Slutsp(r)urt

Guud.. nu har jag pluggat och pluggat och pluggat. Men ändå har jag lika mycket kvar känns det som? Åhh nästa vecka är allt nästan över och om 11 dagar åker jag härifrån. Tillbaka till Marocko. Ska bli så syykt härligt. Måste fokusera framåt nu. Om man tänker efter kan det ju bara gå framåt? Så ni därute som har som mig. Kämpa på sista biten nu så kan ni njuta fullt ut av att ni blev klar med allt och med de resultaten ni ville ha!


Simons coola glajjor :)

/S

Träning avklarad, nu plugg!

Pjuuuf! Är klar med mitt lilla pass nu och har precis duschat. Det blev lite spring men mest powerwalk :) Nu kan jag inte gå ut och njuta utav det fina vädret utan måste sätta mig ner och plugga! Men hoppas ni ger er ut och solar. Helt underbart väder att sola i! 





Satt iaf här en stund och vilade/solade lite :)

/S

Måndag 31 maj

Godmorgon!

Måste börja med att säga att jag är dålig. Riktigt dålig haha! Tvingade min pojkvän igår att ringa mig vid 7 halv 8 för att jag skulle upp och springa. Satte även klockan på alarm. Somnade om efter att han hade ringt och sedan snoozade jag fram tills nu. Sämre tjej här! hehe..

Nu ska jag på med träningskläderna och sedan ut och springa. Funderar på att ta med mig hunden men hon kommer bara köra slut på mig? :P

Ha en riktigt skön morgon eller skoldag så hörs vi under dagen!


Bild från igår natt. Kunde inte somna + att det var ljust ute då?


/S


Söndag 30 maj

Hello!

Wohoo idag har det varit bra väder! Eller nästan iaf! Vaknade med min underbara pojkvän och låg och myste i sängen samt kollade på film innan vi gick upp och åt tårta, gick tillbaka och myste på rummet tills någongång vid 16-17:00 tiden då han åkte.

Fixade iordning mig och sedan blev det övningskörning till mormor och firade henne på mors dag iaf. Mamma firade vi ju igår ;) Är tillbaka nu och lagon trött och packad med tårta och fika!

Ska kolla på film sen sova.. Hoppas ni haft en fin dag så får vi höras mer imorgon!









/S


Dear John

Sitter och storbölar. En av de bästa filmerna jag någonsin sett. Eller nej jag tror faktiskt att det kan vara den absolut bästa filmen jag sett. Se den! Notebook är inget jämfört med denna. På samma nivå är den lätt.

 





 Ett stort + är ju också att Channing Tatum som jag alltid haft en crush on är med i filmen.
 
Update: Såg nu att den här filmen har sverigepremiär den 4 juni. Kommer att bli sommarens film!

/S


Mors dag

Hej igen!

Kom hem för någon timme sedan och sedan dess har vi firat mors dag. Just det. Mamma kunde inte hålla sig och ville fira idag istället så då var det bara fram med tårta och presenter! Hon fick en väska av mig, en mindre som hon kan ha nu när hon åker till grekland :) Dom åker nästa tisdag några dagar innan jag åker till marocko!

Nu ska jag kolla färdigt på Dear John! Hann aldrig se färdigt den innan mamma kom och hämtade mig. Men den verkade hur bra som helst. Riktig film i min stil :)

Den goda Body lotionen jag köpte idag. Herregud vad gott den luktar? Har aldrig nästan luktat på något så gott? Älskar ju björk&berries men den här asså. Den är så sjukt god. Tipstipstips!

 

/S


Lördag 29 maj

Halleloja!

Hur har eran dag varit? Min har varit riktigt skön. Igår så blev jag inte så mycket mer piggare så jag låg kvar i soffan! ahah! Ne men jag gjorde i stort sett det, Josefin och Mina kom hit och sen kom även D, spelade lite GT innan tjejerna gick ut på krogen. D stannade kvar med mig och vi låg och pratade. 

Idag har jag haft en lika härlig och lugn dag. Vaknade upp duschade, gick ner på staden och köpte en present till mamma imorgon som jag tror hon kommer använda flitigt! hmm guess what! :P Hon läser så kan inte berätta ännu.. Köpte även lite choklad och vad som måste vara världens godaste Body lotion. Jag tror nästan aldrig att jag luktat på något så gott. Helt otroligt underbart. Kan visa sen :)

Nu ska jag kolla på en film som heter Dear John och vänta på att Cecilia ska komma hem så vi kan åka hem till våra föräldrar. 

 









Oh vilken tjej gillar inte att leka med camen? haha nej men ser ni ringen? Min nya favorit. Bland det snyggaste jag sett! Älskar den. Nytt armband och halsduk på bilderna också :)


/S

Fredag fredag fredag

Vilken annorlunda men skön dag? Ligger i Cecilias jumbosoffa med  ett duntäcke och myser ner mig själv. Pinglan ska ut och kröka men jag ska bara.. ja bara vara tror jag hehe.. Kanske ska vara med D. Orkar inte gå på bio eller något. Jag vill bara ligga och ta det lugnt. Skönt!

Var på stan innan iaf, käka och shoppa lite. Hahah meen guud jag orkar knappt knappa på knapparna! Detta var alltså det jag klarade idag? GO SAFIA! Duktig tjej :)

Nenu måste jag sluta och försöka hitta på något.. vill se Sex and the City 2.. Jaja vi får se!



I förra lägenheten:)

/S

Done, finito!

Ja haha sa jag inte att det skullegåsnabbt? jag är klar för dagen! Im done, finito and out of here! Nu ska jag gå hem till Ceccan och hämta henne så vi kan gå på stan i regnet. Har en massa jag måste köpa! :D

Ha en härlig fredag så hör vi när jag kommer hem!


/S


Fredag 28 maj

Yeeees babys! Nu är det fredag och äntligen helg!

Ska alldeles strax springa iväg till skolan. Är lite irriterad att jag behöver gå överhuvve taget? Ska prata med en lärare i 5 min sen min andra och sista lektion har vi prov som inte jag kan göra eftersom jag inte varit med alls. Men men det löser sig och det är en tidig dag idag!

Efter skolan blir det stan och mycket mer planer har jag inte? Vi får se vad som händer.


(haha just det pizzainlägget var mobilblogg så nu ska det funka.. hhehe hade ingen annan bild :P)

Syns i regnet!


/S

Funka!

p140510_21_36000 (MMS)

Funka!


Joe Dirt

Nu sitter vi och kollar på Joe Dirt och då kan jag passa på att fixa lite (har sett filmen många gånger förrut hehe), nu när vi smällt i oss en massa majskorvar! Så sjukt gott med kokta majskorvar och salt. Och mycket smör enligt Cecilia :P

Fattar inte varför det inte funkar?! hmm..




Igår..:)


/S

Torsdag 27 maj

Men vad i?!?! Jag skickade ju in mobilinlägg men nu när jag äntligen fått tillbaka min mobil (var utan den ett tag) så går det inte? Gick på förra? skickade iaf in ett imorse.

Idag var det bara fika, film och mys med klassen på morgonen och sedan slutade vi. Lagomt skönt det eller? Efter det har Cecilia och jag gått på stan och kollat runt, köpt mango och majskorvar som nu ska ätas framför the city! 

Får fixa allt senare ikväll eller imorgon med mobilen :( irriterande! Ja igår också hah! Jag drog hem till D och myste ända fram tills 24:00 då vi åkte hem till mig. 

Nu ska jag mysa med Cecilia! 

Imorse när det sröregnade :P Jag gillar regn, har alltid tyckt att det är mysigt på något vis?


/S


SMS-inlägg


Men watta?

Skrev ett mobilinlägg med bilder som blev smsinlägg utan text? hmm får fixa det när jag kommer hem :) Nu är jag i stan hos Cecilia så vi hörs när jag är hemma :)



/S

SMS-inlägg


Onsdag 26 maj

God-day!

Vaknade upp på superhumör och det har fortsatt. Dock kom jag på att jag har varit så otroligt jävla korkad men det gör inget. Det löser sig nog hoppas jag!? Längtar bara hem nu. Jag vill lägga mig under täcket några timmar och smälta lite allt som kommer hända och har hänt :P

Ne förresten jag vill bli kramad av min D. haha aja nu måste jag göra ett prov så vi hörs senare!


/S

Plugg, plugg, plugg

Ohlala jag har bara pluggat och pluggat och pluggat fram tills nu och det märks för jag stinker bajs och vill typ dö? hhehe nejdå verkligen inte men snart är jag klar och då är det inte mycket kvar! Går allt som planerat så har jag verkligen inte mycket kvar nu! OCH SNART ÄR DET LOV!

Otroligt härligt! Har så mycket planer inför lovet så det bara rasslar om det! Kommer bli hur grymt som helst! Har ni också det? Även om man inte har det är det ju skönt. Man ska vila upp sig då!

Känner mig riktigt pepp iaf så nu ska jag fortsätta plugga för fullt! Imorgon är det ju 3prov som ska spikas!


Det här är inte långt borta nu! Kom igen kör på hårt nu sista spurten innan lovet! You can do it if I can!


/S

Rhodos 2 veckor i augusti med vänner

Rhodos 2 veckor i augusti med vänner!











/S


Tisdag 25 maj

God eftermiddag!

Ouff vilken morgon. Jag skulle ju upp tidigt och träna men vaknade och hade så ont i hela kroppen att jag typ grät. Blä blä blä! Låg kvar tills för en timme sedan och nu ska jag plugga! Efter det blir det en powerwalk och om jag hinner så kanske jag ska in till gymmet!

Ha en rikitgt bra dag!



/S

Night!

Godnatt. Nu ska jag gå och lägga mig så jag kan komma upp imorgon och träna!

Sleep tight ;)

/S

Hottthottt i sommar

 

År så otroligt kär i linnet! Så jäkla snyggt i sommar och i allmänhet. En skön färgklick helt enkelt! Hoppas att det finns här i stan. Hoppas hoppas! Linnet är från bikbok och resten från H&M.

/S


soo hungryyyyy

Herre min gud vad hungrig jag är på allt! Svälter! Självklart är jag inte sugen på något som finns hemma utan allt annat mellan himmel och jord. Chips, choklad, exotiska frukter som annanas, mango, jordgubbar, melon, gröna druvor, kiwi, körsbär, marshmallow fluff, kebabb, nachos med guccadipp, smörgåstårta, ölkorv (halal ofc ;P), smoothie, hamburgare, strips med cheddar, grillad kyckling, enchiladas och tapas, amerikansk kräftstjärts sallad och korv med bröd. 

Hehe kanske lite mycket av varje men tänk er egentligen om man bara skulle få allt det där framdukat och bara trycka i sig? Lovely. Haha MY god vad håller jag på med? Life of a faattooo ;) så det ska vara!

 Jag säger bara såhär. Ska någon stackars sate fria till mig i livet ska allt detta vara på bordet +en massa marockansk mat. Jag kommer att säga ja då. UTAN ATT TVEKA!!


Vänta, jag hörde en smäll? Jag tror det var beach 10 som sprang för sitt liv!?! hehe

/S


Ändrade planer.

Det blev ändrade planer. Skulle åka in och kolla på Sandra och Jocke på deras bal men eftersom ingen varit ute med hunden så ska jag gå ut med henne istället. Fy, kallt är det också! Men jag får skylla mig själv. Har man bara suttit inne hela dagen är det bara så det är. Hade jag gått ut tidigare så hade jag varit påväg dit nu men det gör inget har jag bestämt mig för. hehe.. Är fortfarande helt rörd av min boyfriend.. Underbara männsika! Sitter och gosar med nallen nu. Verkligen supermjuk!

Nu Simpsons, sen promenad!

/S


Världens mest underbara kille i världen!

Jag har det! Världens bästa! Fick just hem ett blombud som hade med sig en bukett. När jag öppnade var det fem vackra rosor och en supersupermjuk nalle. Idag har vi varit tillsammans i 5 månader och jag ser fram emot fler tillsammans.








Nu ska jag försöka hinna in till stan för att se sandra och jocke på balen!

/S

Måndag 24 maj

Godmorgon alla härliga jäkla människor!

Jag är på superglatt humör idag! Vädret suger men vet ni vad? det gör inget! Vet inte varför jag är på så bra humör? Kan vara för att jag vaknade upp av att någon höll om mig? Kanske för att jag är ledig idag och imorgon? Kanske för att allt bara är bra helt enkelt!

Haha skummt men men. Nu ska jag kolla på Desperate och sedan en film efter det blir det promenad med min hund och sist plugg..(inte ens det gör mig på sämre humör)

Ha en härlig dag!




Jag just nu, nyvaken, trött och glad!


/S

finally my friend sun came to visit

Solen tittade ju fram för någon timme sedan här hemma men som sagt det blåser fortfarande och är kallt. bläää!

Gud vad ointressant inlägg hehe! Jag har ju inte gjort något som helst idag? Gått mellan mitt hus och det större huset för att typ skaffa mat? haha! På vägen mellan husen (de otroligt långa 20 metrarna) passade jag på att ta kort nu när det ändå var bra väder?

Väntar på att D ska komma hit och krama mig nu.


solen tittade förbi och sken på våran lilla gård (häbret på bilden)


Det är mitt lilla hus som syns lite på bilden :P




plupp..,hehe ser ut som jag är på toan? mahaha



Men herregud vad ointressant inlägg det här blev! haha vem fan vill veta detta? hmm jaja jag går nu så jag inte kan uttråka er mer!

Ha en härlig och mysig söndagskväll!

/S


Nya naglar

Hello!

Nu är jag på lite bättre humör :) har slutat regna och solen skiner men eftersom att det blåser som attan är det fortfarande svinkallt... :@

Hann aldrig göra mina naglar igårkväll för jag somnade direkt efter att inlägget skrevs men gjorde dom nu på morgonen. Det blev samma som jag hade i fredags. Turkosa! Rikitgt fräsht måste jag säga att det är nu till sommaren. Brun hy och turkosa naglar + ringar. Mhmmm thats tight!

Ska starta en ny kategori för naglar så där kommer ni hitta mina fula små mästerverk!

Såhär blev dom:

 



/S


I wanna die!

Åhhh jag dör för den här klänningen! Vill vill vill ha den! Tror ni den finns kvar? nej slutsålt. Tror till och med att de inte kommer få in den mer.. PISS! Den är så jäkla fin.




Damn..

/S

Söndag 23 maj

Godmorgon!

Sov ut riktigt imorse. Hade faktiskt ställt klockan på nio men jag måste ha slagit ner min mobil i sömnen hehe! Sitter iaf nu inne på mitt rum i den thockaste tröjan jag har och surar. Det är pissväder idag igen och... BARA FÖR ATT JAG SKRIVER OM DET BÖRJAR DET SPÖREGNA! jaja.. lugn nu safia.. Idag ja hmm vad ska jag göra? Jo juste, jag skulle gått på en powerwalk (men i det här vädret heter det glömma), gå igenom alla kläder och kolla lite allt möjligt vad jag ska/behöver ha med mig till marocko. Glömmer alltid småsaker som man behöver fast iof kan man köpa det där men efter det blir det råplugg!

/S

Sådärja...

..nu ör jag fixad och klar + luktar gott! hehe hatar verkligen att lukta bajs. Inte direkt en behaglig känsla direkt :P

Ska kolla lite bloggar, fixa naglarna och kolla på en film. Ska dock försöka komma upp tidigt imorgon. Har en hel del att hinna med.

Hoppas verkligen att det blir fint väder imorgon. Idag sög det nämnligen..:P

Men vi hörs imorgon!


Vet ni att idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag åker tillbaka till marocko? :D


/S

Lördag 22 maj

Gokväll? hehe

Lite sent men bättre senare än aldrig? Igår var det grillning och vi hade en riktigt rolig och trevlig kväll även om jag och D var de ända nyktra på stället tror jag? Tzatzikin kirrade jag och den blev hur god som helt måste nästan säga att det var kvällens höjdpunkt? haha! Men allvarligt.. den var stört god! Vi var iaf ett helt gäng som grillade och åt god mat direkt från våra smått handikappade engångsgrillar som slocknade hela tiden... Efter det anlände det lite mer folk och det blev kubb på gräsmattan tjejerna mot killarna. Hmrmh tjejerna vann!? (inte?:P). Efter ett antal matcher lullade alla fulla och glada hem till Cecilia där folk satte sig på taket och njöt (man kan gå ut på taket eftersom hon bor längst upp). Någongång inatt bestämde vi oss för mer kubb och gick då till campus och spelade där nakna killar (butt naked) sprang runt med facklor?!
Till sist gick några på krogen, några hem och jag och D på en liten promenad hem till honom.


Min lördag började hur härligt som helst i min Ds famn. Vi låg och pratade en  hel det tills det var dags att gå hem till Cecilia för att sedan åka hem till mig. Nu åkte Cecilia precis så nu tänkte jag passa på att slänga upp lite bilder från igår? Ja, det blir bra :)



















Avslutade den här bildbomben med en bild på mig med lottas tuffa hatt från H&M!

Ha en härligt fortsatt lördagskväll. Jag ska in i duschen och fräscha till mig ;)

/S


Grillning på G

Yes det är ju underbart väder ute och då måste man ut och grilla eller hur? Varenda männsika jag har pratat med idag har sagt att dom ska grilla och självklart ska jag också det ;)

Jag och ett gäng vänner ska grilla hos Cecilias mormor om jag har fattat det rätt? Ska bli mysigt och gott för här hemma hos Cissi marineras olika kött förfullt!

Ja, juste! Jag har ju ett problem.. Skulle fixa tzatzikin men det finns inget rivjärn här?!? Jajaj jag kommer på något!

Vi hörs senare och ha en riktigt härlig fredag i det fina vädret med fina vänner!

/S

Fredag den 21 maj

sp_a0443 (MMS)

Godmorgon.. Vaknade upp, fixade mig och drog till skolan för nationella vilket gick bra! Blev dock irriterad på en sak..:@ Men iaf så är det riktigt bra väder idag so that makes me happy! Blir picknick senare idag kanske? Ha en bra dag!


Good weather!

Åhh vad härligt med bra väder här hemma äntligen! Efter skolan var jag på stan med min bror och fick lite gjort :) Efter det åkte jag och mamma hem för att sätta oss i solen men då började det blåsa så mycket att vi struntade i det! Hoppas hoppas hoppas att det blir bra väder imorgon!

Ja försökte ju ta lite bilder men kan inte med mammas kamera så det blev bara suddigt till en början! Nu ska jag ut och leka med Lady innan jag kryper ner på mitt rum och kollar på film! Min pojkvän glömde nämnligen en film här igår som jag tycker om! Alexander den store tror jag att den heter?!


Blurry..?! hehe



/S

Sitter och diskuterar dödsstraff på skola...

sp_a0442 (MMS)

Sitter och diskuterar dödsstraff på skolan och är sjukligt sugen på sushi?! Har aldrig tyckt speciellt mycket om det men är vidrigt sugen nu?!


Torsdag 20 maj

Godmorgon!

Vaknade lite för sent för att jag låg och myste i sängen lite för länge :P Men hann i tid ändå! Nu sitter jag iaf på skolan och ska skriva min APU-rapport. I can do this!

Hörs senare när jag kommer hem!


/S

Solen kom fram!

Yes! Solen kom fram så jag gick och la/ligger mig/nu i gräset på en handduk med datorn och musik! Skönt! Lite blött kanske men skönt.

Nu väntar jag bara på att min kille ska komma hit så ska vi sitta ute tills det blir för kallt och sen kolla på film!


Synd att det inte är varmare bara :S




Solen är så härlig, tror den gör precis alla på bra humör!

Ha en fin onsdagskväll allihopa!

/S

Enkelt snyggt och fint!!

Så jäkla snygg outfit! Tror jag ska köpa den! Love it. Skulle va riktigt snyggt till H&Ms ljusblå nagellack och lite blå armband? Yes!



Ja den är min!

Smyckena är från H&M och kläderna från gina!


/S

abobooo

Kom faktiskt absolut inte på någon annan rubrik än det där? Men haha jaja det gör väll inget?

Satt och funderade på vad jag ska göra. Hur tråkigt som helst nu här hemma men så kom jag att tänka på min hobby (skrev om den tidigare) och började söka. För jag åker ju till Marocko om tre och en halv vecka men när jag kommer hem så ska jag åka till min syster på RHODOS!!! Så nu sitter jag och kollar biljetter i augusti!

Så om min syster läser detta...JAG KOMMER I AUGUSTI (mest troligt)! Hon jobbar som reseledare där nere och har hand om bland annat en massa turer man kan åka på. Hon har hand om ibland (vad jag kan förstå) en tur som heter "segla i lyx" som jag skulle dö för att åka på! Såg hur fint ut som helst hehe!


Bilder från turen tagna från min systers blogg


haha jag nu "what to do"

/S

Onsdag 19 maj

Hejsan! hehe kan ju inte säga godmorgon nu inte. Både för att jag inte vaknat nu och för att det inte är morgon! :P

Jaja jag åkte iaf in till stan för att gå till skolan men gick förbi sjuksköterskan som skickade hem mig så nu är jag hemma och kollar på Extreme home makeover :)

Igår när jag kom till östersund så gick jag och åt på tacobar och träffa sedan min Maria! Helt underbart att träffa och prata med henne!

Dåligt väder är det idag också. Hmm vad finns det då att göra här hemma?



Jag och Maria för ett bra tag sedan.. Vi har alltid kul tillsammans!


/S

 


Varning för seriöst och långt inlägg!

Jag tänker väldigt mycket. Det kanske låter väldigt skumt och lustigt när man skriver det (mena vem tänker inte?!) Men på senaste tiden har jag tänkt så mycket och haft så mycket saker i huvudet att det har känts som att jag ska gå sönder eller bara falla ihop. Jättehemsk känsla och jag vet inte vart den kommer ifrån eller hur jag ska få bort den. Att försöka sluta tänka på dessa saker har bara gjort det värre.

Vill heller inte prata med någon om det för det är helt enkelt för känsligt. Jag klarar inte av det. Missförstå mig inte nu. Jag har ett riktigt bra liv med den vackraste familjen och underbart härliga vänner. Men som alla andra har jag också gått igenom mycket som kanske inte är så bra alltid att gå igenom och jag märker nu att det sätter sina spår. Eller rättare sagt sätter sina djupa sår. 

Jag har så otroligt mycket som jag inte kan dela med mig av eller kan berätta för någon. Saker som jag alltid måste hålla inom mig (även om jag vill berätta) och det gör ont. På senaste tiden har allt kommit på en gång. Jag har tidigare varit expert på att hålla alla obekväma och hemska saker utanför men nu kan jag inte längre. Jag har faktiskt ingen som helst aning om hur jag ska klara mig för det känns inte som om jag kommer göra det. Jag orkar inte längre med allt. Jag vill bort.

Vet faktiskt inte varför jag skrev det här inlägget. Kanske tom tar bort det senare men kändes bra att få ner det på print eller vad man säger. Jaja nu ska jag he på mig min glada fasad och lee åt människor som jag faktiskt avskyr :)

hahaha jäkla tråkiga tåg som inte har mat och får mig att börja tänka för mycket!
/S 

DUMMA IDIOTISKA SJ

Nu är jag förbannad! Pissförbannad! Jag är hungrig. Riktigt hungrig! Så hungrig att jag mår illa. Så lilla snälla Safia försökte ta sig till bistron här på tåget men det gick inte? Det går för f*n inte att ta sig till bistron? Hamnade av ren tur på första klass nu när jag skulle åka tåg. Är det då meningen att man inte ska få köpa mat? aaahhhhhh ge mig mat god damn it!

Så, nu är jag sur. Jättesur. Och fortfarande hungrig. Kommer kanske spy på någon?

Då får SJ torka upp. heheh ja nu är jag sur!




Får fråga den faktiskt väldigt trevliga tågkonjuktören(heter det så?) om hjälp sedan..


I am mad!

/S

Jäkligt snyggt till i sommar

Detta är så jäkla snyggt nu i sommar! Tänk till gladiatorsandaler och brunbrunbränd kropp? Hur läckert låter inte det? Hot hot hot!

Btw jag är hungrig?

 

/S


Tisdag 18 maj...

...och goodbye Sthlm!

Sitter på tåget nu påväg till Östersund. Är tlött och vill sova men är på glatt humör! För vet ni vad? Nu är det bara tre veckor kvar tills jag kommer tillbaka och då ska jag TILL MAROCKO dagen efter!!! Längtar som bara attan! Och dessutom får jag komma hem till min familj och boyfriend idag. I am a happy girly today!

Ska nog försöka blogga lite idag under tiden på tåget så vi hörs men nu ska jag skriva en uppsats och sedan svara och skicka lite mail.

Smell ya later!

 

/S


Grönalund?

Hello, nu är jag hemma. Eller har varit hemma i en timme men har legat och vilat upp mig :) Det blev ingen grönalund. Är besviken för det var något jag verkligen ville men det kommer ju definitivt fler gånger! Istället gick jag och Cecilia på stan och shoppade. Fick med mig hem en klänning, ett par skor, lite strumpbyxor, nagellack och en massa armband!

Helt underbart väder var det också idag! Tror det var mer än 22 grader någongång under dagen och skinande sol hela tiden! Hade på mig ett linne och en tunn tunn kofta och svettades ändå som en gris :P Otroligt härligt.

Sitter nu och kollar på top model. Ska alldeles starx klicka hem lite saker från H&M tror jag?!

ma råkes!


Just nu :)

/S


Måndag 17 maj

GOOOOOOOOOODMORNIN!

Så jädra bra väder idag! Solen steker och graderna är höga! really high! Love it! Och ännu bättre..., IDAG SKA JAG PÅ GRÖNAN! Ska bli hur kul som helst men först ska jag och Cecilia på stan en sväng och kanske shoppa lite!

Jaja nu ska jag slänga i mig frulle och sen ut fort som attan!



/S

Happy India

ohh! Är så himla mätt fortfarande! Kom hem för någon timme sedan. Vi åt på ett ställe vid namn Happy India vid mariatorget. Helt sjukt vad god maten var. Jag dör för indiskt. satt och år i lugn och ro i ca 2 timmar innan vi lunkade hemmåt förbi riddarholmen och hem till kungsholmen. Riktigt mysigt!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Är helt utmattad!



hehe tlött!

/S

lazy lazy...

Gud nu har jag brottom. Måste vara på pappas kontor om ca tio min men men. Har jag gjort ens något av det jag skulle? nope! är så himla lat nu? det stör mig. Ska rycka upp mig!

Nu måste jag springa iväg och äta middag med min bror, pappa och hans fru!



/S


Söndag 16 maj


Sunday

Vaknade upp för ett tag sedan på awesome humör! Inte lika fint väder idag men det heter duga ändå! Har kollat på ett avsnitt av desperate housewives och ska försöka ta mig upp. Mina planer för dagen är inte stora men jag ska som sagt försöka mig upp ur sängen, ta en powerwalk runt här på kungsholmen, kanske sola?, fixa mig och sedan är det middag på ett stäälle där vi bokat bord.

Idag är inte heller vilken dag som helst utan idag fyller min lillebror år! Grattis lillskit! Synd bara att jág inte är där och grattar honom. 


Min lillebror, haha varsågod i know u like this pic!

 
/S

Kungsträdgården och Gamla stan

Åh vilken underbar dag! Solen har skinit konstant och det har varit 20-22 grader i skuggan hörde jag? Kändes verkligen som sommar! Svettades till och med!

Jag, min pappa och hans fru tog en promenad genom gamla stan (hur mysigt som helst i det här vädret) och sedan till kungsträdgården där det var otroligt vackert med körsbärsträden (har för mig att det är det?).. Nu kommer sommaren! Efter det gick vi in till gallerian och käkade vad som måste ha varit den godaste räk/kräftskjärts salladen någonsin. Tror jag dog lite grann..!

Nu är jag iaf hemma och helst slut. Ska sätta mig och kolla på tv och koppla av :)



I kungsträdgården. Så vackert eller hur?!




Så jäkla härligt väder! Notera lillen vid vattnet i bara kallingar och tisha!


Har valt att inte ta med mina kompanjoner på bild då jag vet att båda inte vill vara med :)




/S


Lördag 16 maj

Godmorgon!

Måste bara säga FASIKEN VA BRA VÄDER DET ÄR HÄR I STHLM! Heelt underbart! Var nyss ute och mötte upp min bror och solen bara skiner. Man behöver nästan inte ens ha på sig en tröja utan det funkar bra i linne eller tisha! I alla fall hämtade vi upp ett par blommor för idag fyller min pappa år. Vi ska fira honom nu alldeles strax, hoppas bara han inte vaknar innan hans fru kommer hem med tårtan :)

Ha en härlig lördag och ut i solen och njut!


Jag för en stund sedan :)

Jag just nu...:)

 

/S


Roomraiders and cherrys

Guuuuud vilken dag! Har varit helt slut hela dagen men jag och Cecilia har ändå varit på stan. Vilket inte gick så bra.. båda vi var otroligt trötta. jaja shit happens?

Lämnade just av Cecilia på centralen och sitter nu framför Roomraiders och äter körsbär.. Huuuuur gott som helst! 

Är också väldigt dämpad idag. Jag brukar nästan aldrig få hemlängtan när jag åker någonstans och aldrig när jag åkt till Sthlm men nu vill jag bara ligga hemma hos mamma och gråta lite och få lite tröstpussar av min D. haha Låter jätteweird jag vet men ibland känner man bara så... :)

En fråga bara.. Varför ser det inte ut såhär hemma i ÖSD?

 

/S


Fredag 14 maj

Godmorgon!

Tåget hade inga uttag så jag kunde inte ha på datorn.. SUCK! vi som hade fixat filmer och en massa avsnitt av Desperate housewives. Jaja vi hade kul iaf och var framme i sthlm vid tjugo i elva. Bilderna från bodaborg hann jag inte hämta och Cecil glömde sin kamera hahah!

Idag är det helt strålande väder! Solen skiner in genom fönstret och jag vill ut. Kanske blir Grönan idag trots allt? Om vädret håller i sig kommer man kunna hitta oss där iaf!


Igår på tåget :)







Jättedåliga bilder I know men taget med kameran och ljuset gjorde bilderna kass :)

 

/S


Torsdag 13 maj

Godmorgon!

Ligger i sängen just nu och suckar. Det spöregnar utanför och är inte bra väder alls... Men idag åker jag till stockholm med Cecilia! Hon ska vara med sin mormor och släkt och jag med min familj men vi ska på grönan och stan tillsammans +att vi tar samma tåg! Ska bli riktigt kul!

Har inte hunnit uppdatera något under dagarna men det roliga jag och mina korvar gjorde var att gå på bodaborg/multichallenge och åka gocart samt brottas i sumo-dräkter! Jättekul, vi gick även och bowlade efter. Cecilia har de stört fula och roliga videosarna på sin kamera så det kommer senare ikväll.

Nu måste jag ha frukost och sen packa för att hinna in till stan i tid!


Jag Carro och Cecilia


Cecilia, Carro och jag. Hahah gjorde lite roliga bilder i paint! :D

/S

Staden Östersund

Halleloja!

Idag har jag och min mami vandrat och gjort hela östersund. Började dagen med tandläkaren vilket gick bra! Inga hål hehe..! Sen så åkte jag och mamma in till stan och kollade i varenda affär! Efter lite småshopping gick vi och käka kebab sedan var det shopping igen. Fick med mig ett linne, en tröjja, ett usb minne (äntligen, dom jag har har väldigt dåligt minne), två nececcärer och så köpte jag två fina silverarmband till mig och mamma ett varsitt! Så vi skulle vara likisar haha! Hon fick dock rött och jag ett blått. Efter det satte vi oss ner på ett fik och pratade ännu mer skit samtidigt som vi smällde i oss ännu mer mat/kakor osv.

Har haft en underbar och skön dag med mamma!

Tänkte visa dagarna som gått i bilder. Bara från mobilen och inga från i lördags. Kan fixa det så fort jag får tag i bilderna från cecilia. Tror vi mest filmade hahah!




I min nya kofta från gina :)



Min underbara mamma och jag!



Nu måste jag fixa lite för imorgon... då ska jag och mina bajskorvar göra något kul! Får höra mer imorgon!


/S

Måndag den 10 maj?

Godmorgon!

Har varit lite dålig uppdatering för att jag varit i stan och inte haft något internet. I lördags åkte jag in till Cecilia och gick ut på kvällen. Eller ut och ut hehe. Hade det kul iaf. Igår söndag så drog vi ut på stan och satt i solen och njöt, köpte några plagg och sedan ner till Micke....

Åkte tillbaka till Cecilia och sedan kom D och hämtade mig. Åt mat och hade mysigt.

Nu ska jag snart ta bussen in till kräkom. Har tid hos tandregleringen.

Men vi hörs ikväll när jag kommer hem!


Jag just nu :) Hittade även en lite äldre bild här :P.....



/S

Godnatt

Nu har jag myst ner mig i sängen och förberett mig inför film nr 2.. "Bröllopsnatten" det ska tydligen vara en komedi om kärlek och andra katastrofer! Tror det blir jättebra! :D



Bli inte rädda, man ser ut såhär efter en lång tids sjukdom ;)

/S


Sprang för mitt liv!

Hello sunshines!

Hoppas ni haft en härlig fredag! Haha önskar verkligen att jag kunde säga att jag spenderat den på ett bra sätt. Fått en massa gjort osv men det har jag verkligen inte? hehe har inte gjort något alls faktiskt. Har bara degat och så kom familjen hem och då käkade våran traditionella måltid tacos!

Juste! Jo jag har sprungit för mitt liv idag! Min dumma hund fångar en massa råttor hela tiden och nu hade hon fånget en stor jäkla råtta! mycket mycket större en min fot och jagade mig över hela gården. Hon gav sig inte heller utan hon jagade mig ända tills jag lyckades ta mig till mamma som räddade mig. FY FAN VAD ÄCKLIG DEN VAR! SÅG UT SOM EN BÄVER!

Utöver det så fick jag en tidning av mamma som hon hade köpt. "En modetidning" sa hon stolt och självklart var det de. Men vet inte vad hon menar riktigt. Det var stor bröllopsspecial och man fick till och med en film till. Vad de var för film? Bröllopsnatten.. HAHAH! Hon kanske vill att jag drar och gifter mig snart? :P




Nu ska vi kolla på film!

/S

Fredag 7 maj

Godmorgon!

Vaknade precis och insåg att jag missat nationella i engelska idag? En fråga har jag...VAD GÖR MAN DÅ?! Åhhh! aja ska snart gå upp och äta om jag kan. Mådde väldigt illa igår av maten hela tiden. Skulle ju bara fattas, magsjukan, igen. HAHAH!

Pillat lite på designen igårkväll och idag. Lite småförändringar gjorda. Vill ha ny header men har inget prog man kan fixa det i? Jaja.

Ha en skön fredag! (haha omedvetet såg jag att jag skrivit slö istället för skön men ändrade!)

/S

the shawshank redemption

Har precis lagat wraps till lunch. Riktigt gott blev det.

Myst ner mig i soffan med täcke, data, mobil och film ;)

Ska kolla på The shawshank redemption



/S

Torsdag 6 maj

Ondmorgon på er.

Är värre idag. har inte kunnat sovit på hela natten. Har också börjat hallucinera. Ser saker som inte finns och det är jätteläskigt... Måste ha typ hundra graders feber. Finns iaf ingen chans att jag kan ta mig till skolan idag...

Eftersom jag inte kan sova så ska jag försöka kolla på någon film med min barbapapa. Har legat och kramat om den hela natten. Uscha vad äcklig den måste vara nu? eller?


I am äcklig.... + jag vill ha choklad!

/S

Onsdag 5 maj

Jag är sjuk. Så sjuk att jag bara ligger och darrar. Hög feber och huvudvärk. Snorig och täppt i näsan. Vill i stort sätt bara förvinna. Men det går inte. Jag måste till skolan imorgon.

/S

sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk

Fan.., jag blir aldrig frisk. Nu är jag lika sjuk som jag var innan. Feber, snuvig, ont i huvudet och känslan av att jag kommer dö. Cecilia ringde just och berätta att hon med är jättesjuk och därför så ska jag komma till henne. Tror det blir så. Är verkligen jättejättesjuk! Vet att man kanske inte ska dra till kompisar men det är närmare till skolan imorgon och då är det troligare att jag tar mig dit.

Läntar tills på fredag. Då väntar 10dagars ledigt från skolan (förutom onsdagen) så jag får vila!

Ska in och käka mat nu, packa kläder och böcker till imorgon och sen kanske till staden.

Tyck synd om mig.

/S

Tisdag 4 maj

Godmorgon.. wasnt this supposed to be a good day?

Vaknade upp idag och var sjuk....IGEN! Förkyld igen antar jag. Svin ont i halsen och nyser + snorar... Piss! Det här skulle ju vara en bra dag? Men det är det nog ändå för idag är det min sista dag på praktiken!! Så ska ta mig igenom den sen är jag ledig varje måndag-tisdag resten av terminen! VILKET BETYDER ATT JAG FÅR EN LÅNGHELG PÅ 4DAGAR VARJE VECKA!

Ligger i sängen med min barbapapa men ska gå upp och ta mig en kopp vaniljte och hoppas på att bli bättre..!


/S

Måndag 3 maj

Hello!

Gud vilken dag! Började med att jag försov mig så jag missade träningen (men det var lika bra för jag har svinont i halsen) sen så vaknade jag 15-20min innan bussen gick och sprang ner till den. Hade möte klockan åtta. Möte klockan nio och sedan iväg till praktiken klockan tio! Väl där var det lite hard-work på schemat. Allt skulle städas och fixas....Sen efter lunchen kom CARRO och JANNIE till mig! Åh vad brun dom var! Uscha på dom! Kände mig allmänt vit efter det.

Sen träffade jag D en sväng innan jag drog hem med bussen. Har suttit och läxat upp min lillebror på hur man får bra betyg nu innan jag ska mysa ner mig i sängen och kolla på en film!

Hoppas ni haft en bra dag!





/S

Power baby power!

Pjuuuf! Vädret blev bra iaf :) eller solen kom fram sen försvann, kom fram, försvann, kom fram, försvann osv! Jättehärligt och välbehövd var den powerwalken! Känner mig bättre och piggare nu. PLUS att jag faktiskt blev färdig med en uppsats och ska göra en till nu lite snabbt.

Efter ca 1,5 timmes power så åt jag en till sttor sallad och hoppade sedan i duschen. Har smörjt in mig i en massa bodylotion och tagit hand om mig själv så nu mår man riktigt bra!

Nu ska jag skriva uppsats, måla naglarna och sova!



Jag för ett tag sedan. Det är härligt med en powerwalk :)


/S


Väderfläderbäver!

Ne nu vill jag inte sitta inne något mer! Ska ta en powerwalk och sen får jag fortsätta på plugget! Tycker det låter som en helt awesome plan. Ska gå ut och tänka lite. Har på sista tiden haft så mycket tankar att det känns som om jag ska gå sönder! Jätteläskig känsla så nu blir det promenad och ränsning av tankar i det fina vädret!

Update: Fuck! Bara för att jag sa att det var fint väder blev det målnigt!

/S

Söndag 2 maj

SUCK! hatar att vakna upp på morgonen och vara stört irriterad/vilja döda allt och alla. Piss!

Har försökt lugna ner mig med en stor sallad till frukost nu när jag vaknade för ca 1,5 timme sedan. Blev inge bättre.. Måste även tillbringa söndagen, den sista lediga dagen på hela helgen med plugg. Gud jag är verkligen inte på humör idag. 3uppsatser. Sen imorgon kommer jag få två till enormt stora. YEY! noooot...

Kommer nog inte hinna med min powerwalk heller. Men ska försöka. Jäklar nu måste jag sätta igång!

Ha en härligare söndag än den jag kommer ha!


Sist jag hade stört mycket plugg..

/S

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CARRO!

Vill säga grattis till min lilla ap-blomma som nu sitter på flyget! GRATTIS GRATTIS GRATTIS bästabästabästa, galna, sköna, härliga, underbara Carro! Våran lilla delfinunge som vi saknat som attan nu när hon varit borta i 3 hela månader!


Vårat lilla underbarn Caroline!

/S

Im back!

Eller I got back a while aago :)

Tog en powerwalk med hunden ner till nälden (4km) och solade sen så powerwalkade jag hem igen :) Har iaf fått något gjort idag! Känns bättre.. ska alldeles strax gå icg göra middag, tror det blir små marockanska köttbullar? Hur låter det? Det blir bra det.

Förstår inte vad jag håller på med på bilderna men bilder som bilder eller? :)



/S

Nu!

Ne nu måste jag göra något! Ska ta en promenix ner till Nälden och sola? Låter bra! 4km dit och 4 tillbax. Skulle ju egentligen varit med min lilla bajs-cecilia men vi kan ju inte ta oss till varandra? Inga bussar? suck!

Jaja!

Ha en bra/härlig lördag!

/S

Lördag 1 maj!

Godmorgon/eftermiddag!

How u doing? Bakis? hahaha inte jag inte iaf! Var inte ute igår inte alls :D

Fick en ros av D när han kom hem efter jobbet, kollade på film igen och myste sen åkte jag med mamma hem så vi lagade mat och åt. Hade väldigt mysigt. Sen efter det kom D hit till mig och resten av kvällen spenderades mysandes.

Jag har verkligen förändrats ser jag. Förr var jag ute och festade varenda helg och det fanns typ inget som hette stanna hemma med film? Numera går jag sällan ut och tycker nästan att det är jobbigt att gå ut. Nee  jag har blivit en hemmamask!? Inte för att jag skaffat kille eller så. Det började innan. Har helt enkelt tröttnat :)

Haha fast det är ju egentligen ingenting att oroa sig för because idag kommer CARRO HEM och hon drar alltid med mig ut på galenskaper! Just nu sitter våran/min/allas lilla delfinunges padda på flyget hem! Åhhhh vad jag har saknat henne! Har varit borta i 3mån!


I år på valborg:








Förra året på valborg:

Sommarförfest med ett gäng brudar!

Shake!




Jag och Donia på G


Söta Ana och jag :)

/S


RSS 2.0