Eskilstuna

Nemen hej där borta!?

Nu ligger jag här i sängen, nyduschad i Eskilstuna! Tror jag kan trivas här hähä! Gillar personalen och det jag sett av folket hittills om man säger så ;)

Idag gick jag, mina bröder och pappa på Cybertown där vi lekte med lasergevär. För er som inte gjort något sådant så springer man runt med gevär + väst i en mörk mörk lokal och skjuter de från det andra laget. Var så jäkla kul förutom att en kille som var 2meter lång och 3 meter bred sprang efter mig (hade ingen aning om vem han var), skjöt mig och skrek saker som "Spring för ditt liv du ska dö din jäkel", "jag kommer döda dig bara så du vet, spring!!" och "Nu är du död FATTAR DU DET DÖÖÖÖÖÖÖÖD!" Helt jäkla psyko kille..fasiken tur att jag hann springa undan från honom några gånger.

Efter det tog vi en fika på Centralen innan det var dags att hoppa på tåget till Eskilstuna.

Ska hoppa i säng nu så jag orkar upp imorgon.. Herregud helt otroligt tidigt jag måste upp men jag bjuder på några bilder från dagen ändå.


Asglad och nöjd tjej!?






/S

Train

Sitter på tåget nu.. shiit asså vart är jag påväg? :P Nejdå det kommer att gå bra.

hörs när jag är framme..

/S

Laserhallen

Min storebror kom nu också så nu ska vi dra på laserhallen om det är öppet och leka lite innan jag åker till Eskilstuna.


Ha en bra söndag!


/S


my new earrings

Igår innan jag åkte till Stockholm plockade jag på mig ett par fina fjäder-örhängen inne på glitter.

Gillar dom skarpt.

Kör på dom idag ;)


/S

Söndag 31 oktober

Godmorgon!

Har varit vaken ett tag nu. Duschat, klätt på mig, ätit frukost och satt på en tvätt. Vaknade först av alla och jag antar att det är för att jag faktiskt är nervös för vad som händer idag. Idag är dagen med stoooooort E, som i Eskilstuna. Har sjukt mycket att göra så tack och lov att man fick ställa tillbaka klockan en timme. Betyder ju då att jag får mer tid heheh..

Pappa stack precis ut och sprang och min lillebror sover fortfarande. Ska ska snart springa iväg till affären och handla grejjer till Eskilstuna så bye!

Hörs under dagen!






Jag med min super-frukost imorse.. Asså ärligt nu.. finns det godare macka än frökusar med philadelphiaost, ruccola-sallad och kalkon? Så sjukt gott!


/S

nu blire...

...myskväll här hemma i Stockholm med lillebror och pappa.


Jag är trött.

Hörs imorgon.


Sandra, jag och Josefine!


/S
/S

Halloween

Igår. Ja igår alltså..., vart ska jag börja? Det började med att jag, när jag åkte från jobbet, glömde min plånbok med pengar, ID och allt i. Kaoset satte fart men min underbara chef räddade kvällen genom att cykla i spöregn och låsa upp till affären. Efter det drog vi till Lotta där det var middag och förfest. Sedan.. ja sedan gick vi till O´learys där halloweenfesten var i full gång!

Väl där inne träffade vi en massa monster men även en väldigt läskig kanin/hare som gillade att bjuda på shots..! Kvällen bestod av en hel massa dans och underbara vänner. Även om jag inte kände igen någon och blev en aning rädd... tur jag hade batong! När krogen stängde gick vi vidare och hämtade upp några innan det blev nattkäk på Eightbal. Sååå jäkla gooood pizzaslice dom har där! Taxin kom och av någon anledning var den en såndär jumbotaxi med stjärntak. Hemma hos Sandra hade vi vattenkrig och skitsnack i några till timmar innan vi somna.

Jaja nog om kvällen här kommer bilder!


















HAHHAH Mr. Rabbit!


I våran Jumbotaxi påväg hem till Sandra!




/S


Lördag 30 oktober

Hallojsan!

Härligt värre. Ligger i soffan hemma hos pappa i stockholm nu. Kom hit vid halv ett-tiden imorse efter att ha sovit kanske max 2-3 timmar? Har hittills bara gått på stan och käkat med pappa. Nu kom lillebror hit också.

Gårdagen var G-R-Y-M. Håller på att fixa upp bilderna så de kommer alldeles strax!



/S

Fredag 29 oktober

Godmorgon!

Idag är dagen med D! Hahah ne men ska fixa klart allt nu innan jag åker iväg till jobbet. Frågan är hur jag ska få med mig allt på bussen? Har en stor resväska, datorväska och vanlig väska.. F*******ck! Aja det går nog.

Idag syns vi nog inte mycket? Kanske inte mer alls fören imorgon? :P

Iallafall så hoppas jag att alla ni som ska ut ikväll, sitta inne eller bara pilla er i naveln hela kvällen, att ni får förjävla kul! Det ska jag ha så nu kör vi!





/S


För mycket.

Det är för mycket nu! Jag har haft fullt upp nonstop sedan jag vaknade idag och det enda jag lyckas glömma är det viktiga. Jag ska ner och plugga körkort i Eskilstuna. Nu på kvällen kommer jag på att jag höll på att glömma alla böcker.

Nu vill jag inte mer. Jag vill vara hemma imorgon och packa klart i lugn och ro.. det här var inte vad jag skrev upp mig på.. :S


Men det löser sig! Det gör det alltid..


Inte ens halvfull..


/S

Pälskrage

Är helt förälskad i min nya pälskrage! Varm och underbart mjuk och härlig. Köpte den igår och har fått komplimanger hela dagen!

Fick sluta tidigare idag så kom hem för ca en timme sedan.. Nu ska jag springa upp och käka innan jag börjar packa allt inför eskilstuna.










/S


Sneakpeak

Här kommer en liten sneakpeak på vad jag och Sandra ska vara på fredag.. Herre-min-gud hur ska vi pull this off? :P




hehhe bilden säger inte så mycket men det är meningen också ;)


/S

Dagen i låtar

Bjuder på 3 låtar som jag tycker passar dagen. Kanske lite sönderlyssnade men fasiken så sköna ändå!








Enjoy!


/S

Torsdag 28 oktober

Godmorgon!

Sitter här och försöker boka min biljett till stockholm men såklart är det en massa strul. Ouf ouf ouf jag är för trött för sånt här just nu.

Ne ska ta och boka biljett nu så jag hinner fixa mig. Bussen går snart!! Stress stress stress...!

Hörs under dagen!


/S

What a day!

Olalala vilken dag! Efter en ganska så galen eftermiddag på skolan drog jag ner en sväng på stan innan mamma kom och hämta mig för att köra upp till affären och hämta ut min kamera! Efter det hände vi på stan ända tills klockan 20.00. Mycket shopping blev det! Svängde förbi min praktik och käka lite, shit vad god mat. Kycklingspett med tzaziki, oliver, chips och nötter samt kex med brieost och hjortron gegga(?) på. Så SJUKT GOTT!

Sedan innan vi åkte hem svängde vi förbi Cecilia och plockade upp lite grejjer bland annat halloweendräkten jag ska ha på fredag. VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ? Im in over my head hehehe.. Lyckad dag iallafall

Nu blir det film och sen sova. Imorgon blir det att jobba hela dagen på praktiken..


Gammal bild..



/S


I remember it like it was yesterday

Förra halloween asså. Herregud vilket minne. Jag kommer verkligen ihåg det som det var igår. Allt som hände, haha hur det förändrade allt och framförallt hur JÄKLA kul vi hade!

Jag, Cecilia och Carro gick på stan dagarna innan och handlade kläder/saker till våran "utklädnad" vilket var 30-tals? eller det kanske var 20? Någonstans där mellan pinuppor av något slag. Kvällen började med halloweenfest på vårat förra jobb med härliga människor innan de bar av vidare på G3 (krog här i ösd) där det fasiken skrevs historia!

Anyway här kommer bilder från förra året.


Ouf! innan, hemma i gamla lägenheten..


hahah Cecilia vilken stjärna!


Carro!
















Ja som sagt vi alla var väll inte i våra bästa skick men damn vilken kul kväll!

Ser fram emot det här årets halloween. Tror den kommer bli minst lika bra om inte till och med knäcka förra årets! Vi ska iallafall göra ett försök!



/S


Jag vill ha en sån!

Dumma Sverige.., måste flytta härifrån. För här får man nämnligen inte ha apor som husdjur och apor, ja det är bland mina absoluta favoritsjur. Förstå mig inte fel, inte dom där hemska schimpanserna med röd rumpa utan dom små håriga och söta. Dom lejon och tigrar...

Jag ska iallafall flytta härifrån någon dag och skaffa mig en sån här!


Världens minsta apa. Endast 10cm stor/lång.


/S


Onsdag 27 oktober

Kör igång morgonen med denna sjukt sköna låt. Melanie är så grym på att sjunga.. Kommer igång till denna på morgonen då det är härlig, snabb men inte för snabb, lugn men inte för lugn och har ett skönt jäkla sväng i sig.




Sådär lagom innan skolan :) Fast lite fel dag bara :P



/S

Time 2 sleep

Ja ni, det är en dag imorgon också som tur är! Hoppas den blir bättre.. kändes som om denna var en aning halvdålig och seg. Imorgon blir säkert awesome!

Kommer att ha fullt upp då. Biljetter ska fixas, väskor ska packas, träning, plugg, försöka hinna med fika på stan innan det blir kvällsstan med mamma, hämta ut min kamera och sen så blir det förhoppningsvis myspys hemma hos Sandra?

Med tanke på att det är mig det handlar om så kommer jag förmodligen bara hinna med hälften om ens det! :D

Egentligen borde jag skippa allt det där och stanna hemma med en massa plugg/läxor. Men så tråkigt ska jag inte ha!


Älskar denna bild på mig och fina Liana för några helger sedan. Ser bara så härlig ut :)



/S


Världens bästa spel?

Tror jag fick reda på världens bästa spel idag på skolan? Så jäkla simpelt spel. Man gör endast två saker. Hoppar eller "krossar". Med en unicorn. Spelet heter Unicorn robot attack. Hahah fjantigare blir det inte men man blir helt besatt och det är faktiskt sjukt kul.

Tjejerna i klassen fick mig att spela det idag och jag spelade lätt bort 2 lektioner...hehe


Haha så jäkla nördigt men det är mitt nuvarande rekord. Har bara spelar 1 gång men måste klå tjejerna i klassen som har 40 000 och 50 000 som rekord!



/S

slö, lat, inte så bra

Hejsvejs!

Ligger i min säng och känner mig hyffsat tråkig och dålig för tillfället.. Efter skolan så bangade Sandra på att träna och eftersom att jag inte ville gå runt på stan så bangade jag också på att träna. Åkte hem och fick ännu en god middag med efterrätt serverad av mamma. 

Fram tills nu har jag inte gjort något vettigt.. Känner mig ensam. Hemsk känsla att känna även fast man har människor i sin omgivning som man älskar. 

 
Innan jag drog till skolan idag.



/S

Tisdag 26 oktober

På skolan och gör ingenting. Facebook? Planerna för dagen är att träna med Sandra efter skolan. :)


Hörs!

/S


Ganska bra jobbat eller?

Hallå där!

Ligger som en förstoppad grönsak nu i sängen och bara tar det lugnt... Efter skolan gick jag ju som sagt och tränade.., bodystep. Till min förvåning var det riktigt riktigt jobbigt. Förra gången var det jobbigt men inte som denna.. Men klarade av det, det gjorde jag minsann och när jag kom hem möttes jag av god middag och efterätt av mamma.

Borde egentligen sitta och råplugga men orkar verkligen inte det så ja, livet får komma ifatt mig imorgon istället!




Vet att jag är typ 100 år efter med denna låt men har börjat digga den senaste veckan och den passar mig idag på något sätt :D



/S

Om exakt....

EN VECKA är jag nu i eskilstuna.., förmodligen bakom en bänk och råpluggar teori till körkortet. Herregud det blir nog inget "lov" för mig iaf. Kom på en sak för några dagar sedan också.. jag har ingen aning om vart stället jag ska bo på ligger varken det eller vart skolan ligger.. Ouf! Åker dit helt själv på söndag kväll och måndag morgon börjar jag 07.30...

Måste packa idag, imorgon eller på tisdag. Torsdag har jag praktik och de dagarna hinner man inget sen är det fredag och då är det utgång en sista gång med vännerna på halloween-fest innan jag drar. Lördag morgon går planet.....tidigt.


Hur ska jag hitta? :S


/S

Kevin Lyttle - Turn me on



Vet inte hur många år jag älskat den här låten.. Så jäkla skön och man (iallafall jag) blir typ aldrig trött på den.


/S

BodyStep

Efter skolan idag har jag bokat in mig på ett Bodystep pass. Sist jag gick på det så var det ju ganska jobbigt och hängde med.., ja det gjorde jag ju nästan. Men den här gången har jag bestämt mig för att jag ska klara det asbra och klarar jag hela passet och inte är trött så ska jag köra lite kondition innna jag trallar hem..


Nu jäklar!


/S

Måndag 25 oktober

Goooooooooooodmorgon!

Vaknade för kanske 20min sedan. HAR INTE FÖRSOVIT MIG! Eller jo det har jag.. skulle vaknat vid 07.00 för att hinna ett träningspass innan skolan börjar och kanske också hinna klämma in lite plugg. Börjar ju inte fören vid 12-någongång idag.

Men men nu ska jag packa träningsväskan och sedan upp och käka frukost.

Ha en grym dag!


Haha ET...phone home!?

/S


Dagens låt

Första gången jag hörde denna tyckte jag inte den var så bra men efter ett par gånger har den verkligen satt sig och nu är den väl-lyssnad på här hemma.

Tycker dock inte om så mycket om hur shakira blivit? Alla hennes former och speciellt rumpa som hon var känd för är helt borta...Fast hon är fasiken så jäkla snygg ändå. Det kommer den kvinnan nog alltid vara!




/S

How to train your dragon

Igårkväll innan jag somnade fick jag lust att se en tecknad film och det blev just "How to train your dragon". Enligt mig var det en jättemysig och bra film. Hans drake påminde mig om mina små valpar här hemma.. 
 








haha kanske inte så likt ändå men ni som sett filmen fattar..!


/S

Söndag 24 oktober

Godmorgon!

Har hunnit vaknat (tog en rejäl sovmorgon idag), ätit frukost och varit ute en sväng med min lillebror som är här och hälsar på.


Herregud vad jag saknar honom. Han är störig, jobbig, irriterande och bara blä men jag älskar honom så ofattbart mycket och har verkligen saknat honom nu när han flyttat. Tror inte han vet det men är så sjukt stolt över honom att han vågade göra något helt nytt och oförväntat. Helt själv. Älskar dig lillebror.


Nu ska vi upp och kolla på film.




/S

thinking..

Ojoj... en hel dag har gått och det känns som om helgen redan är slut.. Vad jag gjort? Njae inte så mycket. Ut igår och inne och bara gjort nada idag, svullat chips, pratat med vänner och så.

När jag blir ensam tänker jag som ett ånglok. Tänkt över en hel och jag är sugen..eller är jag? Jaaa..! Ser fram emot att se vad som händer nu framöver!

/S

Sean Paul - So fine

Varje gång jag hör dem här låten kan jag inte låta bli att börja dansa. Spelar ingen roll om jag ligger i sängen, sitter på toan, eller är på dansgolvet. Vet inte vad det är men blodet börjar pumpa som fan! Den här låten gör helt enkelt att man alltid blir sugen på att DANSA!




/S

Lördag 23 oktober

Nemen hejsan!

Igår.. alltså vart ska jag börja? haha nejdå men igår efter jobbet var jag så slut att jag inte ville något annat än att gå hem, sova och mysa med familjen men när jag väl slutade hade jag lovat att åka till Cecilia och hjälpa till med lite saker. Fest stog såklart på schemat där och eftersom min buss ändå inte gick fören klockan 22.10 följde jag med en snabbis till fina Sabinas 20års fest. Tror ni att det blev en snabbis? Haha nej nej jag blev pigg och Sandra och jag var på ett sjukt dans-suget humör så vi trallade vidare ner till O´learys vid 12tiden och där blev det sjukt mycket dans!

Hur kul som helst hade vi på dansgolven och hem kom vi vid 3 kanske?

Idag sov vi bara länge, käkade frukost och duschade innan jag drog hem.


Jag var inte framme alls med kameran igår så bjuder på en av de få bilder som togs hemma hos Cecilia.

/S

look im as high as the sun shut ur mouth boy

Kom just hem till Sandra från en helt jäkla grym kväll ute! Damn girl we rock shake!
/S

Fredag 22 oktober

Godmorgon..

Det är fredag.. vad mer kan jag säga? Planerna är kaos. Haha eftersom att det är just fredag borde jag vara glad och sugen på helgens fester och erbjudanden men jag känner verkligen att jag inte är det alls. Jag har en dålig dag hittills.. Eller dålig och dålig. Jag är helt enkelt inte sugen på att gå upp idag.

Men men det måste jag väll så nu ska jag upp och trycka i mig en bamse-frukost igen och hoppas på att bli piggare.

/S

sämst!

Jag är verkligen sämst på att hålla de här "gå och lägga mig tiderna"...

Godnatt!

/S


Home sweet home

Kom hem för en stund sedan. Sitter just nu och skriver klart en uppsats som ska vara inne till imorgon.

Idag på jobbet fick jag först en suprise när mamma kom in och ville gå på Mcdonalds på min lunch (min mamma hatar mcdonalds. eller ogillar). Efter det och några timmar senare kommer min lillebror in i butiken (han pluggar inte hemma utan bor på internat). Så efter jobbet gick vi och handla lite gott innan vi åkte hem och nu som sagt pluggar jag medans de andra lagar mat.

Ska skynda mig nu.. orkar verkligen inte skriva någon uppsats ikväll. Är trött som ett djur.


Hur gick det till? imorse var jag pigg som hmm... ett djur?



/S


Lets go!

Nu kör vi! Bara idag och en dag till kvar till helgen!

Bjuder på denna sköna låt nu under tiden jag är på praktiken.






/S

Torsdag 21 oktober

Godmorgon!


Äntligen vaknade jag upp och fick min efterlängtade bamsefrukost. Varma bär med vaniljyoghurt och special k och helkornsbröd med ost och kalkon. Mätt och belåten ligger jag här i sängen igen. Fattar ni vad skönt det skulle vara med en hemma-dag idag?

Drömma kan man ju alltid...Nu ska jag slänga på mig lite kläder och kanske ta en kopp té innan jag åker iväg till praktiken. 

Så sjukt gott....! 


/S


Epic Fail

Fasiken nu har jag failat med att gå och lägga mig i tid igen.. Försöker få in som vana att gå coh lägga mig efter bolibompa! Haha ne men efter klockan 22.00 ska min dator vara av men är den det? Händer det ofta att den är på? Ja..

Därför ska jag sova....NU. Godnatt!



/S

Jobbigt..

Jag har så sjukt mycket att göra nu.. bara just nu för tillfället men det är ändå mycket som ska hinnas med på en väldigt kort tid. Jag har inte tid för något känns det som.. Att träna har jag sagt nu att det spelar ingen roll. Det SKA jag bara göra. Mår ritkigt bra då jag tränar och det gör mig glad. Men nu innan jag drar till eskilstuna så vill jag vara klar med allt men sammtidigt hinna umgås med mina vänner. Känns som om det inte går att göra båda.. Just nu.

Dock blir det bättre nu framöver veckan. Denna vecka har jag blivit klar med extremt mycket och bara idag har jag gjort över 4 viktiga saker som har behövts göras, skoluppgifter och fix med en massa annat. Nu har jag bara 3 ganska jobbiga men endast 3 saker kvar att göra. Sen är det chill på hög nivå nu innan Eskilstuna.

"Det är inte lätt när det är svårt med det är skönt då det går"


Såhär känner jag mig...!


/S


fy fan!

Ja hahah! Det är verkligen va Easyline va.. har ingen aning om vart det var easy någonstans? Jag måste faktiskt säga att det var bland det jobbigaste 30 minutrarna i mitt liv. Och man kan ju tycka att 30 minuter är lite men jag brukade köra stenhårda pass i 1-2timmar förut och inget var så jobbigt som detta pass var. Eller jag kanske bara är snuskigt otränad?

Iallafall så var det riktigt bra..man tränade igenom hela kroppen, eller låt mig formulera om det där, körde slut på hela kroppen på endast 30 min?! Ska köra det igen.., om jag vågar.

Kommer ha värk i kroppen i morgon som bara satan!

Har ätit världens godaste middag och duschat så nu blir det plugg tills mina ögon inte pallar mer.

Haha power för fan nu kör vi! Det ska bli muskler jag kysser ;)


/S


Onsdag 20 oktober

Hej..

Ojojoj vad mina planer bara försvann för denna morgon. Igår var vi och handla en massa gott så jag hade verkligen sett fram emot frukosten, någonting jag aldrig tidigare gjort, hade föreställt mig och planerat en riktig bamsa-frukost. Därför hade jag ställt klockan på tidig väckning. Tror ni kanske att jag får panik när jag väcks klockan 09.00 när min mamma ringer, jag ligger i sängen och bussen går 09.20?

Det var bara att springa allt vad man hade...

Nu sitter jag iallafall på skolan och försöker få något gjort.

Hörs efter träningen.

/S

Goodnight

Nu går jag och lägger mig. Har så sjukt mycket att göra imorgon (ska försöka få allt undanstökat under morgondagen annars blir det inge roligt i helgen..) så då är det lika bra att krypa ner i sängen nu så att jag orkar med dagen.

Vi hörs igen imorgon!



/S

Easyline

Bokade just ett Easyline-pass på gymmet. Har aldrig provat det så det ska faktiskt bli riktigt spännande. Såhär står det i beskrivningen:

Easy Line är den perfekta snabbträningen för styrke- och metabolisk träning, kombinerat med överlägsen kvalitetsdesign och hållbarhet. Easy Line ger dig chansen till snabba resultat!

Easy Line Cirkelträning Träningsformen som redan slagit stort i hela världen och blivit mycket populär. Easy Line cirkelträning är ett effektivt sätt att träna på och som ger dig snabba resultat på ett kort men intensivt 30 minuters pass.
Du tränar både kondition, styrka, uthållighet och förbränning. Anpassa intensitets nivån efter dig själv och få en flexibel men effektiv träning som passar alla och ger resultat.

Easyline cirkelträning passar för: kom igång-träning, allsidig träning för mer kraft i hela kroppen, träning för att gå ner i vikt, när du vill komma i form, vill träna men har ont om tid, om du inte riktigt har hittat din plats i ”gymmet”, unga och äldre, vältränade och otränade.




Låter väll bra va? Strök under de orden som jag tyckte passade mig bäst i sista stycket ;)


Får återkomma om hur det gick...


/S

Tisdag 19 oktober

Tjenixen!

Ouuf vad trött jag är! Kom hem för en liten stund sedan och har precis hunnit äta och duschat en sväng.. Dagen började med skola.., fortsatte med skola och slutade med (trumvirvel)......TRÄNING! Riktigt skönt var det måste jag säga! Det blev BodyJam idag den här gången med och det passar som sagt mig perfekt. Dans med mycket höfter, stora rörelser, bröst och skön musik.

 
Just nu.. trött, sliten, färdigtränad och nyduschad ;)


/S

Skärpning

Nu måste det bli skärpning. Idag skulle det ju varit träning men blev inte. Därför ska jag, nej måste jag träna extra mycket imorgon. Inte för tränandets skull utan för att jag måste skärpa mig. Jag skjuter alltid upp allting. Har inte tränat på riktigt länge så det är verkligen en sak jag måste komma igång med. Har man fixat ett kort ska man banne mig använda det. + att jag mår riktigt bra när jag tränar.

Det är en hel del andra saker jag behöver ta tag i också. Vissa som jag har väldigt lite tid på mig att fixa så det gäller nu verkligen, jag säger det igen, att skärpa till mig rejält.

Steg nr 1 som kan börja idag får bli att gå och lägga mig nu i skaplig tid! Så godnatt.


Bild tagen för 2 veckor sedan..


/S

I am not a wh*re!

Alla dom som hört eller känner till LMFAO förstår vad det ska stå som rubrik heheh....

Till poängen nu då, kanske inte så intressant men sjukt roligt @ the time, när jag träffade Cissi idag på stan så fick hon en kram och precis när hon sagt hej så spelar min mobil upp "I am not a wh*re". Hahaha var precis som om min mobil pratade för mig! Ingen aning om varför den satte igång att spela men det gjorde den. Och just den låten var ju lite rolig där..




/S

Fail!

Ja det här med hårdträningen idag asså... hehe. Men till mitt försvar så hade jag bara ätit en macka på hela dagen klockan 07.00 imorse, med andra ord höll jag på att svälta ihjäl och så fick jag ett samtal från Cecilia som jag inte träffat på ett tag.. Haha ursäkter alltså!


Iallafall så blev det stan med Cecilia innan vi åkte hem, laga mat, lekte med valparna och tog det lugnt! Nu ligger jag i sängen och stönar!


Bild på mig och Cecilia från min födelsedag..


/S

Måndag 18 oktober

Uscha… vaknade vid 6.. har sedan dess ätit frukost med min kusin, duschat och följt henne ner till bussen. Nu ligger jag här i sängen och vill inget annat än att ligga kvar hela dagen. Börjar klockan 12 någongång. Därför känns det ännu lite ruttnare att jag måste ta bussen som går nu 09.20 eftersom det inte går någon annan senare buss.


Ne nu ska jag sluta vara negativ, efter skolan blir det träning.. hårdträning!


Längtar efter min syster som är i Hurgada mycket idag.. Och efter att vara sådär brun igen!

/S


Pimp your kladdkaka

Före:

Lite ful, små-tråkig och ser lite äcklig ut rent av...






Efter:

Lite florsocker och TADA! Jag och min kusin kände oss lite kreativa. Jag erkänner att vi kanske inte är så estetiskt lagda men finare och godare ser den ut eller hur?




/S

Chill-söndag

Idag har vi bara tagit det lugnt.. Gått på promenad, bakat kladdkaka och middag till mamma som varit borta hela helgen.

Jag gillar att alltid ha saker att göra men ibland kan det vara riktigt härligt att inte göra något och bara ta det lugnt.

Undra förresten vart min mami är? Middagen var klar för ett tag sedan nu och hon är fortfarande inte hemma? Haha aja hon kommer väll när som helst.


Kyckling i sås med ris och en fet jäkla bamse sallad till det! Ser kanske inte så gott ut men det är det kan jag lova!


/S

Söndag 17 oktober

Godmorgon!

Oufa.. Nu ligger vi i sängen igen jag och min kusin. Har precis kollat på film och ska försöka få i oss lite frukost innan min mage av misstag råkar svälja henne...

Igår fixade vi oss riktigt och efter noppande av ögonbryn så kollade vi på ännu mer vampire diaries och gick på kvällspromenad. Med tanke på hur högt vi sjöng (vi sjunger alltid) så tror jag vi skrämde bort alla djuren i skogen.

Dagens planer blir att ta det lugnt hemma, kanske baka lite och så har jag lite arbeten att fixa..



Vi smider även lite planer för framtiden...hehehe!  Man undrar ju lite vad det kan vara?

/S

Vamp....

fasiken vad härligt det är att någon annan håller på att fixa med en själv!?! Nu håller min lilla kusin på för fullt med mitt hår. Skulle kunna ha det såhär varje dag! :P

Vi har ätit tacos, fixat naglarna och kollat på de sista avsnitten av vampire diaries på säsong 1.. PISS att jag inte har bra internet istället för sega-telia-mobilt-bredband. Så sjukt spännande det är nu.. och vi har inte de andra avsnitten. :O

Aja nu ska vi fortsätta med hårfixandet..



/S

Lördag 16 oktober

Godmorgon!

Sitter här nu framför datan nyduschad med arabmusik på högsta volym och väntar på att min kusin ska bli klar i duschen så vi kan sätta igång.

Idag ska nämnligen vi vara riktigt tjejiga igen. Vi ska fixa håret, naglarna och vad mer gör tjejer? Hmm äta tills vi spricker en massa gott?

Ouf.. nu blev jag hungrig...fast vi åt frukost nyss och inte har vi gjort något speciellt för att bli hungrig heller. Bara myst hela morgonen framför några avsnitt av Vampire Diaries. Tror det blir tacos till lunch snart?



/S

Sängen?

Helt obegripligt hur trött jag är. Har inte sovit riktigt på flera dagar nu och det märks. Redan vid 8-tiden höll jag på att somna. Märker att mina ögon nu klickas ihop irriterande mycket. Verkar som en viss liten kusin också är detför hon har redan somnat för ett bra tag sedan.

Och klockan är vara 10 ännu!?

Men tror jag lägger mig jag också nu så jag orkar med imorgon... Får försöka se till att kolla in mer här då.

/S


Fredag 15 oktober

Sitter med min kusin på övervåningen. Har tagit en paus från taco-middag-fixandet. Min fina lilla kusin ska spendera helgen med mig och dagens tema har cirkulerat runt BLOD! Hahhaha tolka det får man nästan göra hur man vill..


Min fina lilla Nadia




Nu tror jag mamma kanske kom så nu blir det middag!

/S


Den lilla hungern

Hehe just nu har den lilla hungern kommit smygande! Tror jag vet vad den vill ha.. en smoothie. Och den säger att om den inte får den blir den galen och bits och det kan jag ju inte riskera eller hur?! Det blir smoothie och det är snabbt!


Hahah ja jag har lite tråkigt just nu :P



/S


Yesterday night out

Haha ja som sagt vilken kväll det var igår. Riktigt roligt hade vi och det var dessutom min första gång utekrogen på en onsdag. Började med att göra oss iordning hemma hos Julia för att sedan styra vidare till Lina där det var förfest. Och där..., ja där gick det vilt till kan jag lova. Mycket dans och jag tror till och med att jag körde lite/mycket stand-up-comedy där ett tag under kvällen. Efter det bar det av till O´learys där det blev ännu vildare.

Kvällen bjöd på mycket dans och skratt med härliga tjejer. Det måste vi göra igen!


Jag och Linafina i början på kvällen


Frida, jag, Lina och Linnea :)


Lina, Linnea, Malin och Lina


Julia, Ida, jag och Frida




Linnea, Ida och Jessica hahah!









/S

Torsdag 14 oktober

Hallådär!

Kom just hem och har precis fikat klart. Fy, är trött som stryk.. Imorse, efter ca 3-4 timmars sömn, fick vi släpa iväg våra sega rumpor till Östersunds travet där vi skulle guida idag med. Efter att vi var klar åkte jag och Julia direkt till henne och sov. Fick jag sova länge innan jag fick ett samtal från min mama att jag måste hem till valparna som var ensamma? Så då var det bara att slänga sig på första bästa buss hem hit.

Nu ska jag bara ta med mina små pygmeér ut på en promenad innan jag berättar om igår. Haha vilken kväll!




För ett tag sedan hemma hos Julia... :)

/S

Onsdag 13 oktober

Idag är det onsdag och det betyder fest för min del!

Vi har guidat hela morgonen och nu efter stan en sväng sitter vi hemma hos Julia och snackar lite skit. Snart ska vi dra ner och käka innan vi gör oss iordning för att gå ut!

Bjuder på bilder m.m imorgon! Hörs!


Lina, Julia och jag :)

/S

Bartenderskolan?

Hahaha kollade på det för en stund sedan och jag måste få säga att sämre program har jag aldrig skådat. Säkert många det tilltalar men jag är säkerligen inte någon av dom.

Hehe ja var bara lite tvungen att kläcka ur mig.

Nu ska jag hälsa på min bästis sängen..



/S


good working there cookie!

Ja men hur gick det med träningen den här veckan? Nog för att det bara gått två dagar av veckan men ändå. Typiskt mig och gå och bli sjuk när jag bestämt att jag ska träna.

Fast jag tänker nog träna ändå...träna mig frisk kanske? hehe..

Imorgon blir det ju heller ingen träning för då ska alla tjejer ut och skaka våra lurviga på O´learys! Det ska faktiskt bli riktigt kul. :)


Några av de gäng som ska ut imorgon!


/S

Tisdag 12 oktober

Men tjenare!

Uscha, sitter nu helt fullproppad med mat. Kom hem efter skolan och då hade dom tacos och sedan efterrätt (glass med chokladsås) på det!

Igår var det inte den anledningen som jag trodde att det var att jag inte fick komma ner på nedervåningen utan när jag kom ner så stod en påse med fin text på från min syster!

I påsen låg en ram med ett foto på mig och min syster från då jag var i grekland, våran gamla favoritparfym som inte finns att hitta någonstans och en härlig kräm med pärlglans som luktar gottgott!





Jag och min vackra syster. Älskar dig! Den här fina lilla saken fick hedersplatsen på rummet ;)


/S

nothing special

Dagen har spenderats med att göra absolu ingenting. Lekt med valparna.., kollat på tv och suttit vid datorn. Har ingenting speciellt att skriva/blogga om idag (nog för att det kanske aldrig nästan är något speciellt jag skriver om :P)...

Undra vad dom gör där nere på nedervåningen? Jag får inte, av någon anledning, komma ner? :( En anledning kan ju i och för sig vara att jag är alldeles för risig? :)



Jag och min syster Dina för snart 2 månader sedan i grekland :)

/S

Måndag 11 oktober

Skit... Vaknade upp idag och mådde så sjukt jäkla illa.. Hoppade in i duschen och det svartnade.. sen orkade jag inte mer. Aldrig varit med om liknande så det var en äcklig känsla.

Fick iallafall bara gå och lägga mig igen. Irriterad över att jag missade en massa i skolan idag. Men men så kan det vara ibland.

Nu vill jag bara mysa ner mig i en säng igen framför en bra romantisk, mysig film. En sån där må-bra film, ni vet vad jag menar eller hur? :)


bild från i helgen

/S


Min dag i bild.

Var och hämtade min syster som kom hem över några dagar! Idag har vi bara tagit det lugnt och jaa.. ja! jag gjorde en 3-rätters middag.. intressant...!


Men shit hahah SAY HELLO TO MY NEW FRIEND MR DUBBELHAKA!








Panacotta....


/S

Nästa veckas tränings-schema!

Nästa vecka då ska jag köra sten-jäkla-hårt med träningen. Såhär kommer min vecka att se ut:

Måndag: Bodystep och Bodybalance eller kondition

Tisdag: BodyJam

Onsdag: Kondition & kanske bodystep

Torsdag: Kondition om jag hinner efter praktiken

Fredag: Kondition om jag hinner efter praktiken


Haha nu ska jag bara försöka hålla detta också...!



/S

Ouff!

Då var jag klar med en av två uppsatser. Har hunnit med att hjälpa en vän också...

Åhh jag vill ut nu! Jag kan ju faktiskt gå ut en sväng bara och sen fortsätta mina hemska studier...


Ja, då var det bestämt! Ska gå upp och höra med mamma om hon vill ta en powerwalk med mig.

/S 

Söndag 10 oktober

Godmorgon!

Shit, idag är det bara 18 dagar kvar tills jag drar till Stockholm för att sedan åka till Eskilstuna i 2 veckor...!

Dock kommer denna dag endast bestå i att plugga... massa arbeten som måste vara/bli klara tills imorgon. + några som redan skulle ha varit gjorda... :S

Fasiken att det är så bra väder idag bara för att jag måste sitta inne!


hahah...

/S


ne nu..

... ska jag krypa ihop ännu mer i hörnet på min säng, vira in mig i en till filt, kolla på en film och sova.



/S

Black and Gold

Här är låten som spelas på repeat hela kvällen här. Gillar dock bara den första minuten av låten. Resten kan klippas av ;)



/S

hösten är här

Var nyss ute med hundarna en sväng. Ute blåste alla röda/gula löv från träden.. Även om det var mörkt och ganska läskigt så tyckte jag att det var läckert. Kan inte låta bli att tycka om hösten lite.. Mysiga hemmakvällar med te och det härliga höstmodet! Stort och stickat som man bara myser ner sig i. Nackdelen är ju hur deprimerad alla blir när det går mot mörkare tider. Kan säga att jag blir väldigt nere på hösten ibland :) 

Aja nu ska jag pussas vidare med mina godisar!











/S

Myslördag?

Har asmycket plugg att ta itu med men känner helt enkelt inte för att göra det så jag ska istället lägga en härlig ansiktsmask, hoppa in i duschen, måla naglarna, kolla på film och bara vara en riktig tjej-tjej!



/S

Sneakpeak

här kommer en liten sneakpeak från en av våra videos som vi gjorde igår! Herregud håller på att dö av skratt nu när jag sitter och kollar igenom dom..


haha Maria och jag :)

/S

Lördag 9 oktober

Godmorgon!

Måste bara börja med att säga vilken natt alltså! Vi började med en fet taco-dinner och massa skitsnack. Efter det så busade vi runt med valparna, gick upp på övervåningen, satte på högsta volymen och gjorde en massa roliga dans videos! Hahah så sjukt jäkla kul vi kan ha. När vi dansat i timmar och tagit en massa roliga bilder så tog vi med en massa gottis ner på mitt rum och kikade film. Tror kvällen slutade vid 3 någongång.

Fina Maria åkte hem för ca 2 timme sedan efter frukosten och sedan dess har jag och min lilla mami-mums tryckt i oss godis och chips för ett år framöver!










Haha jag är lyckligast i världen och Maria ser ut som en 5åring!









Så otroligt härligt att bara släppa lös och vara barnslig. Nog för att jag är barnslig i vanliga fall men att helt släppa lös.


/S

galet!

Det går galet till här hemma! Nu har vi käkat fetaste middagen och dansat runt som galningar, tagit tusen bilder och ska snart sätta i oss en massa gott. Vi har köpt med oss chips och dipp, godis och chokladpudding som vi ska proppa oss fulla med!



/S

Fredag 8 oktober

Hej där!

Oj vilken dag! Jobbade 2 timmar innan jag drog på utbildningen i 3 timmar. Faktiskt ganska kul och hittade Jacob som fick hålla mig sällskap! Efter det mådde jag för dåligt för att gå tillbaka och jobba. Hemma hos Maria nu och ska snart dra in till stan för att ta bussen hem till mig. Helkväll med mys, tacos och massa galet.

hehe Stay tuned, more 2 come!


Min fina lilla vän för några dagar sedan..


/S


Tröööööött!

Är sjukt trött.. Kvällen spenderades framför tv:n och busandes med valparna. Nu ska jag sova om jag ska orka med allt imorgon. Jobb, riskettan, jobb, träning och sedan kanske utgång? Tror dock ej att jag orkar.. :S




Mina små godis-ungar..!

/S

gott!

Så, nu har jag fixat allt och ätit klart! Gjorde korv med bröd och majskolvar.. så sjukt gott och nu är jag så mätt att jag snart sprängs..! :)

Tror aldrig det har gått såhär bra som det har gått idag på praktiken. Gick riktigt snabbt och helt plötsligt var klockan 18.00 och jag fick sluta. Nu är jag dock helt slutkörd.. värre är att valparna är som galna och vill bara leka...

Aja.., ska ta med småttingarna upp och lägga mig framför tv:n och bara ta det lugnt...







/S

Torsdag 7 oktober

Hej svejs!

Kom precis innanför dörren, var och handlade mat med mamma innan hon började jobba så ska bara packa upp maten och fixa något att äta så hörs vi snart!

/S

Mysdag

Godkväll hehe!

Har haft en riktig mys-eftermiddag/kväll med min kusin! Efter skolan sprang jag in på en trafikskola och bokade riskettan utbildningen som blir av nu redan på fredag!!! Någon träning blev det inte då skorna var glömda... Imorgon då kör jag. Solning blev det inte alls utan jag träffade min fina lilla kusin så innan vi åkte hem så drog vi en sväng på stan.

Här hemma har vi haft en riktig mys kväll med massa falsk sång, målade naglar, film och chips! Behövdes verkligen kan jag lova. Skjutsade hem henne vid nio halv tio och sen var det kungarna av tylösand.


Herregud, ser ut ett ägg och min kusin Nadia ser ut som om hon är rädd?!


/S


Onsdag den 6 oktober

Hejsan!

På skolan igen och gör inget som vanligt.. hehe BRA SAFIA! Idag blir det att leta reda på någon körskola som har riskettan utbildning och sedan sola.. Fan ville ju träna idag men har inga skor här och tråkigt värre hinner jag inte hämta dom..

Ne nu ska jag slå mig ner i ett hörn och plugga på provet som är snart. Wish me luck!


Bild från i maj tror jag va?


/S

Skönt

Härlig dag jag har haft idag. Efter skolan mötte jag upp Sandra för att äta innan vi drog och tränade vilket var askul! Riktigt min stil det här med BodyJam. För den ovise så är det dans med mycket rumpa, bröst och kropp överhuvudtaget. Sjukt härligt var det iallafall och partyhumöret låg på topp långt efter passet. 

Sedan blev det ner till Sunvision och efter det, träning i all ära, så åt vi en glass innan vi begav oss till Sandra. 

Nu blir det att kika nya avsnitt av CougarTown innan sängen :D



/S

Träning!

Ouf! Nu var det färdigtränat för idag! Riktigt kul och jobbigt var det. Precis så som jag gillar det ;-) sitter nu på sunvision och väntar på att Sandra ska sola färdigt... Något jag hade behövt göra.. Men det gör jag imorgon istället! Hörs om ett tag! /S

...

Idag längtar jag verkligen tillbaka till Marocko. Bara kunna gå till stranden och hänga med med mina fina vänner, inte behöva tänka på något annat, va brun och fräsch, inte frysa hehe och mest av allt..., ALL MAT! Hehe jag vet att jag är hungrig nu men i marocko vare sig man är hemma hos mig, min släkt eller mina vänner så finns det alltid jättemkt mat redo för att ätas..



/S


Tisdag 5 oktober

Sitter på skolan och gör...ingenting? Eller jo.. typ googlar mat för att jag är så hungrig..!?







Ska ju träna idag efter skolan och bli nyttig så ingen sådan här mat blir det iaf på ett bra tag...Oj nu när de andra i klassen såg vad jag höll på med frågade dom om jag har någon sjukdom hehe...

/S


John Blund

Nu ska jag krypa ner och sova några timmar innan det är dags för en ny dag. Har kännt mig oerhört trött och eländig idag och det hoppas jag kunna sova bort tills imorgon. Så nu går jag och lägger mig så hörs vi vidare imorgon!



/S

BodyJam

Imorgon efter skolan blir det ett pass med Bodyjam på gymmet. BodyJam ska tydligen vara dansträning av något slag i den stilen jag gillar vad jag har förstått. Får återkomma om hur det var. :)





/S

Måndag 4 oktober

Nemen hej hehe!

Idag har varit...kaotisk? Av många anledningar i mitt fall. Blir/Är så snuskigt trött nu när hösten/vintern är påväg så jag vill ju bara kväva mig själv. Hehe skämt å sido så är jag riktigt trött så ska nog snart krypa ner i sängen och sova några timmar innan imorgon då jag har lång dag på skolan och sedan träning. Men det ska nog gå ritkigt bra!


Haha bild från i fredags


/S

Time 2 go

Varför gör jag aldrig saker jag SKA/MÅSTE göra? Jag är en såndär typisk person som alltid skjuter upp saker till sista minuten.. Sen försöker jag verkligen vara den som inte är det men lyckas jag? Nej, nej, nej och åter nej. Men men som man bäddat sängen får man ligga.

Nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och sova.. i ca 6 timmar...:(


3 roliga bilder till från i fredags:





Haha bäst! Jag och Sandra har en liten rolig tävling om vem som har störst rumpa.


/S

Hemma. Nu: film, sallad och cheez doodles

Är hemma från 1,5 timmars övningskör. Kul som bara attan är det!

Nu blir det film mys med cheez doodles och en sallad :D





/S

Modevisning i ÖSD

På torsdag kväll när jag slutade praktiken gick vi till mittpunkten som firade 1 år och hade kvällsöppet. Under kvällen bjöds det på en massa erbjudanden, dans och modevisning. Mysigt var det iaf.

Här kommer lite bilder.


Så jäkla snygg army stil och speciellt på söta Sandra Harouki som visade dom.

 




Lovisa den jäkla donnan! Dock var jag en aning dålig fotograf.





Grymt bra jobbat både mittpunkten och Dancehall som bjöd på dansen!

/S


Söndag 3 Oktober

Hejhej

Hur härligt har jag haft den här helgen? Jo riktigt härligt kan jag säga. Igår så lagade vi middag hemma hos Sandra och myste sedan med chips och dipp framför tv:n. Imorse vaknade vi upp, åt vad som måste ha varit den godaste frukosten någonsin (kändes det som?!) för att sedan åka in till stan. Hon för att jobba och jag för att bege mig hemåt. Nu har jag duschat och fräschat till mig samt ätit lite mer!

Ska snart kolla på film med Wille och dom innan jag ska ut och övningsköra lite. För... Vet ni vart jag är om en månad? Jo på min 2 veckors-utbildning i Eskilstuna!

 
Sliten tjej...!

/S

Jo...hehe

När vi kom hemm igår så vet jag inte riktigt vad jag höll på med. Det enda jag kunde se klart var en massa blixtar och skratt från Sandras håll... Och ja hon fångar ju inte direkt de bästa sidorna hos mig?!

 








Resten av bilderna är alldeles för.., ja illa att någonsin få komma ut.

/S

Igårkväll. Bild. Bomb.

Så nu funkar det igen :)

Igår började vi med middag här hemma hos Sandra innan vi började fixa oss och börja lite. Sen drog vi hem till Ida på förfest där vi hade riktigt kul. På väg till O´learys stannade vi förbi på SOLO och kollade in läget, sa hej till min bror osv. Sen.., ja sen var det bara O´learys! Helt galen och vild kväll. Kommer inte ihåg senast jag hade en så jäkla kul och lyckad utgång.


















haha vad hände här då?




Haha det började med att Sandra ville leka pimp...


..och då blev Safia avis och ville också!


STORT GRATTIS till Liana och Roza som fyllde år igår!



Hade som sagt en riktigt lyckad kväll igår även om den slutade lite halvknasigt! Fast.. strunta i det sista, det gjorde ju faktiskt kvällen rolig också om inte mera rolig än vad den va!

/S

404 Not Found

VAFAN? Det går inte att gå in på min blogg? Det står bara 404 Not Found? ..........
/S

Lördag 2 oktober

Godmorgon!

Shiiiiit vilken galen kväll det blev igår haha! Herregud jag och Sandra hade otroligt roligt. Nu har den duktiga tjejen dragit och jobbat nu på morgonen också!? Så nu sitter jag här med täcke, ett glas berocca (Vitaminer) och data i hennes soffa.

Laddar upp lite bilder strax då jag fått in dom på datorn.
/S

Fredag 1 oktober!

Hej!
Nu är jag hemma hos Sandra igen efter praktiken och har precis duschat och ätit en god middag med tjejen! Riktigt trött är jag men ikväll ska vi ut och ha stört kul.
Blir kanske en sväng förbi det nya stället SOLO här i stan som har öppning idag och även där min bror gästspelar i baren idag och imorgon. Sen blir det O´learys med Sahara Hotnights och Karateklubben.
Låter som en bra plan!?
Ska slänga på mig lite kläder nu och sen börjas det väll haha?
/S

RSS 2.0