smygätaren!

haha nu siiter jag här vid datorn och minuterna tickar iväg 03.35, 03.37 osv! Är nämligen uppe och äter frukost! Så kan det vara ibland. Eller nej jag måste rätta mig själv, har varit uppe och ätit frukost.

Okej, såhär är det. När man vill att tiden ska gå snabbt gör den inte det och tvärtom. Har kommit på mig själv att kolla på klockan hela tiden så när jag tror att det har gått 2 timmar har det bara gått två minuter och så sitter jag där helt chockad och slår på klockan undrandes om den har pajjat men den håller ut ska gudarna veta! Bara nu i början av inlägget så ser jag nu att jag skrev tiden...Därför ska jag sluta med det! Pronto! eller jag ska försöka mitt bästa iaf..

Vill inte väcka resten av huset så Godnatt!

/S

En dag avklarad.

Första dagen på ramadan avklarad. Gick ju faktiskt jättebra.

hmm har inte så mycket att skriva? Igår skulle jag ju på stan med lillen men han banga i sista minuten så jag åkte in till stan själv och tog en väldigt lång och välbehövlig fika med Ana-panna. Hahah vi satt där fram tills de skulle stänga och prata om allt. Det kändes sjukt skönt att få prata ut med någon. Älska bruden! Så efter att vi gått en sväng på stan åkte vi hem. Det måste vi göra om!

Nu ska jag sova en stund./S


Fredag idag

Before i knew it var det fredag igen. Vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till längre? Självklart har jag jätte kul här hemma med en massa vänner osv men jag längtar tillbaka jättemycket! Precis som allt annat kommer detta att lösa sig också. Och det är jag säker på.

Hm igår så spenderades hela dagen på intervju och möten. Varav alla dessa slutade riktigt riktigt bra! Buisness woman i tell u!  

Ska prova lägga in mitt första klipp någonsin så hoppas det funkar? Det är iaf det jag lovade på mig och min syrra när vi härmar en stackars tjej som besökte oss innan och såklart "livet som poppis" (i början av sommaren) haha skrattar varje gång, det är stört kul att se! :Poch det funkade! Framgång för mig!

Nej nu ska jag börja göra mig iordning. Idag ska jag ut på stan med lillen och kolla mobiler, kläder samt ta en fika med en vän.

/S

Vailparty @ Marrehs!

Pjuuuf! igår gick det vilt till hemma hos Marreh! Hmm dagen (gårdagen) började med att jag och mamma åkte in till stan för att köpa skor och ny mobil. Skor köpte vi men jag hade sådan beslutsångest över vilken mobil jag skulle ha att jag inte kunde bestämma mig... Sen bar det av till Marreh som jag inte träffat på jag vet inte hur länge? Vi hade pratade av oss hur mycket som helst och sedan kände vi för att ta på oss slöjorna för att ha ett slöjjparty/slöjjfotografering! Så otroligt roligt! Av någon anledning så drar vi alltid på oss slöjor när vi är tillsammans?

"Safia du tar fram muslimen/araben i mig" - citerat från Marreh. haha notera att Marreh är helsvensk!

Det blev en hel del shake också innan jag åkte hem men kvällen var urmysig/vild. En repris tar vi snart.

hmm what else? Jo dom ringde mig igår för att jag skulle komma på en anställningsintervju. Detta ska bli intressant.

har inga bilder från gårdagen yet men de kommer så snart jag får dom av Marreh.

Idag blir det städ och...städ?

/S


Måndag: Nu kommer lite bilder från Marocko

Sådärja! Nu har jag lagt upp lite av bilderna på datan så nu ska ni få peeka.

Allt började ju med resan ner till Stockholm där jag bodde och lekte med min syster Dina..Syster Dina, vi hade kul! Spelade även in årets moggevideo om hur det är att vara poppis! Kommer i ett senare inlägg.

Sen så åkte jag till marocko. Inga av bilderna är i ordning, har bara laddat upp lite på måfå


Sarah och JagMeryem och jag


Andra Meriem och Zakaria på marken när vi va vil el beba.


Dina och Faissal som hoppar från beba! (inte dina min syster)


Dina och Josef


Othman och Meriem


Jag, Zakaria, Meryem och Meriem


Elena, Meriem och Mehdi


Mehdi (Meryems bror), Yasmine, Salima och Meryem


Salima, Meryem och Jag.


Zakaria (haha som knappt kommer med i bild), Meryem och jag.


Min lillabästis och jag. (Meriems lillebror)


Jag och knatteligan (=allas småbröder/vänner)


Mehdi (Meryems bror), Meryem och jag. haha älska minen han gör!


Avslutar med en bild underbara Meryem saknar henne enormt redan... Kanske tar en liten trip till henne i Madrid snart?

Orkar inte ladda upp fler bilder just nu så det får bli en annan gång. Nu ska jag dra ut på en promenad och sen blir det film. Får se vad som väntar imorgon.. who knows.., maybe nice weather?

/S


Got back.

Mhm now im back. Och med andra ord en stor aning deprimerad... Längtar tillbaka som attan efter hettan, solen och vännerna. Känns tungt att det är ett helt år innan jag får se allt det igen. Fast jag funderar på att eventuellt åka ner dit över jul och då får jag ju träffa alla igen. Låter som en bra plan va?

Kom ju hem på tisdagen lite mera exakt om man nu tvunget måste vara de. Har bara varit i sthlm och degat. För det mesta  inomhus med film. Tog 3 days för mig att komma ut men det var också för att jag var sjuk. Hah det är ju klart att man får dunderförkylningen när man kommer tillbaka men så är det.

Nej fy vad jag låter deppig nu. Det får ta ett stopp nu.

Åker hem till Östersund imorgon så får se vad som händer därefter.


ett litet smakprov, laddar upp bilder när jag kommer hem till ösd.

/S back in sweden.

Loooovin it!

Jag tror jag maste borja gora donken reklam? cause im lovin it.....!

Okej det har inte blivit sa mycket bloggande fran mig men jag har haft fullt upp.... stehat ar inte vad det brukade vara... stehar ar numera lika med Jetskiis och fyrhjulingar och gissa da vad jag har sysslat med!?! Precis.

hmm... jo juste! igar var hela kompisganget ivag till el beba och badade hela dagen!! stooort roligt sager jag! Fast jag var radd for att hoppa fran den hogsta klippan sa det gjorde jag dock inte men modig var jag ska ni tro!

Saknar alla darhemma haha men jag vill icke hem... nope never.. synd nog har dagarna runnit ivag alldeles for snabbt och i sverige ar jag igen pa tisdag. Vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till da jag verkligen vill stanna...

Dina har du pengar pa din mobil sa ring mig du vet inte hur mycket jag har att beratta.

Svettiga, sandiga och riktigt heta pussar fran mig till er!!

RSS 2.0