Somntuta

jag ska fixa bilder sa fort det funkar! under tiden sa tar jag en massa kort! hmm kvallen ute var sjukt kul...

sjalvklart klantade jag mig igar da jag var bjuden pa fodelsedagsfest och rakade somna? nar jag vaknade var det over? skams gor jag... men det kan inte hjalpas....

Glomde jag saga att stehat krillar av killar som ar sjukligt sugna pa tjejer? jag ligger valdigt risigt till da jag ar den enda har som ar blond? och da menarr jag valdigt blond.... inte snyggt.. men killarna har kommit pa en ny tavling: vem som vagar prata med blondinen.. till allas forvaning sa vagar alla men det ar nar jag fornedrar dom som alla skrattar sa det har utvecklats till vem som kan ha ett samtal med blondinen nu...hah nollor nejda jag ska inte vara sa hard.

Blir inte mycket mer nu for jag ska ner med tjejerna till stranden, inte kan vi sitta har och sloa nar stranden vantar? 

Saknar alla darhemma!!


/safia

Stehoooottt update*!

Mer ann hot ar det iaf har!

okej jag ska borja ,ed en snabb liten update: Jones min bror akte hem nu pa torsdag, samtidigt som jag var ute med tjejerna forsta gangen vilket var jattekul!  sen sa vad hande sen? Jo jag traffade hasna nar jag var ute och paddla och hon va&r jattesnygg! vilken babe!! har inte traffat henne pa tva tre ar sa det var kul.

Jo ett meddelande till alla dar hemma ar att mitt marockanska kort tydligen inte kan skicka till sverige sa det var inte sa lyckat... sa jag har lite halsningar att dela ut:

Dina: Ska halsa jattemycket fran alla tjejerna och en annan! Saknar dig och marocko ar inte riktigt samma sak utan dig...

Mamma: a&llt gar jattebra och jag saknar dig fruktansvart mycket

Donia: mobilen dog, du vet larockansk telefoni lixom hahah! hor av mig sa fort den funkar igen!

det var nog allt for mig, nu ska jag fixa till mig lite innan tjejerna kommer och moter upp mig!

Saknar ♥

Africa sends halsningar
/Safia


Internet Cafe

Hejja teknologi sager jag bara nu sitter jag pa ett av de andra internet cafeerna har i stehat!! Har aven kommit till slutsatsen att jag aldrig kommer lara mig dessa angentbord? jag fattar nada?

Det kommer langre inlagg snart har tyvarr inte tid just nu.... Har inte hittat nogon jag kanner annu? inte bra men de kommer... Nepp nu ska jag dra en runda sen hem och kolla pa film med Jones. That reminds me! maste kopa godis!!?

Langtar efter alla er darhemma! Jo juste! har inte fatt igang telekortet men snart sa!!/Safia in magreb

Stehat im here!

Yep nu ar jag har?! fattar inte ett piss av tangent bordet for den delen heller eller att lilla lilla stehat har skaffat internetcafe? flera har dom ocksa?? sjukt i tell you sjukt. Orkar inte skriva sa ,ycket nu men jag hade en hemsk resa och ar/var sjuk.... Sov bort hela forsta dagen och idag var vi pa stranden som vanligt... ne nu ska Jones min bror ha datorn sa Hejda!!


Smell ya later!!

saknar...


/S in marocc!!

?

7eleven rocks! nu sitter jag här helt utmattad och slut!? orkar inte ta ett steg till och varför ska man det? Det regnar ju bara ute...

Imorgon bär det av mot marocko iaf! Har börja fårr lite "kalla fötter" inte för att jag inte vill dit men just för tillfället saknar jag mamma och alla som stannar här hemma ¨så extremt mycket att jag nästan vill gråta.. visst det kan tyckas vara lite mesigt för jag vet hur lyckligt lottad jag är och hur kul jag kommer att ha där men ibland kan man inte rå för sina känslor och då är det så.

Senaste dagarna har varit sjukt roliga! Har varit med syster Dina, gått på stan, käkat och kollat på film. Vi två, jag och Dina, gjorde världens roligaste videoinlägg som kommer att komma in så snart som möjligt! Hahah garvar så fort jag tänker på det. Kommer att sakna henne så otroligt mycket...Har nog aldrig haft det såhär mysigt förut? Älskar Älskar älskar dig Dina. Nu blev man nära gråten igen!?! Väldigt frustrerande detta...
Ikväll ska vi dra ut och gå på promenad. Kan klockan gå snabbare?


Nu ska jag kolla face lite innan jag drar vidare men ma höres på andra sidan då!

/S

Nu bär det av mot sthlm.Och såhär glad ser jag ut nu innan med ett superfejkat leende men det är iaf ett leende och det borde räknas = ). Ska precis börja lasta in väskan och det i bilen och sen åka iväg. Kan bli så att jag inte får tag i någon dator innan jag kommer till marocko men i så fall hörs vi då.Lite fjant får man faktiskt hålla på med  = ) Och en vanlig bild

jaja nu måste jag springa!

Soo long swedish meatballs!

/S


Fullt sjå!

Igår åkte jag ner till Nälden och spelade lite fotboll med killarna vilke var jättekul men vått! Regnade konstant?
Mysigt värre var det iaf och jag hade sjukt trevligt.

Vaknade kl 06.00!?! Har varit uppe sedan dess och packar med mera. Idag åker ju jag ner till sthlm några dagar innan jag far vidare till Marocko. Har tänkt mycket på det där och självklart kommer det bli roligt men det är inte alltid så kul att vara borta så länge från nära och kära. Fast jag åker ju till min bror och pappa så nära och kära har jag ju! Plus att jag kommer få träffa alla mina vänner där borta igen!


Jag&DomBästa tjejerna i Stehat ! 
haha 2år gammal bild på "gänget" längtaaar!

Ne nu blir det till att packa färdigt det sista och fara sen då!

/S


Dagar som kommer och går

"Hej jag heter elias o jag är perfect" så stod det på detta inlägg efter att jag lämnade datorn i två sekunder för att hämta kameran med rubriken "perfecta jag"!? hahah Elias är alltså mkin lillebror.

Känns som om dessa dagar är ganska så slappa? Det enda jag har gjort är att (sen jag kom hem från danmark) är i stort sett inget? Eller lite kanske. Jag var på stan? på kusinträff i raftälven? och så hämtar lillebror upp mig lite då och då med sin moppe så vi kan åka och bada men mer än så? ne... eller jo! jag kan ju stolt säga att jag har övningskört lite! *stolt*

Idag blire nog bad och sen ska jag åka ner till Niklas och hitta på något?


Nu är det bara några dagar kvar tills jag åker till Marocko igen! Längtar som bara attan faktiskt. Hmm ne nu orkar jag inte skriva så mycket mer eller okej.., jag har nog inte så mycket mer att skriva om?

Bilder kan jag bjuda på iafDetta mina damer och herrar är svensk strand! Innan (och nu efter känner jag mig lite blåst) trodde jag att de inte hade sånna här stränder i sverige men tvi på mig för det har dom! Många, vackra.


Moster Kerstin och mina kusiner som jag åkte till danmark med.


Jag på ännu en svensk strand. =)


från kusinträffen i Raftälven! Fick faktiskt ingen bild på alla men det gjorde lukas och det blev en riktigt skön bild så när jag får den, om jag gör det så ska det visas!

Nu va det slut!

/S

RSS 2.0