Onsdag den 13 juli

Hejsanhoppsan!

Nu var det nästan 4 dagar sedan sist! De sista dagarna som mina vänner var här ville jag spendera med dom. Vissa kom bara hit över helgen för att träffa mig och jag kan ju säga att en helg på ett år inte är mycket att hänga i julgranen.. MEN, kul som attan hade jag iaf. Galna dagar på stranden och riktigt roliga och intressanta kvällar på byn.

Min fina pärla Mariam ringde nyss och berätta att hon kommer tillbaka och stannar mina sista två veckor nu på lördag! Kan inte vänta men kan heller inte fatta att jag redan varit borta i en månad och endast har 2 veckor kvar... Vill inte hem. 6veckor om året är för lite... men men ska njuta! Och börja sola kanske? Har inte solat något alls nästan så nu är det bara att sätta igång med brännan!

Har tusen bilder..., dessa är dock inte uppladdade på datorn ännu så tills imorgon så snor jag en bild från Mariam från facebook!



Kvällsdopp klockan 20-21 på kvällen så därav ingen sol! :D




Lördag den 9 juli

Hejhopp!

Det blev en sovmorgon idag för jag var så sjukt trött! Dagens planer blir iaf kanske att gå till "el beba", det är ett berg och bakom det finns det en jättefin strand ca 4km bort, eller så kanske vi bara hänger på stranden! Vi får se!

Har hört att det är bra väder i Sverige nu också så ut och hitta på något!!!


Stehat by night

Hahaha shit va flashig rubriken lät! Kom iaf just hem efter en kväll ute med min fina Mariam. Vi gick runt, jag lyckades till och med kliva i en grop full med lera med min maxi-klänning innan vi satte oss på ett strandcafe och myste...

Dagen? den spenderades solandes på stranden med många promander, snack och en surfingbräda!

Har sjukt mycket bilder men eftersom jag inte vill sitta vid datorn nu de sista dagarna hon är här så blir det lite inlägg och bilder. Bara så ni vet! höhö..

Nu ska jag hoppa bums i sängen och soooova länge, för shit vad trött jag är!

GODNATT!








Fredag den 8 juli

Godmorgon hörrnini!

Gårdagen var grym! Jag gick som sagt ner till stranden och mötte upp min Mariam, vi satt och pratade och badade på stranden fram till 9 då det bara var att springa hem snabbt som attan och duscha samt göra sig iordning för en kväll ute med min lilla pärla.

Vaknade upp imorse av lillebror imorse av att det var dags för träning så nu sitter jag här och inväntar frukost innan det bär av till stranden igen!



Ha en grym jäkla dag nu!



Today @ the beach









Idag på stranden! En egoboost helt enkelt med bilder men varför inte? Nu ska jag ner till stranden igen och vänta på min lilla Mariam som kommer idag! ååhhh vad jag har längtat!

Gårdagen med 3 bilder







3st halvkassa bilder, superinzoomade med iphonekameran men det får duga, som beskriver gårdagen. Men det är ändå så fruktansvärt vackert här!

Torsdag den 7 juli

Gutenmörgen!

Har precis kommit hem från ett träningspass på stranden och ska alldeles strax käka frukost! Sitter nu här vid datorn och trixar lite..

Satt med denna dator igår också i timmar, förgäves, för att det inte gick att ladda upp bilder så tillslut sket jag i alltihopa och hoppade i sängen :)

Idag funkar det dock så snart kommer lite bilder från dagarna här ;)






Onsdag den 6 juli

GODMORGON!

Eftersom att jag började dagen med en springtur på stranden så tänkte jag tipsa er om 2st av mina "komigång"-låtar här!

Det gick tyvärr inte att ladda upp klipp men de är iaf;

* Party rock Anthem med LMFAO
* Sweat med Snoop Dog


Ja det var det jag hade att säga denna morgon!

Ha en bra dag?!



kom inte på någon bättre rubrik! :)

Jag vill uuuuut! Jag vill ha mina vänner här nu och jag vill att det ska vara som förut att vi alla var här samtidigt....

Ja, just nu känner jag mig ganska ensam och övergiven! Fast det  är jag inte.., jag är nog bara uttråkad för tillfället. Det ändras nog redan till helgen då en av mina absolut närmaste vänner kommer och hälsar på. Längtar som attan!

Tror jag ska skippa kvällsmaten med släkten, stänga in mig på mitt rum och somna tidigt idag så jag orkar upp och springa imorgonbitti!


För några år sedan... :)












klingklong

kom inte på någon bättre rubrik! :)

Jag vill uuuuut! Jag vill ha mina vänner här nu och jag vill att det ska vara som förut att vi alla var här samtidigt....

Ja, just nu känner jag mig ganska ensam och övergiven! Fast det  är jag inte.., jag är nog bara uttråkad för tillfället. Det ändras nog redan till helgen då en av mina absolut närmaste vänner kommer och hälsar på. Längtar som attan!

Tror jag ska skippa kvällsmaten med släkten, stänga in mig på mitt rum och somna tidigt idag så jag orkar upp och springa imorgonbitti!


För några år sedan... :)













Tisdag den 5 juli

Tjosan.

Dagen spenderades som gårdagen på stranden med släkten därför har jag inte så mycket mer nytt att skriva och eftersom kameran icke fungerar så har jag dessvärre inga roliga bilder heller....:)

Nu funkar det även att ladda upp bilder igen så här kommer de två sista bilderna som togs med min kamera;


Min fina Imane och jag på stranden i söndags...


Och snuskbilden! :)


Måndag den 4 juli

Wazup, duuuude?

Har just kommit hem från ännu en grym dag på stranden med strålande sol och massa lek. Min piss-kamera är tyvärr helt död men vi tog en hel del riktigt roliga bilder med min kusins. Dock får jag dom i slutet av veckan så tills dess vet jag icke :)

Det går inte heller att ladda upp bilder nu helt plötsligt så problemas problemas....

Gårdagens kväll spenderades hemma med min feta släkt.

Nu ska jag kika om någon vill hänga med tillbaka ner på stranden!

Ha det gött!!

Skit skit skit!!!!!!!

Jäkla piss också!!! Min kamera är nu sönder på riktigt så jag kan inte ta några mer bilder!! God damn it! Satan vilken otur jag alltid har... Vet inte vad jag ska göra nu men jag kommer säkert på någon lösning....



Grym dag på stranden

Tjena!

Jag har haft en grym dag med Imane och släkten på stranden! Solen sken som attan nästan exakt hela tiden och vågorna var roliga att leka i. Färg har jag fått också nu när solen tittat fram!


Blixten var på hela tiden så därför ser det mörkt ut i bakrunden! :)

Jaha nu funkade det inte att ladda upp mer bilder? Jaja... ska snart ner till stranden igen..

Söndag den 3 juni

Hejhopp!

Igår kom hela släkten hit så nu är det fullt hus! Jag själv spenderade hela dagen på stranden och Imanes tak med musik och massa snack.

Kom hem från stranden gjorde jag vid nio och då slängde jag mig snabbt i duschen och gjorde mig iordning. Mötte upp tjejerna och va ute en sväng.

Idag blir det stranden hela dagen med släkten och Imane som lämnar mig ensam igen och åker hem.



Det är grymt väder idag också! :)

Idag kommer dom!

Idag är dagen med stort S, som i släkt. Vid 15-tiden idag ramlar de in ca 10+ släktingar för att hänga och umgås med oss i en vecka! Ska bli riktigt kul faktiskt, längtar alltid efter min härliga och roliga släkt.

Med andra ord kommer vi ha fullt hus här i en vecka och hur mycket jag kommer åt datorn är ännu oklart men jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade!



Orkar inte hämta hårddisken så får bjuda på en redan sedd bild från då vi var på stranden i Casablanca med ett gäng släktingar!

Lördag den 2 juli

Hello...

Idag har jag vaknat upp på helt fel sida känner jag... Men men det blir bättre! Igår iaf så blev det ingen utgång, min vän mådde jätte dåligt så vi hade game-night istället igen! Nu har jag vunnit hela turnen!

Nu ska jag dra på mig bikinin och kila ner till stranden....och hoppas på att bli på bättre humör men det ska nog inte vara något problem!

Ha en bra dag!



The beach

Idag var det mulet väder men jag gick ner till stranden ändå! Somnade gjorde jag också innan lillen kom och joinade mig. Sen så KOM MIN VäN IMANE! Gud vad jag har längtat efter henne! Vi tog en låång och välbehövlig strandpromenad innan vi slängde oss i vattnet! Rätt var det var så var klockan 20.00 och dags för att bege sig hem. Glömde ju bort att äta under hela dagen!

Ska möta upp henne snart för att gå ut!





Det har börjat komma lite folk hit nu så jag är glad!!! :D



Nu måste jag börja fixa mig! Hörs!

ansiktsmaaaaask

Igår när vi hade tråkigt drog jag och Fatima på oss varsin ansiktsmask och skrämde slag på alla som gick förbi! Inte så vackert men attan så kul!



Fredag den 1 Juni

Goodmorning sunshines!

åhhh nu är det bara 4 veckor kvar här för mig exakt... men det hoppas jag inte ska gå för snabbt?

Kom iaf just hem från en springtur på stranden nyss. Riktigt skönt, idag är det lite större vågor också så hoppas lillebrorsan mår bättre och kan följa med och leka med mig...!








RSS 2.0