Tisdag 30 november

Ojojoj! Vaknade för en timme sedan Så har sovit hela dagen lång, behövdes verkligen kan jag säga! Önskade att kg kunde säga att jag mår bättre idag men det gör jag verkligen inte :( Nu blir det plugg och lite film om jag orkar :) Ha en bra dag så länge!

Måndag 29 november

Men hallå!

Har inte kikat in här på en hel vecka nu! Har haft en massa och ingenting för mig. För att sammanfatta veckan så har den gått otroligt snabbt och bra. Helgen var grym. Den började på fredagen med ett gäng (på totalt 17st tror jag) härliga människor på multichallenge här i östersund. Vi började med Laserhallen där det var killarna mot tjejerna.., ja killarna vann nog lite..! Sen blev det sumobrottning och gocart innan vi drog vidare till bowlinghallen för lite kvällsbowling. Sjukt skön stämning var det iallafall hela tiden.

Efter det, ja då drog några på krogen men jag och Sandra tog en liten mini-roadtrip här i Östersund och lyckades hinna med både det ena och det andra, från att sjunga falskt, till att jaga bönder. Efterhäng tills 06 på morgonen och resten av helgen hängde jag bara med en kompis och myste. 

Vad mer? JUSTE! Glömde jag berätta att JAG HAR TAGIT KÖRKORTET!??!?! 

Bjuder på lite bilder från i fredags..

 
Tjejerna +en av killarna!


Hahaha asså körde en ganska hård match mot Sandra i världens tyngsta (och kanske mest svett-snuskiga) dräkterna någonsin! :P


Sandra var en god kämpe men...


..det räckte inte hela vägen hem till en vinst för henne ;)


Grabbarna körde också en match.. en aning hårdare än mig och Sandra kan man säga!





Det var lite bilder från i fredags iallafall! Just nu är jag sjuk som stryk och har knappt kunnat ta mig ur sängen på hela dagen.. :(

/S

Who says?

Nu har jag fått lite gjort iaf. Tog med mig hundarna upp på övervåningen och kollade på tv tills klockan 20.00? Sen dess har jag jobbat. Har som sagt fått gjort lite. Nu ska jag upp till huset, duscha och sen krypa ner i sängen. Imorgon blir det skola och träning. Gött nu kör vi!

Bjuder på en grymt härlig låt




/S

nej fy

Jag orkar verkligen inte plugga nu.., det går inte att fokusera på vad jag ska göra och jag kan inte göra det om det bara blir halvdant. Så är det med mycket, nästan allt, jag gör. Antingen går man in för det man gör helhjärtat eller så struntar man i det. I detta fall väljer jag att strunta i det för tillfället. Ska lägga mig en stund innan jag försöker igen..




/S

Söndag 21 november

Hejsan på er!

Nu jäklar! Igår va ingen bra dag alls.. sämsta dagen på mycket länge kan jag lova. Låg hemma i Sandras lägenhet och myste hela dagen och nördade iphone spel hela natten haha snacka om nördar? Härligt! Idag vaknade jag och mådde riktigt mycket bättre än dagen innan men har en grymt dålig dag överlag. Åkte hem med 12-bussen. Ska snart börja plugga... Har hur mycket som helst.

Längtar efter att min lilla kusin ska komma hem..?! Dock kommer min lilla docka redan ikväll eller imorgon.


Juste.., Sandras data "dog" (trodde jag men den hamnade bara i viloläge) då jag skulle ladda upp bilderna så nu kommer dom istället.


Sandra :)


Ja, jag har ju som sagt sagt att det gick liiite utför i fredags? :P













Ja det var en väldigt liten bit av den kvällen, innan vi drog på Olearys, på bild :)


/S

Lördag 20 november

Kill me? Har legat i koma i stort sätt hela dagen. Det blev liiiiiiiite för mycket igår. Mår dock som jag förtjänar.. som ett as! Känns som om jag aldrig mått såhär dåligt... Jag vill ha mamma..! hehe..
Kan lägga upp lite bilder från igår om en stund då jag fört över dom på datan. Bjuder på 2 webbbilder från igår under tiden.
Sandra, jag och Sandra :)

/S

Fredag 19 november

Hejsan! Hinner inte blogga så mycket det här dagarna men det gör inget ;). Igår hade jag en jättemysih kväll med en kompis och sen blev det nattglass hemma hos Sandra. Dagens planer (eftersom att det är fredag) är utgång. Känner på mig att det kommer bli en så jäkla grym kväll! Nu är min rast snart slut så I vetter get back 2 work. Vi hörs,puss och kram skumbanan!

Torsdag 18 november

Goodiemornin!

Vaknade faktiskt för några timmar sedan med kusinvitamin brevid. Första dagen på ett tag som jag inte försovit mig kanske? Åt en god frukost och nu har jag precis snart packat klart för ikväll efter jobbet ska jag träffa en kompis innan det blir hem till Sandras nya lägenhet och mys. Morgondagens planer är jobb och utgång.

Vi får se om vi hörs något mer idag annars får ni ha en bra dag!

bjuder på tre mongis bilder från igår.







/S

2 cool 4 school?

Joooni, I wish! Dessvärre har jag inte gjort något idag alls. Ganska tråkigt faktiskt!? Haha skulle tränat efter skolan men hade sådan stress imorse att jag glömde mina kläder.

hmm mer än så? njee inte så mycket mer va?

Hej så länge!

/S


Onsdag 17 november

Godmorgon! Sämre morgon än vad jag har haft är nog svårt idag. Vakna en halvtimme innan jag och kusin var tvungen att springa till bussen till stan väl här missade vi tiden som vi skulle hålla.. Nu har jag suttit på skolan i 1 timme och jag måste ungefär sitta en timme till...

Vinterlandet..

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt. Riktigt varvat ner med kusinvitamin. Behövdes verkligen. Ja, vad mer kan man säga? Det är verkligen vinter här uppe nu.. Snö sååå långt man ser.

Men, det är bara 6 veckor kvar av det här året varför inte göra det bästa av det?  :)







/S

Tisdag 16 november

Hejhopp!

Gårdagen hoppade jag över helt enkelt! Idag är en ny dag dont you agree?

Jag och lillkussen mådde dåligt och försov oss så nu ska vi försöka ta en promenad i detta jäkla vinterland som är utanför innan vi myser till film med en massa godis och frukt mormor just kom förbi med.




Jäklar vad jag har saknat den här lilla skruttungen nu när jag varit borta


 /S

Estudiar

Well thats ekat i've been up 2 all day :) how you doing? Har precis käkat en grym middag med pappa och ska bara plugga klart innan vi sätter oss ner med ett gäng filmer i soffan. Mys!

But you like it

And I'm crazy, but you like it (loca, loca, loca)
You like that it ain't easy (loca, loca, loca)
I'm crazy but you like it (loca, loca, loca)
And I'm crazy but you like it

That girl is a nutter
Hot though, I heat up when I touch her
Chica caliente
Got me rapping to merengue
I feel so el presidente
I'm runnin' shit and I'm lovin' it
She's got a mean lil' butt,
But you should see what she does with it
She keeps it down low (down low, down low)
I can never get enough (oh no, oh no)

She gives me the runaround,
But I stay chasin'
But I mean, yo, I'm in love
With a crazy girl
But it's all good
And it's fine by me
Just as long as I hear her say, "Ay, papi"



/S

Söndag 14 november

Godmorgon! Eller go eftermiddag?

Själv var det ett bra tag sedan jag steg upp ur sängen. Vaknade vid 10, slängde mig i duschen och har sedan dess sprungit runt som en yrhöna på stan och fixat en massa, bland annat framkallat lite bilder. Idag är det farsdag så det är därför.

När jag gick sov pappa fortfarande och nu när jag kom hem för en halvtimme sedan så var han ute och sprang men han kom hem för 10min sedan och står nu i duschen, lite sur verkade han för att jag dragit och inte sagt något.. Haha jag ska överraska honom med frukost, tårta, blommor och lite presenter från mig och min bror.





/S

Bums i säng!

Jag har varit uppe alldeles för länge så nu blir det bums i säng! Sov så gott! /s

IN LOVE AGAIN, YvesSaintLaurent

Fick detta söta armband från YvesSaintLaurent, en flera år försenad present av pappa, som glömt bort den helt enkelt, igårkväll.

Riktigt snyggt på sommaren då man är brun. Men kommer nog flitigt använda det som en liten färgklick nu i höst/vinter/vår också.  :)





In Love again, YvesSaintLaurent.


/S

Iphone 4

Min nya bästis heter iphone 4 och min kärlek till den växer ständigt. ;) Håller på att installera itunes och fixa en massa men jag måste nog ha hjälp.. får vänta tills någon kommer hem kanske?

Idag har vi bara varit på stan, hämtat min bästis, fikat och ätit mat.

Aja ska springa och handla nu en sväng innan jag fortsätter leka.





/S

Lördag 13 november

Gissa vem jag sitter och leker med just nu? My new best friend!!! Så jäkla glad jag är! /S

back @ my place again

Så då var jag hemma igen!

Gick som sagt ut på en promenad, slängde mig i duschen, fixade till mig (första gången på 2 veckor haha!), målade naglarna och mötte pappa för mat på stan. Efter det så åkte vi hem till mina kusiner där jag har lekt non-stop sedan dess med småttingarna och ätit mängder med sanslöst god marockansk mat! Saknar dom och min underbara farmor så enormt så därför är det synd att vi bor så långt ifrån varandra.. Kom i vilket fall som helst just hem nyss.

Nu blir det SOVA av! ;)

/S



Nu går jag ut!




/S

tillbaka i stockholm på kungsholmen

Så nu är jag tillbaka här hemma i stockholm igen. Kom hit tidigt vid 13.00 och precis som i Eskilstuna regnar det här också. Hmm, tråkigt värre men har myst ner mig i pappas härliga tröja och kollar på tv.

Funderar på att ta en promenad här runt innan pappa kommer hem. Kvällens alternativ är antingen middag ute med pappa, hälsa på farmor och kusiner eller gå ut och göra stockholm? Troligen blir det någon utav de första eftersom jag är så trött men man vet aldrig. :)


Oj vad sur jag såg ut såg jag nu hahah!




/S

Fredag 12 november

Shulululu där hemma!

Har precis packat klart alla väskor och ligger nu här och fryser. Min mage kurrar riktigt mycket så ska alldeles strax ner till frukosten.

Idag är sista dagen här. Den absolut sista körskole-dagen. Känns inte som om det har gått 2 hela veckor? Men det har det och snart är jag hemma igen men först blir det stockholm och Eskilstuna igen. :)

Det är fredag så kör hårt nu!


Trött som attan är jag men det gör inget för idaaag är sista dagen! :D


/S

Lite nattpluggning

Sitter och råpluggar teori nu här i sängen. Läser igenom ett kapitel och sedan sammanfattar jag det so i have the short version sen ;)

Så stööööört mycket det är att hålla reda på, småsaker som man måste kunna. Boken är ju inte heller lättläst direkt. Och tjock är den också!



Nu: tillbaks till pluggandet innan jag somnar :)


/S


all denna snö

Är överallt! Snö så lååångt ögat kan se ;) Idag hade jag lilla uppkörningen och vet ni vad..? JAG KLARADE DEN GALANT! Han skrev till och med BRA över nästan hela kommentarsfältet! Nu ska jag bara sätta körprovet och teorin. Teori-provet känns som en pain in the a-hole. Hoppas verkligen att jag klarar det.

Lite nervös är jag allt. Eller, varför ska jag ljuga? Inför teoriprovet är jag skitnervös. Haha men det går säkert...



/S


GRATTIS SANDRA!

Stannade kvar på rummet och läste i boken nu innan jag drar till körskolan och gissa vem jag får sms av då? JO SANDRA SOM HAR TAGIT KÖRKORTET NU!!! GRATTIS din jäkel! Fasiken va duktigt! Stolt som en mamma är jag... 

Inom bara några dagar kanske jag också har?! Men i alla fall så måste jag säga det igen. Fan va bra jobbat Sandra och GRATTIS! 

 


Nu slipper vi vara gående, patrullerande (stavas det så?) poliser och kan istället glida runt i en polisbil ;)


/S

Torsdag 11 november

Godmorgon!

Skulle varit uppe för någon timme sedan men det gör inget. Har inte missat någon lektion. Nu när snön och frosten kom så har min kropp verkligen sagt ifrån då det gäller att stiga upp? Hehe ingen skada skedd idag iallafall!

Nu blire hotellfrukost innan jag halkar iväg till skolan.

Ha en grym dag!



/S

Sleepy dummie

Nu har jag varit vaken för länge igen.. Ouf när ska jag lära mig? när tiden är ute redan? not good.

Maten, maten asså! Den kom iaf efter bara 20min? Lite speedade grabbar därborta vart nu maten kom ifrån. Så jäkla gott och jag bara slängde i mig.

Nej nu måste jag verkligen sova, har lilla uppkörningen då... Hörs imorgon!

Asfräscht med bild på varm fraktad kebab va? ;)

/S


onlinepizza.se

Jag har en vän, en riktigt bra vän. En som nästan alltid kommer med mat då jag ber om det (och betalar...!). Den vännen heter onlinepizza.se! Hahahaaha!

Är så hungrig att hela min kropp skakar och magen vänder sig ut och in. På grund av bristen på kläder, ork och snöovädret så kan jag inte ta mig någonstans. Höll på att dö innan jag kom på att onlinepizza.se fanns! Fan vilken bra, simpel javisst, uppfinning!?!


Onlinepizza.se i lööööve u!

Nedräknaren kan man ju inte sluta glo på... :P




Update: Såg att beställningen inte kanske överensstämde med det jag sa tidigare om att det skulle bli bättre/nyttigare matvanor men vafan! Jag pluggar hårt ju ;)

/S


Dumma dumma buss...!

Åkte hem tidigare idag och läsa, istället för att sitta på körskolan med datorn, så jag tog en tidigare buss som tydligen var sen? Busschafören var skitförbannad men lät alla gå på gratis. Visst visst, han är stressad tänkte jag. Sen när jag kom till min hållplats så öppnades inte dörrarna för att han kört för nära den höga snökanten. Han gör inget så jag klickar på stop-knappen igen för att dörrarna ska öppnas igen då idioten vänder sig om och börjar skrika åt mig att vänta tills bussen rullat 1meter innan jag plingar (bussen var fullproppad). Blev så chockad av att han helt plötsligt skrek så jag stod bara kvar och tänkte "men rulla din jävla meter då så jag får hoppa av". Stannade han efter 1meter? Nej puckot körde vidare och lämnade av mig (och de andra som skulle hoppat av) på nästa hållplats så att vi fick gå 1-2kilometer extra.

Har som sagt inte ens med mig kläder för sånt här väder så det var ju inte det roligaste. Nu är jag snuskigt hungrig och skulle kunna äta vad som helst men det finns inte någon affär på några kilometers avstånd och jag klarar inte av att gå ut igen.

Så sjukt hungrig att jag mår illa... :(


Usch och fy..


/S

Onsdag 10 november

Godmorgon!

Idag är det den 10 november redan!? Känns inte som om det stämmer. Har det vekligen gått så lång tid sedan sommaren? Nu är det snö ute och vinter på riktigt också.. Aja hoppas det går snabbt!

Borde egentligen vara på skolan men kände att jag bara var tvungen att ta en sovmorgon och lugna mina nerver lite. Så sjukt stressigt det är nu. Jag måste hinna med allt. + att jag drömde mardrömmar om att jag inte klarade uppkörningen för att det var så dåligt väder... Inte kul alls. FAST, jag läste faktiskt i boken väldigt mycket innan jag gick och la mig igår!

Men nu ska jag i alla fall springa till skolan och plugga lite. Dock har jag ingen lektion fören 13.00.

Vi hörs!




Och såhär ser det ut utanför mitt fönster..


/S

Jag SKA försöka...!

Har varit så fruktansvärt trött idag så att jag till och med somnade en stuns, tog en liten powernap, på trafikskolan mellan lektionerna. Som tur va hade jag en snäll kille som höll mig sällskap. Men mina ögonlock vill fortfarande pussas hela tiden.

Lovade mig själv att jag inte skulle fastna framför datorn innan jag somnade utan att jag ska läsa min feta teoribok istället. Jag ska läsa ut den. Helst två gånger innan fredag. Boken är på långt över 300 sidor så det är väll bara att sätta igång. Det vill säga om mina ögon kan hålla sig öppna. 


hey ho, lets go....



/S


Halkbana & SNÖSTOOOOOORM!!!

Herremingud! Har bäddat in mig i flera täcken och ligger nu i sängen och huttrar. Det är snöstorm här i Eskilstuna och har varit ända sedan tidigt imorse. Flera decimeter har det snöat och jag fick verkligen "pulsa" genom snön.

Halkbanan var grym! Riktigt kul var det och ännu halare och svårare blev det av snön men sen då jag hade lektion på riktigt i stan, ja då var det inte lika kul längre. Jag fick köra inne i stan på småvägar och inte kunde man se något bak, fram eller åt sidorna. Kul om jag får sånt här väder då jag ska köra upp. Nu har det dessutom blivit blixthalka.


Om man kollar i bakrunden här på bilden som är tagen imorse så ser man ingen snö alls. Det vita var bara lite frost.










Vad hände sen liksom? :( Piss verkligen för jag har inte ens med mig några vinterkläder så jag får frysa fiffi av mig...


/S


Tisdag 9 november

Hallå där och godmorgon på er!

Inte vakna? Ne det borde inte jag heller vara! :) Sitter här nyduschad och snaskar i mig nötter nu innan jag ska kila ner till frukosten. Idag är det som sagt halkbana och det var bara det jag skulle säga så nu kööööör vi!




/S

Godnatt!

Nu kryper jag till kojjs. På tok för sent som vanligt. Imorgon har jag halkbana och en massa andra roliga saker hela dagen så det ska bli kul!

Hoppas bara jag tar mig upp. Fick ju en mindre sovmorgon idag.. ajaj det gör ont när jag tänker på vilken tid jag måste upp imorgon men.., det är det värt!

Sov gott nu!

/S

Ung och bortskämd

Kollade just på Ung och bortskämd som hade premiär. Hahah fasiken det var bra! Jag struntar i om program är knäppa osv bara de är underhållande och får mig att skratta. Det är väll ändå de som gör programmet bra eller, är jag ute och cyklar nu?

Diggar iallafall Paris, skön kille helt enkelt och (det viktigaste) får mig att le/skratta.



Bild lånad från hans blogg


/S

en till dag på skolan..

..Är nu avklarad och jag ligger utslagen på sängen mätt som jag vet inte vad. Har ätit ute varje dag nu och det börjar märkas.. heheh måste börja äta nyttigare. Har iof inte varit onyttig men ja jag ska bättra mig.

Fick ett "nervös-rus" idag av en tjej som sa att jag inte kommer klara provet mest troligt. Hon satt och beklagade sig om hur annorlunda det var och hur dom lurades. Panik som jag fick sprang jag till min härliga körskolelärare som lugnade ner mig lite.. Det visade sig att tjejen hade kuggat på provet precis innan..

Måste i alla fall läsa på rejält känns det som även om jag är klar med det mesta. Körkort nästa? :D


Fick syn på en lite mystisk cyklare precis när kortet togs imorse :)


Köpte med mig lite gottis när jag var i Eskilstuna att ha på rummet om man blir sugen.


/S

Måndag 8 november

Godmorgon allesammans!

Ska alldeles strax börja gå mot bussen nu efter en supergod hotellfrukost! Var bara tvungen att nämna frukosten igen! Sooo damn good! Älskar hotellfrukost, tror alla gör det? Finns mycket att välja på  och ja, nu ska jag sluta skriva en massa onödigt så syns vi senare idag!

Bjuder på en skön låt under tiden




/S

Back 2 Eskilstuna.. igen

Så nu sitter jag på tåget påväg till Eskilstuna igen. Som jag sa tidigare så är det ytterligare en vecka av intensivkursen innan jag åker tillbaka till stockholm och sedan tillbaka till Eskilstuna för sista gången.

Idag började dagen med en stor frukost innan vi gick hela vägen förbi slussen och allt till skanstull där vi åt mat (så fruktansvärt jäkla god pasta med pesto) och fikade innan vi begav oss hem igen. Jag hann i stort sett bara slänga ner mina kläder i en ny väska innan jag sprang iväg till tåget.

Här kommer iallafall lite bilder från dagen.




Fullt upp med att rensa bilder..?







Det var verkligen så jäkla kallt idag.. Helt sjukt kallt. Höst? Nej det är vinter nu.


/S

Söndag 7 november

Hello.

Kom just hem från promenad och middag och ska bara slänga ner mina kläder i en ny väska, den andra är för stor och jobbig att bära på, springa till tågstationen och hoppa på tåget tillbaka till Eskilstuna för ännu en veckas intensivkurs. Klarar seriöst inte av att dra med mig den där jumbo/tunga väskan en gång till.

Vi hörs på tåget om jag får en bra plats annars senare. Bjuder på en bild från idag under tiden.


Jag gillar hamnar och båtar :)


/S

Herregud vilka jävla SVIN!

Är så fruktansvärt förbannad och chockad! Såg just en del av en dokumentär om delfinslakt i Japan och det är verkligen något alla borde se. Jag blir verkligen så sjukt arg! Ord kan faktiskt inte beskriva...

Ne ni får helt enkelt kolla själva. Och jag menar det se den verkligen.


Rem idioti. Hur det kan vara tillåtet förstår jag inte och hur man kan föra ett så korkat resonemang.


/S

GLAD TJEJ!!!!!

Fick just ett meddelande och vet ni vad? Jag har fått jobb!


Pratade om det idag och nu bara för en stund sedan så fick jag reda på att jag fått jobb! Snacka om tur? Så jäkla skönt! Är riktigt glad just nu!

Tack bästa Jennifer!



/S

Ej visade bilder

Men hahaha! Facebook är en grym uppfinning men ibland kommer bilder man önska ingen någonsin ska få se upp där. För några helger sedan var vi på Sabinas 20års fest och nu har bilderna kommit upp. Finns absolut ingen normal bild på mig vilket är ett tecken kanske på att vi hade grymt kul. 

 
Den enda bilden jag kan visa på mig... och Sandra! Vi satt och åt upp allt chips.. :)


Fina Sabina! och vänta.., är det inte jag i bakgrunden?


Sabina och Ayan!


/S

Lördag 6 november

Tjenamittbena!

Kom hem för en stund sedan och idag har vi som sagt varit på mobiljakt. Hittade ingen som jag tycker om men när jag väl bestämde mig så blev det inget på grund av en okunnig, idiotisk och helt enkelt efterbliven människa inne på Teliabutiken. Får fixa det en annan dag helt enkelt. Efter det gick vi runt lite, fika och käka mat.

En härlig och lugn lördag kan man säga. Ikväll blir det nog att ta lugnt också. Kanske film och mys?

Skulle kanske gå ut en sväng men vi får se hur det blir med det... :)


Vet att det är lite mobbat att ta kort på maten men asså fan va gott! Varför finns inte Taco Bar i Östersund?


/S

Vapiano

hej igen!

Kom hem för en halvtimme sedan från vapiano här brevid. Käkade god mat och snackade i några timmar..mysigt...

Har faktiskt inte så mycket mer att säga förutom att jag ska ut på mobiljakt imorgon. Hehe får se hur det går. Ohhh har så svårt att njuta av allt då jag vill vara på alla ställen samtidigt! Längtar efter alla hemma, vill va i sthlm och göra klart allt i eskilstuna.. U feel me? I dont.

Aja nu ska jag sluta ordbajsa här. Vi hörs imorgon.





Bilder tagna från denna sida.


/S


dinner

Så, nu ska jag springa iväg och möta pappa + hans fru för att käka.

Hörs senare!


Uäääk ser ut som en påse hundbajs idag men fan visst är man het ändå? :P


/S

Fredag 5 november

Det första jag skrev nu när jag börja skriva var godmorgon men haha jag menar HEJ!

Nu är jag hemma i stockholm på kungsholmen igen. Skönt. Idag hade jag bara en lektion innan jag satte mig på tåget till sthlm. Väl framme gick jag och pappa och käka libanesiskt och prata en del. Nu är jag i lägenheten och kollar på simpsons.

Ska snart springa iväg till hemmakväll för att lämna tillbaka ett par filmer innan vi ska ut och äta igen!


Bild från imorse.




/S


för sent...igen!

Ja, nu är jag uppe för sent igen.. ska alldeles strax dra av mig kläderna, borsta tänderna och hoppa i säng. Eller vänta, låt mig omformulera det där, DUNSA ner i sängen!

Imorgon är det fredag! Bästa dagen på veckan utan tvekan. Tänk er en skön härlig eller partyfylld helg. Gilla! Aja nu ska jag sova.



Inte för att det har något med inlägget att göra men köpte med mig en av BRÄMHULTS smoothies och DAMN vad goda det är. Allt som BRÄMHULTS har är ju gott som attan..


/S

the clock is not my friend..!

Jo juste.., glömde jag säga att jag försov mig imorse? Som tur är kom jag i tid till lektionen och fick slänga i mig frukost men ändå.. vafan! Haha var uppe lite väl sent kanske. Därför blev det inga fina bilder på det jag ville visa var så fint här i Eskilstuna. Det enda jag fick med var två fula fula bilder från bussen...


Men imorgon slutar jag tidigt och har lite tid innan tåget till sthlm går så det ska jag nog hinna ordna. :)






/S

Torsdag 4 Oktober

Halloj!

Ligger i min säng här på rummet och har faktiskt inga som helst planer på att flytta mig. Inte ens 1cm.. det som ligger längre bort får helt enkelt göra det! Med andra ord är jag ganska trött. Men det gör inget.., för det är så jäkla skönt att vara klar med allt hetsplugg på första veckan. Nu gäller det bara att nöta in allt veckan som kommer och hoppas på det bästa! 

Hoppas hoppas jag får mitt körkort efter detta! 

Iallafall så kom jag hem till rummet klockan 18.00 någongång, la mig i sängen med maten jag köpte med mig hem och har inte rört mig sedan dess. 

Måste snart ner till receptionen och prata lite med dom men.. det får bli om ett tag! 

 



Herregud, ser ju ut som om jag är 5år på bilderna! :)


/S

T.H.E B.E.D.

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova lite.. Sover bra gör man här men inte så mycket direkt.. klockan ringer 05.00-05.30 varenda morgon. Men imorgon har jag "sovmorgon". Eller jag börjar 09.15, så ska man vara där innan och plugga är det meningen men funderar på att åka in vid 8istället för vid 7 och kanske ta en sväng i Eskilstuna by foot?

haha vi får se.. (as-intressant eller hur?)


/S

Iphone

Gud.. nu när min bästis dog så funderar jag på att kanske skaffa en Iphone? Har hatat dom ända sedan de kom ut men lite sugen måste jag säga att jag är ändå. Jag skulle dock vilja i så fall ha den med utskjutbart tangentbord. Gaaah dö för den.. Men den kommer ju inte ut fören om något år.. Det kommer bara fler å fler.., bättre och bättre. Sick ju.

Men Iphone 4? :S hmm vet inte alltså..






Ge mig denna!













bilderna hittade jag här.



/S








Rest in peace my friend..

Idag kom dagen jag fruktat så länge.. i ett helt år faktiskt.. och nu, nu kom den som en blixt från klar himmel.

Dagen har kommit då min kära, älskade, och underbara LG-mobil dog.

Den har varit med om allt. Varit med mig på fester, i andra länder, blivit blöt av mina tårar, blivit blöt av regn, hört mina skratt, hört alla mina hemligheter, blivit stekt av solen, fått sand i sig och legat i snön.

Och idag kom dagen då den sista droppen fick denne telefons bägare att rinna över. For i golvet gjorde du och sen blev allt svart.., för dig, du blev svart. Skärmen sprack upp och du började blöda inuti.

Haha nu är jag lite väl beskrivande och dramatisk men död är den. Kommer sakna den som attan.. Min bästa vän här i världen på riktigt.




mmmm! vilken fräsch och ren mobil va...! Uäääääk!


Och till mina vänner och familj. Det går att ringa till mig men jag kan inte göra något annat än att svara.

Alla som har ringt idag har blivit lie förnärmade av att jag frågat vem det är jag pratar med hahah!


/S


Onsdag 3 november

Måste börja med att säga en sak bara.....FAN VAD JAG ÄR GRYM! Idag har jag gjort klart alla pärmar! Allåtså de resterande 5 som var kvar + vägmärkespärmen och gjort alla proven till alla pärmar. Har också hunnit med att ta mig igenom 2/3 delar av allt man ska klara av på körlektionerna OCH allt detta på ENDAST 3 DAGAR!!

Nu är jag minsann nöjd över mig själv kan jag lova! :D





Kunde sluta lite tidigare idag för att jag blev klar med så mycket så jag var hemma redan vid 18.20! Vilken lyx!!! :D

Lagade asgod sallad och har legat i sängen och degat nu i ca 1,5. Har fått salladscrawings på sistone.. Vill bara ha sallad. Frukost, Lunch middag? :O


/S


hähääää

Sitter och kollar biljetter till sthlm nu.. :P Hähä på fredag åker jag tidigt då jag bara har en lektion på morgonen :D.

Det går bra nu kompis, det går bra nu ;)

/S


rainy rainy day

Önskade verkligen att det hade gått 2 veckor nu och att jag var klar och fick åka hem. Gillar Eskilstuna, gillar skolan, gillar eleverna, gillar lärarna men jag känner mig ensam. Och jag har nog aldrig längtat efter alla så mycket. Min familj, mina vänner ja allt.

Haha ja, det har bara gått 2 dagar (eller 3) men jag kände mig redan ensammast i världen igårkväll..., efter en dag?! Det är verkligen inte jag så undra om jag håller på att bli sjuk? Tror det. ;)

Längtar även till morgonen.. Jag har ju sagt hur jäkla god hotellfrukosten är här!! Gör min dag helt enkelt!


Gammal bild. Fastnar ju inte på bild.., kollade på mig själv och på bilderna nyss.. SHIT VA BLEK JAG ÄR. I helgen då jag åker till sthlm ska det åtgärdas!


/S

Tisdag 2 november

Åh herregud vad trött jag är.. Höll till och med på att försova mig imorse men det gick som tur var.

Idag har det varit intensivt på riktigt.. Ute och kört i flera flera timmar, plågat mig igenom 5 pärmar och suttit på två teorilektioner. Jag ska klara det här. Det har jag redan beslutat så det så! ;)

Det spöregnar här i Eskilstuna så när jag skulle tillbaka från trafikskolan idag så blev jag våt som en hund! Aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag (jag önskar just nu mer än allt att jag kunde skriva sova men) läsa igenom mer böcker och göra frågor.




Hehe och nej håret är inte fett utan mitt face och hår är blött av regnet..


Kolla vad ledsen man blir utav att ta körkort..hahahah nej nu måste jag skärpa mig..



/S

Kill meeeee!

Ouf vad jag är trött.. man studerar som ett as här borta.. ingen lek icke. På allt detta så har jag promenerat närmare 8km idag för att jag är ett sånt nötskal som går fel.. Men men är man en klant får man skylla sig själv.

Ska ta det lugnt till musik nu innan jag somnar.

Juste...HOTELLFRUKOSTEN HÄR ÄR HELT JÄKLA FUCKING AMAZING! Älska! Meloner och allt.


Så jäkla slut efter den här dagen så jag inte pratar svenska längre..



/S


Måndag 1 november

OHerreguud vad jag är uppe tidigt.. klockan ringde klockan 5...

Har precis gjort mig iordning och ska alldeles strax springa ner till frukosten som öppnar halv innan det blir att ta bussen in till eskilstuna och plugga!?! Go Safia... nu jävlar!


såhär bra mår jag när jag går upp såhär tidigt..!


Vi hörs om jag tar mig igenom den här dagen ;)


/S

RSS 2.0