Utgång ikväll

yes idag är det efterlängtade lördag och utgång är nr1 på listan! Hade absolut inget att ha på mig.. Så jag trashade ett par jeans och dom blev hur lyckade som helst! yes så ikväll kör jag på jeansen och svart upptill alltså lite hardcore! haha ne men jag får låtsas!

Hemma hos Donia nu och fixar iordning oss, fast här blir inga barn gjorda tycker donia så nu måste jag gå och göra iordning mig! Bilder från kvällen kommer sen. Ha de gött!

Mhmm!

ja.. mina lår värker och jag känner att jag snart börjar bli mitt gamla jag igen... Fast ändå har jag fått ett problem.. och det är att sura..har alltid kunnat göra det som en gud. Nu är det över.. så fort jag försöker så blir jag bara glad.. sjukt irriterande nu när vi ändå är inne på häpnadsväckande dag 4 så passar jag på att berätta mitt nyblivna problem.. Fast det gör inget! haha ser ni? Något allvarligt fel är det.. Funderar om någon, som alla tror, faktiskt har drogat mig.. Kanske är det så!?

Kan man bli peppare än jag för lördagen så delas pris ut! Hela veckan har jag hoppat runt och dansat som en apa på crack! Fast jag har fått enorm värk i låren nu... träningsvärk.., så går det om man latar sig och sen tror att man är i samma form som förut.. Första februari börjar det. Det är faktiskt inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. Jag ser konstigt nog fram emot det. Fast å andra sidan kanske det beror på mitt nyfunna humör? Jaja filosofen ska sluta och ska istället leka övertalare och övertala en söt liten människa om att den ska följa med och ta en fika på Pause.

Shake that ass as fast as you can niggah!

Dag 3

Funkar eller har funkat ganska bra hittills! Men wherever i got it from last time så måste jag ha påfyllning av det snart! hahha.

Körde shakemania nu innan på idrotten folk trodde som vanligt att jag inte va riktigt normal eller hög men det gör inget för jag kan stolt säga att jag är inte som alla andra! Nepp nu måste det pluggas på lektionen innan jag får stryk av en viss blatte vid namn D'ont..

smell ya later!


Dressen!
Idag träffade jag den rosa dressen.. Min nya bästa vän!

Dag 2

Fortsätter i samma glada anda som jag nu börjat gilla! Snusktjejer som vanligt som försöker förstöra ens dag men det varade i ca 3min innan jag insåg att jag faktiskt inte hade någon lust till att bli sur! Kul är det för hela min omgivning tror att jag är hög och tar uppåtschak!? Här skadar det andra att man är glad? men det gör inget, hah ger mig bara en anledning till att fortsätta!


BILDERNA KOM IDAG FRÅN BRASILIEN!!!!!!!! JAAAAAAA KLART SKA NI FÅ NÅGRA SMAKPROV!Kvällen innan vi skulle åka började med att jag Maja-li och Moses drog en inte helt laglig sväng på en bar! :)
såhär vackra och vita var vi då! Lite partypics från kvällen!


Nästa kväll landade vi mycket trötta i Portugal där min bror lekte modell!

Sen var vi efter ännu en dag framme i BRASILIEN!

 Färgglada hus överallt! Sen så skildes vi alla åt, jag pappa och bror åkte ner till stranden i fyra dagar och dom andra åkte till djungeln!

Djungeln är inte riktigt min grej men förutom att svinga mig i lianer och leka tarzan fick jag även leka.., Jane!
 
Det blev mycket den veckan och många vattenfall.., slitna och ärrade återvände vi till min plats på jorden..
PLAYAN!


Och då var det min tur att leka modell så dom här bjuder jag på!
sen kan det också gå en aning fel..Mat på stranden!

Det var sista bilden för nu iaf! enjoy!

Shake ya booty girl!

Ja folk, tro mig inte när jag säger det men det har varit en toppen dag hela idag! Min rumpa har fått eget liv de senaste 3 timmarna (APOR har blivit lössläppta där i och har nu weeidparty med mel gibson) och det får den gärna ha även om den skrämmer lillebror, mamma och hennes kille! Pepp pepp pepp är jag på Josefins och Cissis 18års fest på Lördag! Då jävlar blir det dansa av kan jag lova!´Ett mirakel om det inte senare läggs upp på youtube på söken "bootymadness Crazy girls loose controll!"

Anledningen till denna sjuka glädje är ju en sak som hände igår, Yeah baby!, hah och mer om det får ingen veta! Men jag kan ju säga såhär.., det fick mig att hoppa runt som en brunsti ko och bombringa folk! Sen blev det inte mycket mer av det som kallas sömn..

Vi ska göra en liten mätning om hur länge mitt strålande humör håller.. Imorgon blir det dag 2.. räkningen har börjat! hur långt kommer det att hålla? hur ska det gå? det får du veta... i nästa avsnitt (inlägg) av Safias happy (probebly high on crack) beteende! hahahah nejdåå!´
definitivt ett weeidparty going on in there!

Yeah baby!

Visst är det en sjukt härlig dag idag va? igentligen borde jag be er att print screena det så ni kommer ihåg att jag sagt såhär för jag är ganska säker på att jag kommer att ändra mig...! Im happy and i likeeeee!

den 24 Januari 2009

Ja. det ska bli stopp på sunklat safia som har blivit lössläppt och inte inburad.. men nu ska den lilla jäveln in..Ja jag ska från och med den 1 februari, med Donia börja träna oss till sexiga läckra kvinnor! Ja fan vi ska vara svarvade (som maja säger) med assnygga kurvor och fasta som få!

Sen så ska jag dra utomlands i sommar! Under en väldigt lång tid! Vart och med vem har jag inte så stor aning om än men de löser sig!

Har börjat sakna mina syskon något otroligt.. Speciellt Dee och Jones som befinner sig utan mig i sthlm.. men jag tänkte dra ner den 12 eller 13 och vara där över helgen, överaska dom lite :P

Jo en annan sak som inte tagits itu med är bilderna från Brasilen.. Alla mina, majas och Jones posar bilder kommer att komma upp!, åtminstone de som inte ger folk men för livet! Varför de inte har kommit upp än är för att Maja haft fullt upp i Frankrike (det är hon som har bilderna och bor där) och inte hunnit posta dom men nu har hon lovat att försöka hinna posta dom i helgen så till veckan kan ni bereda er för en chock!

Det ska även bli förändring på det här med dålig uppdatering...

TomajtoTomAto ;)

DÖD?

Vd fan har hänt med mig?! Jag kan vara jättepepp och hoppa runt och så helt plötsligt så dör jag! Nästan helt bokstavligt och så blir jag nere och sur? Det är inte kul! Det ända positiva är väll att dom som har sån otur att vara i närheten mår dåligare vilket får mig på lite bättre humör! Som de flesta kanske redan fattat är inte jag så snäll alltid.. Idag utsatte jag en stackars hårig blatte för ett av mina utbrott..dvs jag skrek lite vilket resulterade att den håriga blatten skrek tillbaka vilket resulterade i att jag började kasta en massa saker på den nu håriga misshandlade blatten..

Så kan det gå..

MISS SECRET AGENT!

yeah baby! ni läste rätt! kalla mig miss secret agent! Just nu sitter jag i en bil! ja ni hörde rätt igen, och leker spion! vi ska sätta dit dom små jävlarna som inte slänger sina sopor! hahaha sjukt kul! give me a gun and i will, fast det kanske ni har fattat, blow a kula in någons ass!

Yes idag var det stan..köpte in lite saker bland annat ett fantaläppsyl som smakar lika gott som det luktar! yeah baby eat me! sen gick jag och donia och käka, mmmhmmm gott och sen bjöd dom oss på efterrätt! yeah baby! det är så det ska gå till för snygga tjejer, nu var det ju en annan anledning till varför vi fick den men det går vi inte in på.

Sen var det film med Lars,  Tony och donia med americanpajjjj! yeah me like! Det var även mycket snack om en viss EU-standard! oj oj oj killar här får man reda på saker! hur ni igentligen ser på oss! hahahahah i liiikeee verey much!

KVÄVD!

Jag vet jag vet.., jag skrev aldrig.. men jag har haft svårt att hitta upp från högen av läxor som man varit kvävd under! BAJS PÅ SKOLBAJSET!! Man är ledigt knappt en vecka och får en massa läxor samt utskällningar fast man hade fucking ledigt! och jag svär dom har gjort mer på denna vecka än vad vi gjorde på hela förra terminen!!?!? Så nu blir det mer plugg... jhag khan hinte hanhdas...ghoingh hunder noooooooooohoooooow...

Dåliga speedos!

Jag borde ha stryk! Dålig uppdatering här! men det ska bättras på! .. ja iaf ikväll.. tror jag.. JOo fan klart det ska komma ett inlägg ikväll! Har trots allt mycket att berätta för det sverigerska folket!

Men nu måste jag på toan och pee pee sen spendera lite tid till lektionen!

Solong speedoos!


THE MOMENT YOU`VE ALL BEEN WAITING FOR!

OH YEAH BABY! Safia is back in hennes egna vackra ord svinhelveteskalla Sverige! Sitter på arlanda och funderar allvarligt på att gå fram till någon och bara hysterigråta? Är så jävla trött så igentligen borde man (jag har kommit på en mycket grymmare bestraffning än att dö, misshandlas med mera) slänga in mig i djungeln igen! Det mina vänner och tro mig med mina ord! DET ÄR HEMSKT! VAR I DJUNGELN I EN HEL VECKA AV MIN SEMESTER och jag kan säga att det är något jag inte kommer någonsin och aldrig diskutera med någon det är härmed ett döttfall och det enda bevis på att jag varit där är min familj, bilder och repade ben... okejdå förmodligen mycket förstörd regnskog..! Tillbaka till ämnet så är jag såhär trött för att jag nu varit vaken i över 29 timmar i sträck och det är inte bra för mig, nej det är det inte, verkligen inte.., faktum är att jag faktiskt grät en skvätt bara för att jag såg människor som talade svenska..

Men jag klarar inte av att skriva mer just nu.. hem måste jag.. ja yes i have to make it or else ... we skip the fucking dramatic part and we go right to the point! I fucking die!

Bye och tack sverige för att jag inte var berrädd på denna jävla kyla och kom hit i kjol och frös stubben av mming tgacks så jävla myckert!

RSS 2.0