Tisdag

Då var man på skolan.

Idag ska all uppmärksamhet gå till världens underbaraste vän som fyller år idag! Donia harouki 17 år!


Rimmen på hennes kort:

Stora bröst och pojkarna dom faller, men kan du verkligen skydda muttan med ett galler?

Hej vad det går mellan pattar och lår!

hmm kan verkligen inte fatta vem som skriver så brutala rim? :P ;)

/S

Måndag

hmm är det ovanligt att jag försover mig? NEJ! klart ska safia försova sig även fast hon har sovmorgon!? kommer dit kl 12.00 när jag börjar vid 10 smart tjej!

Måste gå och lägga mig är helt slut..

/S

Söndag Vem?

Vad hände egentligen? Det blev en resa till vårforum i vemdalen? Hahaha det blev en chock men roligt. Och man kan ju lätt säga vem?-dalen? det var bara fjäll, stugor men bäst av allt, hur mycket sol som helst! Utlandsvärme på hög nivå var det!

/S


Tjejkväll

och vad betyder det? jo bråk och skitsnack.

ha en skön kväll då!

/S

FRIDAY SUNSHINE!!!

Härligare jäkla fredag finnes ej!

Sol, sol, sol överallt och underbart! Njut av livet männsikor!

Var nere på nyöppnade monki! Första gången det är så mycket människor på ett och samma ställe i ÖSD! Suprise men det händer!

/S

brand i ÖSD!

4bcb296e572f1da5b8992d781ca9547c.png

jag och michelle är ute på stan och vet ni vad? det brinner som bara den i östersund?


@ school

Safia är glad igen! På bra humör och allt det där fjantet!

Visst finns det alltid en person eller flera (men oftast en) i ens liv som man alltid blir på bättre humör av? Som tur är har jag sådana runt mig! I digg!

Sen så är det ju inte dåligt att sluta 12.20 idag heller?

/S

Torsdag

65593d8863bd51913cb03f2a43a89b73.png

världens sämsta bok! "undvik blöta långa kyssar, korta torra är okej" men men kanske sant? eller så inte..


Onsdag en dum dum sill sill.

Jag har en skruvad hjärna.

Fick sova idag, första onsdagen på länge och jag kan ju säga att det var så härligt att jag nästan #piiip#. hehe borde kanske inte skriva allt alltid?

Känner mig dålig så jag ska åka hem direkt efter skolan. Blir ingen Vårshow idag.

Jag är dum för vissa saker jag gör mot andra men åtminstone kan jag stå för det så poop on you others!

/S

Tisdag

Glömde jag att nämna igår att jag är rädd? har ont i magen? hata hata hata.

Vårshowen igår var faktiskt rolig, hände med killarna och shakade lite med brudarna.. Det kan finnas en mamma som misstycker om en del saker jag gjorde men det struntar vi i för tillfället.

Jag måste faktiskt ännu en gång negga ner på tjejer och killar också för den delen! Jävla idioter! Nu syftar jag på två hjärndöda slem. Och för att min närmaste vän inte kan vara elak så ska jag vara det åt henne för det är jag bra på. Hur fan kan man ljuga folk rakt upp i ansiktet på folk man har kallat sin "bästa vän" utan att skämmas? ne inte riktigt riktigt det här..


ska negga mer mén jag måste g¨å nu.

/S

I like...

72bc81936017e422ff532243136655ec.png

helt underbar kväll.. kramar är bra. godnatt.


Första skoldagen...nej tack!

Efter morgonpasset så var det bara att traska iväg till skolan med ett stort leende! eller så inte? Eller så illa var det inte.. jag hade ett leende på läpparna men det var för en annan sak fast det var lite småkul att träffa lite folk man saknat... OCH JA! jag har faktiskt saknat en person sjukt mycket det här lovet och den var det kul att träffa!

MEN ATT SKOLAN SKA BÖRJA MED ATT DÖDA OSS MED ATT GÅ TILL KL 16.30 FÖRSTA DAGEN ÄR INTE OKEJ! Nej det är fel. 

Måste även lätta på hjärtat och fråga vad vänner tänker med? Om man är en vän är man. Det betyder att man inte sviker den andra. Så är det bara eller var jag otydlig?

Heh with that said.., hehe så längtar jag till ikväll.., men bara lite.. :-D

/S 

Måndag och tidig träning.

3d60e45f231db37bc4ea66c223e9f998.png

jag är duktig som kommer upp i tid och inte försover mig till vårat morgonpass som donia har gjort!


bajs!

Jag tror jag kan vara lite fast? ... bajs också..


Åkte in till stan idag och tränade med Donia gick jag till storsjöteatern där nu vårshowen har dragit igång för fullt och hängde med killarna innan jag var med på det sista nr.. Jag ångrar verkligen att jag inte var med i något nr.. för lat som vanligt..

(remix)
Safia gillar killar, killargillarintekillar (bara ibland) safia vill ha killar, KILLAR, KILLAR, KILLAR!

Imorgon börjar skolan.. noooooo!

/S

Söndag

Igår så blev det ju som sagt genrep (i have started to like very much! yees!) sen sprang man till Pause och träffa brudarna. Efter det så blev det fettoshopping, vilket innebär chips, cheese balls, godis, smothie (det som ska vara i) och cholcklad.. Gott? Svar ja.

Mamma och jag placerade oss framför tv:n men kunde inte få i oss ens hälften av allt? Då hade vi även hjälp av mammas man, hans son och min lillebror..!

Idag börjar showen på riktigt och infinna sig där ska man kl 15.00. Jag kan ju säga att jag ångrar stort att jag inte var med på någon dans i år.. Valde att bara lära ut.. Inte kul men det ska bli ändring på nästa år.

/S


kanske?...

3bed769314e6f0ac95c613ba6eed3c94.png

hehe romance might be in the air... godnatt!


Härligare dag eller?

0-6f505525bd5f6e250bf7a72214697afd.png

har jag haft det? ja! michelle gillar att ta kort med kameran högt upp!? sammanfattning, genrep, pause, stan, och hemköp!


Blåst!

haha jag är blåst! men vet ni vad? det gör inget! Sprang ner till bussen som en tok (sen som vanligt) och när jag kom fram till busshållsplatsen kom jag på att det var Lördag! smart.. bussarna går alltså bättre för mig idag, en går 10 och en annan går 11 perfekt för mig om  jag tar den vid 11!

Gårdagen:

Åkte in till stan tidigt med lillebrorsan och solade (inte jag utan han) sen så köpte vi glass och gled runt lite, efter det mötte vi upp mamma och fixade pass/id varpå vi drog till tacobar!

Efter mys på stan med mamma så var det genrep och där vänner, där kan jag säga att jag hade trevligt! Gjorde humöret för kvällen! Kom hem kl 20.25 och min buss gick 20.30 tillbaka in till stan så det var bara att slänga på sig andra kläder och dra till bussen.
Kvällen var skön, hängde på frösön med Donia och co (dvs oskar och hans vänner!) sen så hängde jag med skön dennis och jojje tills nattbussen gick hem. Allt som allt en väldigt bra och uttnytjad dag!

/S


Lördag

gårdagen var som sagt underbar! Måste dra iväg in till stan nu på genrep!

/S

underbara fredag!

0-27ab11c79186f228dd595c76f4fb08c2.png

Har haft en underbar dag! mer om den berättar jag imorgon! kom hem för ett tag sen men är pigg ändå och jag har bara en sak att säga innan jag slumrar och det är, friday im in love...! nejdå! men att bli lyckligare är svårt. godnatt!


My brother!

-c992b007d517a2b23d1a28a8315d2dd.png

(min lillebror) jag och lillebrorsan har myst framför filmen och brottas nu för fullt! härligt! (han leker smeagol på bilden) nej nu ska han få lite stryk innan scrubs börjar igen! reklam nu.. se upp lillen för här kommer jag! fight!


The bucket list

0-6e0d005c47e54de53164568636bfbfa5.png

kom just hem från min promenad på ca 9km! känner mig duktig! passade på att sola och hyra en film som belöning och som ni kanske ser blev det den ovan eller som på svenska "nu eller aldrig" tycker det är lustig översättning ibland? lr?


Safia really wants to go travel!

Var till och med på stan idag och provade snyggaste bikinitoppen.. jag vill verkligen åka! Har pratat med mamma och hon vill åka precis innan skolavslutningen men då missar jag ju den och veckan innan... hmm knepigt knepigt.. men det löser sig! Hoppas jag för jag håller på att sprängas för så mycket jag vill åka! Helt otroligt det där. Har ju fixat ny resväska och "bikini" + att jag springer runt i kalla stan och kollar på sandaler? Sen så kan det ju bero på att det är något fel på mig också? eller så kanske det beror på att jag vill utomlands och bort ifrån kalla Sverige!?!? förmodligen båda!

Syster Dina åker ju till rhodos nu på söndag i 2 veckor och JAG ÄR AVUNDSJUK!

(ska härma henne bara för det..)

Safia @ travel mode!

Torsdag.

Idag är det torsdag och jag är uppe i god tid! Idag ska jag göra något av dagen! eller.. jag ska iaf försöka?! Jaja vi får se hur det blir.

Now Im of and away!

/S

lat? ja!

6b9b53cc80313dc43fdb6e0ebc9018dd.png

(ungefär såhär ser man mig jämt? hah!) katastrof är det här... vi har suttit och gillrat sommarplaner och gjort budget.. hej jobb!... men varför är jag så lat? härligt med sommar ska det bli iaf.. är det sommar nu? nehe.. nu då!?


NHL!

0-6166eb0a4aa3b9d2cdf1f13a43c8c94b.png

köpte en klänning på stan sen blev det fika på pause på ja, jag är ganska nöjd! nu blir det nhl som jag äger på! var berädd på att förlora säger jag bara!


Gooodmorni'n Onsdag!

Glömde tv:n på igårkväll så nu imorse vaknade jag av att dom snackade om ÖSD på nyheterna om fotboll. Trevligt! nej.. jag hatar att bli väckt de få gånger jag får sova.. + att jag är sjuk? såklart skulle jag förvärra det genom att vara ute igår och ränna.. men livet måste levas! Jag tycker också att jag var bra på det där mobilbloggandet!? eller? :P

Idag ska jag försöka mig ut på en promenad sen blir det stan och kanske fika eller fest på kvällen.. inget bestämt? Men skönare är det för det är ju inte kul att gå runt med planerat liv? Am I right or am I right?!

Höres senare!


(tråkigare... nu är solen borta...)


/S

Men va?

0-43951ace0b0cc2ad9b57461b07da41ca.png

"jag letar efter en kvinna som utmanar mig" Men baby varför har inte vi träffats förut!? (han är snygg också men det syns inte...vilket påminner mig om att jag vill ha tillbaka min mobil med bra kamera? )
 
godnatt!

/s


Sunny day!

0-47f755698cb4101ef1e11811e9ff1790.png

sitter man ute i solen och njuter medans en fjolla vid namn Donia sitter och fryser för att bruden inte tar på sig riktigt med kläder! då där man sitta och frysa! vad gjorde jag på stan förresten? inget vettigt! hmm.....


Weeeiu!

Prövade att blogga med mobilen och det funkade! Yes! Detta betyder bra saker för mig! nejdå men kul att det funkade iaf! Tack Dina!

Är sjuk sjuk sjuk men ska åka in till stan ändå i brist på saker att göra.. finns inget annat att göra hemma än att äta och kolla på dålig tv.. så jag åker in till stan och köper medicin och sen får vi se hur mycket jag orkar!

hah ja men det kanske blir lite bloggande från stan nu när jag lärt mig det här med mobilbloggning? Love it!

/S

TESTAR

06f31c7093c1a044473af263597402ea.png

ska pröva blogga med mobilen


Tisdag and Im sick!

Jag är sjuk.. inte mentalt menar jag nu även om jag är det också.. Men jag har fått en dunder förkylning och det är inte kul + att jag har världens huvudvärk så jag kan inte sova? Sen fick jag också en liten utskällning av Donia för att jag sover mycket på lovet? Det är lov? För den sakens skull hotar hon med att kissa på mig? Inte fin tjej det där? Man kissar väll inte på folk eller har jag fel?

Datorn hade lagt av i en dag och sedan övertog min lillebror datorn exakt hela nästa dag där har ni svackan.

Istället har jag varit social med min kära syster som åker till Rhodos i 2 veckor på söndag.. Det har varit jättekul och vi var inne och köpte resväskor igår (hah! jag fick också en! ) som vi tappert försökte få plats i.., vilket gick! .. halvt? Men jag kan inte låta bli att vara jättejätte avundsjuk på henne att hon får åka! Jag vill också! SAFIA WANTS TO GO TRAVEL!? 
Pratade med mamma och hon sa att våran resa kanske blir tidigare än förväntat och smäller av kanske redan nu i maj!? Yes! Ska mer utomlands i sommar också men vart är en annan fråga!? :P

Menppooooooooooooop on alla tycker jag nu för dom har avinstallerat min kamera på datorn så att det inte går ladda uåå några bilder och jag orkar inte installera den igen nu... morr!

Nu ska jag försöka göra något med min sjuka kropp? I need a sjuksköterska! 

/S


Lördag!

Skönlördag med sol och påskägg då man vaknar sitter aldrig fel!

Igår åkte man in till stan och gick från torvalla till stan (1mil) i vårväder! Härligt!


(Donia)


Innan den promenaden bjöds man på dans/porr uppvisning av syster Dina.. alltid lika skönt att vakna upp till?!


(syster Dee in action)


Glad Påsk!


(Jag och Dina)


TORSDAG OCH LOV!

Ja mina vänner nu är det lov! äntligen!?

Började 11 igår men var inne tidigare och fick träningen överstökad sen var det skola till halv 3 och efter det drog vi på stan ett tag innan vi åkte hem till Donia ett tag för att sedan dra vidare till film och Jesper! Roligt.

Min syster Dina har anlänt så glad var jag men det saknas nu fortfarande ett syskon men hoppas han också kommer snart!?

Blev väckt jättetidigt av en viss liten j****el imorse! Vanligtvis brukar jag sova till kanske 3-4 på dagen när jag får ledigt men icke sa nicke nu var det bara att vakna! Bra iaf för vi ska in och träna och jag kom just på att jag har träning med dansgruppen idag..

Nu blir det frukost!


/S

Tisdag sunnysteek!

Härlig dag! Försovde mig, missade två lektioner som jag i stort sett inte missade något på, åt lunch, hade arabdans och skrattanfall och sedan blev det en sväng ner på soliga stan och badhusparken där vi inte stod stilla en sekund, cirkulerade bara runt till olika människor man kände för alla var där idag och "stekte" !? En solig dag i ÖSD och nu vet ni var alla samlas... men igentligen, who can blame them? Sjukt härligt var det där nere.

Måste också bara få ur mig att jag tycker det är grymt överskattat att springa runt i bikini i badhusparken och byta ut alla kläder mot sommar kläder bara för att det blev lite sol? Detta gäller bara östersund eftersom resten av sverige redan typ har sommar men det är inte riktigt okej att bli sjuk för att springa runt så i kylan här... Annars älskar jag den nya inställningen alla här har fått! Glada och romantiska? allihopa! det gillar vi! 

Sommaren är påväg och det märks!

Fick även känna mig som en kändis när plåtaren kom och tog väldigt mycket och många bilder! Det avnjöts också kan jag lova!

Imorgon börjar man 11 sen är det lite skola och sen är det LOV!

/S


Vitlökshjälte?

Jag är tydligen en persons tuffa vitlökshjälte/bodyguard/bitch?! hahaha det är namnet man får efter att ha räddat kvinnor i nöd på bussar från fyllon! hah! "räddade" min kompis från ett fyllo i fredags. Han var inte rolig kan jag lova...Bajs på han och alla a-lagare som måste ge sig på osyldiga människor! Skaffa ett liv för f**n! Det går alltid att göra något.

hehe nu fick jag det avklarat! duktigare tjej!?

Saknar min familj otroligt mycket nu på senaste tiden (dont get me wrong jag saknar alltid dom) men det har varit långa avstånd nu ett tag.
Så sjukt vi hade det när vi var små! Gjorde massa störda saker.
Nej jag och min familj är inte normal på en fläck och så ska det vara! Det är det jag gillar!
Vad jag försökte komma fram till är att jag längtar efter lovet som kommer nu då alla kommer hem. Påsk!

Dags att leka påskhare!


/S

Måndags njutning!

njuter på något konstigt sätt gör jag nu efter att dagens träningspass är över. Ne kära vänner vi ska inte tolka det där fel eller snuskigt vilket jag definitivt skulle göra om jag läste men det kanske bara är jag?  mhm förmodligen... :D

Jag gillar att vara jag har jag kommit på. Jag gillar mig själv, hur jag ser ut, hur jag klär mig men mest av allt gillar jag nog min personlighet och hur jag är.. (även om mitt humör skiftar på sekunden så gillar jag det med).  För vet ni vad? Det ska man göra! Man ska älska sig själv mer än någon eller något annat! Nu tycker och menar jag inte att man ska vara självupptagen med sig själv men man ska gilla sig själv punkt.

Psykologi session: Man faller omedvetet för den som är ganska lik en själv. För i ens egna ögon är man (omedvetet) det snyggaste man kan hitta och´skulle man skulle man bli tillsammans och bilda familj osv med sig själv. Thats the way we humans think.. Det är också så att maskulina männ dras till feminina kvinnor och maskulina kvinnor dras till feminina männ.  Kollar man runt på stan en dag ser man att det faktiskt stämmer...!?

Idag blir det nog en sväng på stan sen hem och leka lite mer med lillebror. I likeee to plaaay! hah!

/S

Söndag!

Man brukar ha ångest på söndagar men denna söndag kan jag säga att jag icke hade det!

Okej det kanske var lite fjantigt men jag vågade inte sova på mitt rum eller va i närheten av det så jag vägrade sova där på grund av att ett stort monster i form av en spindeljä*vel hade bosatt sig där så jag sov hos min lillebror.. inte alls förnedrande... Vi hade kul iaf! lekte brottningsmatch hela morgonen och kollade på film! Efter det bytte jag ut honom till min ännu mindre lilla halvbrorsa som jag lekte ninja med! Sjukt kul kan jag lova... inte alls förnedrande det heller.
Efter det och fram tills nu har jag och min mammas kille sprungit runt i huset och lekt handikappade samtidigt som han skulle måla hyllor. Kan man gissa hur det såg ut? hahahaa det var grädden på moset eller hur man nu säger det!?

Min söndag har alltså varit barnslig i stora drag och jag gillar det. Så ska det vara. Man ska inte ta livet på så stort allvar.

Ska bjuda på lite bilder från födelsedagspartyt i fredags!




/S

Lördag is a brand new day. :)

Gårdagen blev en härlig kväll, mycket dansande är det man kan säga för att summera hela kvällen.

Idag blir det att ta det lugnt och bara njuta av vädret, jag är också en aning besviken på mig själv för att jag sovit tills nu. Men det är ju klart att jag ska sova bort en sån härlig dag? Nej nu ska jag försöka komma igång och göra något vettigt. Är hungrig, så det blir fruktcoctail med turkisk yoghurt! :)

Snart är det sommar! Geee emiigg esnabbt!

/S


Fredag! weeeiuuu!

Vilken dag är det idag? Jo fredag!  Ut och festas ska det.


Fick sluta kl....?... tidigare än 13.00 iaf (har glömt bort..) Skönt!

Längtar tills imorgon.

Ska bli kul ikväll. Bra, vi säger så.  Hejdå.


/S

Underbart!

Dagen började med bad på storsjöbadet som var väldigt roligt minst sagt!

Sitter på lektion nu och känner att detta verkligen inte är min grej men uppgiften vi ska göra under 20timmar framöver + badet imorse har verkligen fårr mig att tänka på sommaren. Längtar något så in i h######e! Det blir utlandsresa/or? Förmodligen bor jag också i sthlm också mestadels. Känns bra det ja!

Roligare är även att min storasyster äntligen har insett att det inte finns något att hämta här i ÖSD. Min bondesyster tror att hon har blivit storstadstjej! Härligt! Det bådar bra för dig dina, att konvertera är helt OK! 


Ikväll blir det förmodligen väldigt sent på Wendlas så något mer blir det nog inte fören imorgon. Men vet ni vad? Livet rullar vidare. NJUT AV DET!

Btw, jag är hungrig (inget ovanligt) väldigt hungrig. maaat..., maaat.., maaaat! mat!


 


Give it to me baby! aha aha!



/S


Men vet ni va? Livet går inte under!

Till att börja med vill jag bara säga vilken jävla underbar dag! (jag vet syster men det är inget du kan göra åt mitt språk!) Träning, skola...., sol, stan! Men härligt säger jag bara! Livet går inte under för minsta lilla sak utan det går vidare SÅ SLUTA VA DEPP FÖF**N!

Positiva dagen idag eller? Jajemen! satt på lektionen (innan jag blev pepp) och skulle skriva positiva ord, det började såhär: PEPP, KORVEN (ett smeknamn jag har för en person), KILLAR, TRÄNING, KILLAR KILLAR, SNYGGARE, KILLAR, FEST, KILLAR, KILLAR, KILLAR, MAT! (jag kan ha varit hungrig?), SNYGGA KILLAR, RESA, SOL, BRUN, PEPPMIG!, KLÄDER, GUMMIBOLL, KORVWOULED, MVG, MVG/5KILLAR, SEXY, FEST, SNYGG, STRÅLANDE.

Någon som kanske har en aning om vad som var i mina tankar? Efter detta var jag iaf sjukt pepp hela dagen!

Ska ladda upp lite av mina senaste köp som jag har lovat att ladda upp men kommit ungefär till ingenstans nära till att göra. Nu kommer de iaf!


(enda som fattas är lite underwear men det får man fantisera om istället!)

Väska - H&M
Ldb face life Light bronze (med vitamin C helt underbar +så får man en lätt lyster/färg av den.)
Glansiga/Shiny leggins - BikBok
Rosamönstrad top - ellos
Blått oversize linne - BikBok
Marilyn Monroe linne - H&M
Smycken - H&M

Imorgon blir det bad på morgonen, härligt värre!

/S

RSS 2.0