull. Jag åker alltså till Eskilstuna (då om det går och inte är fullbokat vilket det mest troligt är) på en 2veckors intensiv-körkorts-kurs!




Aldrig någonsin varit i Eskilstuna men mina äldre syskon har varit på samma kurser och dom tyckte det va bra och det verkar ju fint eller hur? :D


/S

Tisdag 21 september

Hejsan alla därhemma!

Kom hem för en liten stund sedan och har under tiden hunnit mata valparna och mig själv också med en fet nacho-tallrik med smällt ost på! Sjukt gott. Hehe skulle ju börja träna idag men glömde kläderna hemma så det blir imorgon istället. Ska prova på ett gym som en kompis tränar på. Är det bra så fortsätter jag! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Christine innan jag börjar plugga och leka med valparna igen!


Så sjukt gott!


Jag just nu :)

Väntar på ett riktigt viktigt samtal. Så hoppas hoppas! :D

/S

Pictures

Igår så kom min moster och mina kusiner med en 18års present till mig. Dom hade varit på en konstutställning och jag fick två skit-tuffa fotografier! Fotografen hade varit i namibia och tagit en massa fina bilder! Dessa två tavlor symboliserade mig sa dom haha!


"Vild och vacker som en leopard"


"En skön böna-syrsa"  haha ni har sett mulan va? :D


Gillade dom jättemycket så nu måste jag bara införskaffa mig tavlor till dessa 2.

/S

Måndag 20 september

Hello!

Idag blev det ingen skola för mig. Vaknade upp och mådde riktigt dåligt. Normalt sett kan jag inte somna om när jag väl vaknat men idag gick det. Första gången sedan innan sommaren som jag sovit så länge som idag! Nu ska jag kolla på någon film sen blir det plugg plugg.


Jag och Maja i fredags :)


/S

Besviken...

Shit va besviken jag är nu. Går inte att beskriva. Ni som tror att det här är så himla bra för sverige. Vänta bara tills ni blir sjuka eller någon i er närhet. Då ni inte kan jobba men måste för att överleva. Vänta bara. Fan säger jag bara.

Fattar fortfarande inte de människor som är så sjukt okunniga. Vet människor som har röstat höger bara för att det låter "rätt". Det har typ blivit en trend att säga att man är höger för då låter det som man har det välställt. Idioti är ordet för det. Ren idioti. Mycket bättre är det att ge makten till något som gynnar alla och inte bara en grupp och knappt ens dessa människor om de inte håller sig friska och arbetssamma.

Aja gjort är gjort men en sista sak. HUR FAN kunde SD ta sig in i riksdagen? Citerar en del av en text en vän just la upp på FB "Ska vi inte försöka enas ist för att splittras? Idag ser jag på ett svagt Sverige som gräver sin egna grav."

Avslutar såhär: Vi har idag alltså valt en regering som inte bryr sig om de som har det lägre ställt (de vi egentligen ska/behöver hjälpa) och samtidigt valt in ett parti som stödjer rasistiska frågor och är främlingsfientligt. En fråga bara? När blev sverige så egoistiskt att folk slutade bry sig om andra och när blev vi främlingsfientliga (missade jag det eller?)?

Nu ska jag sluta. Detta är ingen politisk blogg. Men nu har jag iaf fått ur mig det jag kände. På med en film och mysa ner mig i det varma täcket blir det här.

/S

Valvakan

Mina kusiner kom hit och grattade mig med två jättefina tavlor innan vi körde på taco-middag och Idol-kollande på datorn.

Nu sitter jag här uppe på övervåningen och myser med mamma och hennes man medans vi kollar på valvakan. Har valt att inte skriva något om valet för att jag blir så sjukt irriterad helt enkelt. Har faktiskt varit riktigt insatt i valet i år och kollat upp alla de stora partierna (internet), kollat på debatter osv så när jag röstade idag kändes det riktigt bra!



/S


Last night

Igår skulle vi också ut. Men riktig utgång blev det inte utan vi gjorde oss i ordning och drog till G3 för att ta en öl men där var det 23 så vi drog vidare och på vägen hittade vi Ayan och Sabina så vi hängde med dom ett tag, vilket bjöd på mycket skratt och drog till donken där Ayan hittade den roligaste och bästa bilden någonsin inne på toaletten. Efter det skulle vi dra till O´learys men det blev för sent så vi gick hem..


hahah hon skulle gå på toaletten och se vad hon hittar då! Skön nog och tog kort på det. Bäst bäst bäst! Reine, feeling wet?


Cecilia, Sabina, Ayan



/S

18

Igår fyllde jag 18! Shit jag känner mig verkligen inte så "vuxen" men tydligen så är jag väl det då?

Iaf eftersom jag fyllde igår så firade jag och mina vänner mig på fredagen. Det började med middag hemma hos Cecilia och Sandra innan vi drog vidare till Jannie. Efter ett tag där med sköna människor gick vi till O´learys där vi fick slippa kön tack vare jag stod på listan. Tack O´learys för det!  På O´learys var vi tills det stängde. Sen blev det nattkäk på donken och promenad på stan. Kom hem vid 4-5 då jag slocknade på 2 röda sekunder.

Här kommer lite bilder från i fredags


Jinta-flinta in her own act!


Söta Jessica och jag


Josefin



Sandra


Sen drog vi vidare till Jannie...


"Norsken Maria", Sanna, Elin




Fina Jannie


Cecilia et moi














Sista bilden här kommer från flukta.se inne på o´learys med Frida min klasskompis och en tjej.


Det var fredagskvällen det! Vill tacka alla igen som jag träffade under kvällen och gjorde den grym!

/S

Söndag 19 september

Hejsan!

Nu är jag äntligen hemma igen och kan ta det lugnt hehe! Ska bara städa mitt rum och röjja undan sommarkläderna för summer is way way gone har man märkt... Men vi hörs snart så berättar jag om helgen!

/S

Födelsedagsbarn

Det är det jag är idag! Igår blev det middag och utgång direkt efter jobbet. Hade riktigt kul faktiskt! Tack alla underbara vänner jag har! Kom hem vid 4-5tiden och somnade direkt. Vaknade vid 10 och började städa. Har gått på stan med mamma och fått 2 skit-snygga jackor. Nu har vi precis käkat middag och ätit tårta. Snart ska jag börja fixa mig igen för ikväll bär det av ut igen!

Laddar upp bilder och berättar om gårdagen snart när jag fixat mig om jag hinner. Annars hörs vi imorgon!





/S

Wake up in the mornin feeling like 18



/S

Fredag 17 september

Godmorgon!

Här är det stress stress stress! Orkade inte kliva upp så tidigt som jag hade planerat så det blev ju självklart så att jag låg kvar i sängen på tok för länge och snooza... Vilket nu gör att jag är stressad! Har inte heller någon aning om vad jag ska ha på mig ikväll...bläää får slänga ihop något.

Slutar även idag 18.00 efter det så är det iväg för att handla lite grejjer för ikväll med mamma. Sedan raka vägen hem till C&S (Cecilia och Sandra) där vi ska vara..

Aja nu måste jag verkligen skynda så att jag hinner!

/S

Godnatt!

Nu är jag sinnessjukt trött och har inte gjort något av det jag skulle göra.. inte heller funkade spotify så jag skyller på det hehe.. Men godnatt!




/S

Torsdag 16 september

Hejsan!

Herregud vad trött jag är.. Jobbat från klockan 10-18.00 och kan nu knappt röra mig. Har en massa att fixa inför imorgon också (Imorgon firar vi, jag och mina vänner, att jag blir 18 så då blir det ut och svira!) men orkar verkligen inte(gör något nu alltså :D). Ska sätta igång med lite saker nu som att packa ner lite kläder måla naglarna och resten imorgon bitti.

Fastnar inte på bild heller så bjuder på bilder från en rolig videogrejj jag gjorde för någon vecka sedan! Kolla här!




/S

Idol-Chima

Chima Okpe är lätt min favorit hittils! Bästa killen asså..vilken jäkla röst!



En annan favorit är Olle Hedberg...också sjukt grym.

/S




Easytone

Gud vad jag är sugen på ett par Easytone från reebok... Först blev man ju inte lite sugen på dom när man såg reklamen med alla supersnygga rumpor och sen så får man reda på genom Kenzas blogg att de tränar lår, rumpa och vader 28% mer än vanliga träningsskor.. Gosh jag är som sagt...SUGEN PÅ DOM!


Är på riktigt träninghumör och vill verkligen bara komma igång..nuu!


/S

Chillout

Idag bestämde jag mig för att åka hem direkt efter skolan. Ville inte göra något alls så jag åkte helt enkelt hem bytte om till härliga mjukiskläder. Väl hemma rörde jag ihop en stor sallad. Nu sitter jag framför tv:n med mina små godisar (våra 2 valpar) och gosar.. Sötisarna somnar hela tiden.

Ska kolla runt på gymmen i Östersund och skriva in mig på ett idag. Eller kanske gå och provträna på några och se vilket jag vill börja på nu i helgen eller i veckan. Var alldeles för länge sedan jag tränade och god knows att det börjar synas.







/S

Onsdag 15 september

Hejsan!

Sitter på skolan nu och planerar för fullt vad vi ska hitta på att göra på klassfotot nästa vecka.. Vi går ju i 3:an så det måste bli något bra!? Jobbigt värre...


???


Hörs senare

/S

Våfflor

Hejsan alla!

Har varit hemma en stund nu. Efter att ha kommit på vad som måste vara det bästa projektarbetet någonsin fick vi sluta tidigare på skolan. Gled runt på stan en sväng med Sandra och Cecilia innan jag åkte och åt med mamma. Efter det så åkte vi hem för äckligt goda våfflor med grädde och jordgubbssylt!

Nu ligger jag inne på mitt rum och vrider mig. Heheh har fortfarande jätteont i min mage och att jag slängde i mig så mycket mat hjälpte inte riktigt...

Det enda jag vill är att mysa ner under mitt stora duntäcke och sova till en film så det är nog det jag gör helt enkelt! Vi får höras mer imorgon istället!


Sleep tight.


/S

Tisdag 14 september

Goodmornin...

..uscha idag har jag en riktigt dålig morgon. Har knappt sovit något för hade världens smärtor i magen hela natten. Kändes som om jag skulle svimma och/eller spy hela tiden... Aja sånt är livet! Har fortfarande ont men ska stoppa i mig något + 2ipren så kanske jag mår bättre. Idag är det lång seg dag på skolan.. 08.00 till 17.00 :(

Kanske kollar in under dagen? Annars hörs vi då jag är hemma igen.


Jag just nu hehe som en förrvirrad sengångare...!


/S

flashit

Hejhej!

Nu är jag hemma igen efter en massa lek hos bästa Cecilia. Vi lagade mat och gottade oss. Efter det bestämde vi oss för att vi ville se ut som tjejen i flashdance så vi hoppade runt, skakade på rumpan och försökte tappert härma henne på youtube till vi tappade andan och nästan dog! Inte är vi tjejer i form... Haha så vi har fjantat runt riktigt vilket var sjukt härligt. Behövdes idag!

Nu ska jag fixa en läxa jag har kvar lite snabbt innan jag somnar. För shit vad trött jag är....!


Så äckligt jäkla gott med marinerat! Ser kanske inte så gott ut hehhe!


hahah bästa bilden eller vadå? :D

Godnatt då!


/S

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!

Var på skolan hela dagen, drog sedan till Cecilia så vi tog en sväng på stan. Nu har vi precis köpt mat och hon står som kocken i köket och lagar! Ska bli så sjukt gott med mat! Vi "lyxade" till oss med marinerade kronärtskocker, vitlök och annat så nu är vi äntligen på bättre humör!

Ne nu ska jag hjälpa till!

/S

Måndag 13 september

Godmorgon!

Hur har eran morgon varit? Min har varit förvånandsvärt bra, var inte alls så himla trött som jag brukar vara :) Slutar vid 16.00 idag och sedan det kanske blir en sväng på stan men före det ska jag slänga i mig lite frukost och hitta något att ha på mig!

Under tiden bjuder jag på min mest spelade låt här hemma nu :)



Kan inte annat än älska denna låt så enjoy!


Hörs senare!

/S

Milkshake

Så! Nu har vi varit och lämnat av min lillebror på tågstationen i stan och köpt härliga stora milkshakes på vägen hem. Det har varit skönt att ha lillen här och jag har faktiskt saknat honom mycket...!

Imorgon blir det tillbaka till skolbänken :( Jäkligt irriterande dock är det att jag inte har något på 4timmar imorgon efter första lektionen. Men men får väll passa på att plugga lite då..eller ta med datorn som jag gjorde förra veckan och kolla på film? hahah!

Ska nog vara uppe en stund till innan jag går och lägger mig men vi hörs igen imorgon. Godnatt!



/S


Big ring

Köpte en astuff stor ring från indiska i fredags. Den kommer få ingå i min serie av slagsmåls-ringar! (älskar stora ringar och vi i våran familj brukar alltid säga att det är bra att ha då man ska slåss :P)


Indiska ca 50kr


/S

Söndag 12 september

Hejsan!

Har varit vaken ett bra tag och gjort diverse saker. Har alldeles nyss haft besök av en av mina mostrar och min kusin. Nu sitter jag uppe med mammas mans son och kollar på barnprogram samtidigt som jag kollar biljetter utomlands hehe! Skulle vara så sjukt härligt nu i vinter...

Ohh känner lukten av mammas bullar! Underbart. Ska springa ner och se om någon är klar så jag kan äta hehe.

Dagens planer är plugg..kul? nej :)


min lilla tattar-lillebror har snott en bulle :)


/S

Night night

Nu har jag kollat på ett gäng filmer med lillebrorsan och mamma så nu blir det till att sova för jag är verkligen super-trött!


En bild på mig och våra gose-valpar


Godnatt!

/S


Ny design!

Tyckte att min gamla design inte alls passade mig så jag fixade en ny nyss! Blev riktigt nöjd över denna nya. Den passar mig mer.., så välkommen till en ny design här på bloggen!


Den gamla designen:


 

Den nya:








/S


Nikon Coolpix

Denna kamera får jag låna under tiden som min kamera är på lagnin. Funkar faktiskt riktigt bra. Josefin som var på festen igår hade en likadan och den tog bra bilder :)




Tog bara någon bild för att testa men dom blev ju bra iaf!? :)

/S


yesterday

Igår så firade vi Sandras 19års dag med middag och "fest". Fest riktigt var det inte men skönt krök med vänner var det allt! Carro som använde systempåsen som panties, blev stämplad i pannan och Sofia som sjöng en rap-låt för full hals är några smakprov på vad som hände igår

Kvällen avslutades dock klockan 12 då alla dom andra drog på krogen förutom jag och Cecilia. Vi bestämde oss för att stanna hemma och ta det lugnt.

Mycket mer än så var det inte förutom en grymt skön kväll. Har inga bilder från kvällen eftersom min kamera lämnades in igår (men har fått en lånekamera nu så ska sätta igång med fotandet) men när jag får tag i bilder från de andra tjejerna kommer det upp här :)



Carolines favoritlåt som säkert spelades 100 gånger under kvällen :) 

/S


Lördag 11 september

Hej alla!

Jag ska börja sluta skylla på dålig uppdatering eftersom det faktiskt är min blogg men vet iaf att det var det (dålig update) både igår och idag ;)

Hittills:
Jag och Cecilia vaknade upp, åt och åkte sedan hem till mig nu för ett tag sedan och myste lite med mina valpar innan hon drog iväg på kräftkalas. Nu ska jag hoppa in i duschen sen kan jag berätta om gårdagen :)

Hörs om en stund!

/S

Fredag 10 september

GODmorgon!

Åhh härligt att äntligen vara uppe i tid och inte behöva springa till bussen. Vaknade vid 7-tiden och sedan dess har jag tagit en lång dusch, städat mitt rum och gjort mig iordning :)

Nu ska jag gå upp, väcka lillebror och äta frukost innan jag drar in till Indiska för praktik. Slutar klockan 18.00 idag och efter är det middag +fest hos/för Sandra! Kul kul men nu ska jag sätta igång.

Hörs senare!



haha en riktigt hemsk bild på mig och Sandra för nästan ett år sedan en utekväll :D 


/S

Moviemys

Har just kollat klart på film med lillebror. Herregud vad jag saknat honom. Lillen har nämnligen flyttat hemmifrån och är hemma nu första gången och hälsar på. Vi kollade iaf på en film som heter "the book of ELI" helt ok faktiskt...

Jaja nu ska jag sova tror jag? Har praktik imorgon och sen bär det av på firande av Sandra och middag/fest hemma hos henne! Ska bli skojj men som sagt ska jag orka måste jag sova nu hehe...så Godnatt.



/S

Torsdag 9 september

Hello!

Shit.., nu har jag kommit hem äntligen :) Vaknade en halvtimme innan bussen gick så det var bara att slänga på sig kläder och springa iväg. Väl där var det på med guide-tröjjan och börja guida 1:or runt på inspirationsmässan. Faktiskt ganska kul även om vissa måste lära sig att växa upp någongång..aja nog om det.

Efter gick jag hem till Sandra och Cecilia men somnade istället i ca 4 timmar!?! Vad hände? Käk på donken med lillebror och company och nu hemma :)


Jäkla t-shirt.., va så kort att jag visade rumpan hela dagen för självklart tänkte jag inte imorse på jeans ;)


/S

Grown Ups

Nu ska jag kolla på en film innan jag sussar för kvällen. Imorgon blir det att leka guide för 1:orna på skolan.



Godnatt!


/S

Records from the past

Vinylskivor (inte helt hundra på om det stavas så) är så jäkla balla måste jag bara säga! Efter skolan och efter lite film med bästa Cecilia så åkte jag och mamma hem till mormor för lilla mami hade köpt en vinylspelare till henne. Så vi kopplade in den och lyssnade... Sjukt tufft för det är verkligen en annan upplevelse. Den första låten som började spelas var "panta-mera-låten"!

Mormor hade tydligen en hel samling skivor som hon inte kunnat lyssna på fören nu :)


The record-player :)


Ojoj ser lite läskig hehe :)


"Pantamera, maria, pantamera.., PANTAMEEERAAA maria pantameeeera"



/S


Onsdag 8 september

Godmorgon!

How u doing? Låg och snoozade i över en timme innan jag tog tummen ur rumpan och hoppade in i duschen. Nu ska jag käka frukost och försöka få tag i någon då jag har noll koll när vi börjar idag? :S

Ha en bra dag!

/S

Its just 2 little 2 late



Tisdag 7 september

Godkväll!

Det verkar mest bli kvällsinlägg här nuförtiden hehe. Kan bero på att det är den enda tiden jag sitter vid datorn. Har varit så sjukt slut nu dom senaste dagarna men det kan ju vara bra det med ibland eller hur?

Jaja, dagen har i stora drag bestått av föreläsning av mångfald och partier nu inför valet, och jag tyckte faktiskt det var riktigt intressant för killen som hade föreläsningen var väldigt kunnig på sina saker.

Känns som alla inlägg blir så tråkiga när det inte är några bilder men min kamera är sönder. PÅMINNELSE TILL MIG ATT LÄMNA IN DEN IMORGON!! Men så fort den är fixad ska jag ut och fota. Tycker det är så sjukt kul med bilder. Älskar verkligen att ha dem som minnen av olika ögonblick som man förevigar. I know det låter cheesy men så tycker jag ;)

Under tiden får jag väll bjuda på en bild till från då jag och min vän Sango var ute i STHLM :P


hehe en liten smygbild Sango tog.. kanske inte så rolig but whatta hek! ;)


/S

Måndag 6 september

Eller egentligen är det den 7:onde september nu :)

Hejsan förresten!

Kom hem för en stund sedan och har sedan dess slängt in mig i duschen och smörjt in mig med litervis av kräm. Älskar att ligga ren, nyduschad och insmord i sängen! Idag har jag varit på skolan vilket var ett waste of time för jag hade bara två lektioner men efter det har jag hängt med vänner, gått på stan, tryckt i mig kebab och bara tagit det lugnt. Kände att jag inte ville bry mig om alla ansvar man har idag utan bara vara lugn :) Imorgon kan jag börja bry mig igen heheh.

Ja men ne nu ska jag släcka lampan och krypa under täcket.

Godnatt!


/S

sängdags

Så! Äntligen klar med duscha/skrubba bort min bränna (den är borta nu buuhuuu :(..), pugga och fixa med en massa annat.

Nu ska jag he på en film och sova om jag ska kunna komma upp imorgon i tid. Men sov gott så tittar jag in imorgon!

/S


boyfriend

haha när jag va i sthlm så fjantade vi runt en hel del och klockan 04.00 på natten hittade jag och Sango min framtida man, en riktig stunner...

eller aa haha han ska iaf vara såhär lång! Kanske får ta honom då han kan maxa mina 1,75 :)




/S

En dag i sthlm

Nu sist när jag var i sthlm träffade jag min vän Sango som flyttat ner och som jag därför inte träffat. Vi var med varandra en del och hade riktigt roligt samt pratade en massa. Iaf så en av dagarna lekte/fulade vi oss med kameran vid plattan. Min kamera hade precis pajjat men igår så fick jag några utav bilderna så jag tänkte passa på att visa lite :)




/S

Söndag 5 september

Hejsan!

Tänkte skriva godmorgon men det är ju inte passande alls eftersom klockan är på tok för mycket för att kunna vara  morgon. Så back till det jag gjort idag vilket är ingenting. Vaknade fixade mat, läste en bok och nu ligger jag i kökssoffan och ska snart hoppa in i duschen och skrubba mig för jag har börjat flagna :( Jättefräscht i know men så är livet och jag är ledsen för att min bränna nu ska bort...

Jaja sen blir det att sätta igång med plugg.

Hörs senare!

 
Jag och min syster i grekland som jag redan saknar..

/S


Lördag 4 september

Hejhej! 

Sorry för kass uppdatering igår. Direkt efter praktiken så hämtade jag min gulliga kusin innan vi åkte hem, käkade tacos och myste med min familj resten av kvällen. Idag har jag bara myst med min syster, som vi passade på att fira med tårta och presenter eftersom hon inte är hemma på vår födelsedag, innan hon åkte vid 20.00 tiden. 

Nu ska jag snart kolla på film och sova men innan..

...kommer några av bilderna från grekland så enjoy! 






Hängde på stranden med härliga männsikor..



En dag tog jag och tre sköna tjejer en båttur till jättevackra hamnar och stränder..


Det blev lite utgångar, galna som mindre galna :D


Men bäst av allt spenderade jag en massa tid med min underbara, vackra och bästa syster!

En av de skönaste resorna jag någonsin varit på. Träffade sjukt mycket nytt trevligt folk.


/S

Indiska

Gokväll!

Är sjukligt trött och helt död.. Idag började som sagt min praktik på Indiska. Älskade det där faktiskt. Kändes mer proffesionellt än de ställen jag varit på innan och personalen var riktigt trevlig. Men nu är jag trött och slut. Det enda jag vill är att någon ska hålla om mig hahha! Ja, jag vet hur det låter men det struntar jag i för jag vet hur ni därhemma också älskar att bli omhållen av någon man tycker om så det så ;):P

Har verkligen inte ork att ladda upp några bilder eller skriva mer så nu går jag och lägger mig.

Godnatt!

/S


Torsdag 2 september

Godmorgon!

Jag har haft en riktigt härlig snooz-morgon men känner mig fortfarande inte riktigt vaken, hehe.. Ska göra mig iordning nu innan jag springer iväg till praktiken. Första dagen blir det för mig så det är spännande! Blir nog en lång dag idag för jag slutar klockan 18.00 och sen blir det raka vägen hem.

Nej nu måste jag börja fixa mig! 


Hörs senare



/S 

1 September

Hejsan där bakom skärmen!

Nu är jag tillbaka igen! Dagen efter sista inlägget åkte jag ju till Grekland i en vecka och hade det hur bra som helst! Loved it. Dagarna spenderades solandes och slappandes. Vi var ute och festade, åkte på båtturer, drack goda Kaffe-drinkar och umgicks. Träffade även en hel del nya, underbara människor. Kom hem dagen innan skolan började och ja, sen i måndags (då skolan började) har jag haft full rulle men nu är jag iaf här igen!  Ska ladda upp en massa härliga bilder imorgon när jag hinner för nu måste jag verkligen sova lite innan praktiken imorgon. 


Är förresten också på underbart humör! Delvis för att jag bara har otroliga vänner och familj runt om mig men också för att jag var inne på min bloggmail och kollade lite mail. Läste ett speciellt mail som verkligen gjorde min dag! Hur kan det komma sig att människor man inte känner kan vara så gulliga och muntra upp? Kunde heller aldrig tro att folk från andra länder läste min lilla blogg, helt sjukt coolt. Uppskattar det verkligen och det är därför det kan vara så underbart att blogga ibland! Tack!


Godnatt så hörs vi imorgon :)


Bild från grekland. Bästa barndomsvän Sebastian, jag och Linnea (som jobbar med min syster)



/S


RSS 2.0