Gott Nytt ÅR!

Undra vad jag pysslar med i denna sekund?


Vem ska jag få pussa på tolvslaget då? :O


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA NU! FAN VA VI SKA TA 2011. Det ska bli ett jäkla toppenår!

/S


Året som gick..del 1

JANUARI



Bodde inne i stan med Cecilia






Lekte med camen?







Var ute och festade lite men bara lite, fick körtelfeber med påverkad mjälte och njure så jag var hemma mycket. Därav att jag lekte med camen mycket kanske haha?



FEBRUARI


Lekte ball...!


Jag och Cecilia var hundvakt några gånger








Alla hjärtans dag spenderades på isen i solen.

Hände inte så mycket mer, va väldigt mycket sjuk


MARS




Mars började med utgång


Jag åt min första fläskfria korv på staden köpt från en korvkiosk!


Blev galen..!


Var i sthlm..


APRIL

Jag flyttade hem för kontraktet på lägenheten gick ut.

Kollade på alice i underlandet. Själv var jag i underlig-landet


Låg hemma och var sjuk en del :/

April var en lugn månad


MAJ


Det började bli bättre väder



Hängde med min coola mami




Åkte till sthlm med Cecilia. Lek på tåget ner och häng i kungsan. Älskar körsbärsträden.


Väl hemma i Ö-sund började det bli bättre väder också.

Därför blev det också dags för årets första grillfest!





 






Grillgrillgrill


Tillslut kunde man ligga ute och sola!


JUNI










Jag köpte min första egna digitalkamera.










Multichallenge med tjejerna dock tror jag att det var i maj? men men!








Studenten


Åh..sommar!

Sen drog jag till Marocko.

Ja det var del 1 av mitt år. Del två kommer snart ;)


/S

Only girl (in the world) - Rihanna



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world


/S

Check!

Nu är nog det mesta klart? Jaja det jag har glömt är glömt nu iallafall! Ska slänga i mig lite käk nu innan jag drar.






/S

Fredag 31 december

Godmorgon!

Fasiken va skönt! Idag är sista dagen på hela det här året. Själv har jag faktiskt aldrig varit med om att ett år gått så snabbt. Bra har det varit iallafall och bättre ska nästa bli.

Vaknade av att min lilla bebis slickade mig i ansiktet. Och myste ner sig. Tror jag alvarligt talat har världens sötaste valp här. Inatt kröp hon upp vid mig och kramade om min arm tills hon somnade! Så söt!

Jaja, dagens planer blir att snabbt som attan packa ner mina saker, försöka komma ihåg allt jag ska ha med mig, försöka komma ihåg att komma ihåg det, åka in till stan med mamma, gå på stan, möta upp Jen och Frida, fixa mig och sedan är det middag och fest!

Kvällen som jag har förstått det ska börja hemma hos Frida med 3-rätters och förkrök/drinkar innan vi beger oss vidare!

Vi hörs under dagen!






/S


this mornin

Somnade ett tag med min lilla korv innan vi vaknade och jag slängde mig i duschen. Nu ska jag skriva  ner allt som måste göras imorgon. Jag har tusen saker att fixa och minnet som en guldfisk det vill säga, 2 sekunders minne, in genom ena örat och ut genom det andra.. ja ni hajjar va?

Har redan glömt vad jag skulle skriva ner..?


Imorse :)

/S


Animal pattern

Igår, efter att jag sett Cissi bära upp den så snyggt, så köpte jag också med mig en kavaj från H&M som var riktigt jädra snygg. Och idag, ja då såg jag en till kavaj-kofta inne på Indiska som var så snygg att jag var tvungen att ha den också.

Love them båda två.


Från H&M


och från Indiska.

Mönstret som de båda har är jag fast i. I alla färger inte bara den vanliga orange-gul-bruna även om den är den snyggaste varianten.

/S


Myspys

Go´kväll!

Jobbade till18.15 istället. Har varit så fruktansvärt trött idag, sista timmen höll jag på att somna i butiken och jag trodde aldrig jag skulle orka köra hem men det gick bra ändå tack och lov. :)

Efter att jag slängt i mig lite mat gick jag upp till dom andra och tryckte i mig ännu mer, dvs chips, ostbågar och popcorn....+ läsk. Inte bra men fasiken så gott!

Orkade inte kolla klart på filmen så jag tog med mig min lilla korv ner på rummet. Och ja.., nu ligger vi här.., utslagna som två hjältar..!

Fick med mig en till gobit idag från jobbet. Visar strax.





/S

Dags att bege sig

Nu drar jag iväg. Slutar 17.15 idag med så får se då jag kommer hem.

Ha en grym dag!





/S

Torsdag 30 december

Gudmorgen!

Imorgon är det nyårsafton? Jag har sagt det förut och jag säger det igen, shit vad december har gått fort?!

Jaja sitter och smuttar på en kopp té i min ensamhet. :) Ska alldeles strax starta bilen och bege mig in till stan för en till dag av jobb på Indiska. Riktigt mysigt är det faktiskt att mysa runt i butiken.

Aja, vi hörs!



/S

turnin´ the lights off

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen.


Imorse :)


/S

My feelings for you - Avicii & Sebastien Drums



Skönare..!


/S

Happy face

Undra varför jag skrev hairy face utan att tänka på det när jag först skrev rubriken? :)

Idag när vi körde runt körde vi även runt och letade efter mitt körkort som jag, som den klantskalle jag är, tappat bort när jag skjutsade min bror i lördags. Men precis i allt letande och precis innan vi skulle åka till Kebab baren så ringer en tjej därifrån. Eller från en pizzeria i närheten och berättar att dom hittat körkortet!

Snacka om att jag blev lycklig!? Så nu är det tillbaka och ska fasiken inte lämna mig igen de närmsta 10 årena.



/S

Onsdag 29 december

Hej!

Shit vad härligt, sitter på mitt rum och känner odören av min kebab som jag med glädje slängde i mig för några timmar sedan.. Haha!

Dagen har bestått utav jobb från 12-17.15 då jag mötte upp Cissi för att gå på stan en sväng. Den svängen gick inte så bra för vi båda var för trötta för att ens kolla.., fick med mig en gobit ändå. Så det blir nog en snabbis imorgon också.

Sen körde vi runt en massa och fixade lite "ärenden" innan vi drog hem hit. Klänningsprovning och mys med min lilla korv innan Cissi drog hem.






/S

one word makes the difference

Nu är det slut-tramsat! Hehe med andra ord ska jag försöka vira in mig i täcket och sova lite innan morgondagen. Jobb från klockan 12-17.15 på Indiska. Hey ho lets go det går bra nu.

With that said, Godnatt!



/S


Commander - Kelly Rowland



/S

Guess who?

Gissa vem som springer runt på mitt rum, jagar sin egen svans, biter i allt och myser med mig? Höhö jag har snott med mig Lazy ner på mitt rum och hon är helt tokig just nu. :)

Fasiken vad skönt med sällskap.

Kom hem från bion för ett tag sedan. Efter jobbet var det bara att springa som om jag hade eld under fötterna till biostaden där mamma och lillebror väntade för att se Narnia. Mysig film. Inte riktigt lika bra som ettan men mysig ändå.







/S

Tisdag 28 december

Godmorgon!

Är uppe jättetidigt tycker jag iallafall. Tidigt för att vara lov och för att vara mig. Men det blev ändrade planer idag. Det blir ingen mellandagsrea för mig utan nu blir det att skynda sig till Indiska för jobb till klockan 18 eller 19. Får se hut det blir med bion. Hoppas jag hinner det annars får jag väll ta det en annan dag!

Snart kommer morfar och hämtar mig för skjuts till bussen.. oturen var på min sida så inga bilar fanns hemma.



Standarsposen och mackan ;)


/S


ich komme!

Kan tydligen inte sova inatt heller så nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och filosoferar. :)

Dagen i övrigt har spenderats på samma sätt. I sängen och med att äta mat. Men det har varit skönt. Under jul ska man ha många sådana dagar tycker jag! Imorgon ska jag dock inte ligga och dra mig utan då blir det att åka till stan och kolla rean. Tror det blir bio senare på kvällen också!


Haha på förfesten i lördags så hade en tjej med sig en liten spermie i väskan. Så sjukt rolig liten sperm-shot och kring huvudet hade den en lapp där det stod "ich komme!". Under kvällen bjöd denne lille vän på många goda skratt.


/S

Lady Gaga - Bad romance



/S

Måndag 27 december

How U DOING?

Själv har jag en rejäl slappis-dag. Skulle egentligen dragit in till stan och tränat men kunde ju inte sova igår vilket resulterade att när jag väl somnade så sov jag ända fram till halv 3 idag.

Sen dess har jag bara käkat bullar och kollat på Vampire diaries med min lillebror. Tror jag ska upp till huset igen nu för att kolla på några avsnitt till. Låter som en bra plan tycker jag. :)





/S

I cant sleep

Jag kan inte sova? Oufff.. hehe så då kollar jag in här istället. Har suttit uppe och kollat på film ända fram tills nu. Trodde filmen jag kollade på skulle vara en mysig kärleksrulle men det visade det sig att den inte var i slutet? Och den slutade helt värdelöst också? Så nu är jag besviken och kan fortfarande inte sova.

Nej.., jag måste försöka!



/S

Shithot Earrings

I julklapp av en av mina kusiner så fick jag ett par så sjukt jäkla snygga örhängen. Jag tycker dom passar till allt så jag passade även på att inviga dom igår då vi var ute!

Love them.


Mina nya favoriter :)


/S


loca loca loca...

Min hjärna går loca just nu. Allt är riktigt simpelt men samtidigt så jäkla komplicerat.. Det är inte meningen att man ska förstå vad jag skriver nu men så är det haha..

Jag ska sluta ordbajsa och försöka ta mig upp till huset. Har kollat film och smällt i mig en massa godis. Tror ni man gått upp lite i vikt den här julen eller?

suck..! :D

/S

Söndag 26 december

Hello!

Oj, oj, oj.. Igår efter att jag min kusin åkt hem och jag och min familj myst framför film så blev det bestämt att vi skulle gå ut. Så då var det bara att svira om och åka in till stan.

Kvällen började med förfest hemma hos Josefine innan vi (hela gänget där) drog ner till Marité för lite juldagen-festande. Inne på Marité höll också Anders Bagge själv hus. Liten rolig man det där. Efter riktigt mycket dans och skratt och efter att Marité stängt blev det Donken för att sedan gå vidare hem till go-Calle.

Hemma var vi igen vid 4-5 på natten och somna det gjorde vi inte fören någongång vid 7-tiden.

Härligt var det då telefonen ringer redan klockan 11. Dagen har spenderats på kebab baren och med godis i sängen. Nu ska jag nog käka lite mer innan det blir film.

Vi hörs senare om inte imorgon.

Kameran var inte igång igår så det blev i stort sett inga bilder alls. Dock innan vi gick han jag sno åt mig en bild på min fina fina vän. Shit vilken puma alltså!



/S


Juldagen 25 december

Godmorgon!

Ligger i sängen och myser nu med min lilla kusin Sanna.

Efter julfrukosten med alla kusiner igår (var riktigt roligt faktiskt) så drog vi vidare hem till oss för Kalle Anka och mat. Åt och åt och åt gjorde vi innan alla krachade framför tv:n och då blev det dags för julklappsöppning.

På kvällen när vi kollat på film åkte ena hälften hem men min lilla kusin stannade kvar. Nu på morgonen har vi bara legat i sängen och ätit choklad som några jag vet inte vad.


Min fina lilla mamma.


hahah vi kusiner körde igång charader där nästan alla var med.. men det  var riktigt skojjigt!












Lite av maten :P


Min långa långa lillebror blev lite sur då jag ville ta bild med honom :)

Ja då var man klar med ännu en Julafton. Hoppas ni hade en riktigt awesome julafton med nära och kära.

Nu ska jag mysa mer med kusen.

 

/S


Väntan...!

Uhhh väntar på min lilla mami som ska komma ner på mitt rum och mysa med mig. Hähää hon ska sova här och kika på film.

Bra är det ju definitivt att vakna samtidigt som mamma imorgon. För imorgon på morgonen åker hela packet till Mormor för den traditionella julfrukosten där alla kusiner och mostrar/systrar är samlade för att umgås innan det är dags att dra hem igen för Kalle Anka och Co.

I år ska vi dessutom fira med några av mina kusiner så det ska bli riktigt mysigt!

Två bilder från förra julen på mormors frukost/lunch!



Jag och en av mina kussar försökte leka ball..lyckades vi? :P

/S


the day...

Äntligen! Nu är i stort sett allt klart inför imorgon. Alla är här också. Eller nästan alla.. Min syster är tyvärr kvar i Egypten över jul och kommer inte komma hem. Saknar henne riktigt mycket.

Idag sprang jag också på stan som en höna och handlade alla julklappar. Jag är som tidigare nämnt alltid ute dagen innan och inhandlar allt. Fast i år och förra året hade jag faktiskt hunnit med en julklapp innan idag den 23! hehe..

När jag kom hem satt grabbarna och spelade MMA och turtles. Fasiken vad jag saknar att ha mina syskon runt om mig. Speciellt spelen som vi alla alltid nötar tillsammans saknar jag. Så härligt att dom är här iaf!

Ja, vad mer har jag hunnit med idag? Lagat mat med mamma, fixat mig och min mami med ansiktsmask och myst med min lilla korvprinsessa.






Min lilla korv-fislisa


/S



Julstök och bök!

Står och lagar mat med mamma! Nu ska bara sista rätten göras sen är vi klar!

/S

Torsdag 23 december

Godmorgon! Idag är det dan före doppardagen! Själv ligger jag här i sängen hemma hos Cecilia och ska alldeles snart in till stan för att handla julklappar. Typiskt mig att göra det i sista minuten men men det har nästan blivit som en tradition för mig numera :) Vi hörs då jag är hemma, ha en bra dag så hoppas vi på att ni inte måste springa runt på stan i -30 grader. :-p

Im offffff

Nu drar jag in till stan och Cecilia för mys ikväll.

Ha en bra dag!





/S

Onsdag 22 december

Godmorgon eller eftermiddag :)

Fortfarande lika kallt idag vilket innebär att man inte vill göra någonting alls. Ska slänga mig i duschen för att fräscha till mig och sen drar jag nog hem till en kompis.

Dagens låt och moodfortheday-låtar






Hittade ingen bra version av den sista låten men men. Passar när man sitter hemma och kollar ut på den iskalla snön :)


/S

SPA behandlingar och mys @ Marrehs

På lördagen då jag hade vaknat till liv kilade jag iväg hem till Maria där vi satt och snackade i flera timmar, åt och tramsade innan vi satte igång med SPA-behandlingar för ansiktet. Så härligt att bli ompysslad kan jag säga. Marias gose-mamma håller på med SPA så vi fick av henne en massa bra produkter att använda på varandra under kvällen. :)

Klippte Maria hann jag också med innan vi somnade framför film, tv och godis.






/S

-32 *fucking* grader!??!?!??!

Vaf*n händer? Såg just att inne i Östersund ska det tydligen vara -32 grader nu.. Det är jobbigt att gå ut till och med. Idag när vi gick på stan så var det faktiskt ansträngande att andas in för att allt bara frös. Min rumpa förfrös också på vägen hem då jag väntade på bussen.. :(


Surt men det kan ju vara mysigt också kanske? Eller? Nej.

/S

Tisdag 21 december

Hej!

Sitter och försöker hålla ögonen öppna.. Shit vad jag är trött. Efter att vi slutat skolan gick jag och några tjejer från klassen på stan och kolla men det var nästan helt jäkla omöjligt för den svinkalla kylan?! -30grader? Skämtar inte jämtland med mig ens? Ne och kallare ska det bli minsann..

jaja, nu ska jag äta upp det misslyckade julgodiset mamma gjorde och kolla på en film. :)


Fy! det sur ut som spya på en sked ;)


/S

bedbug

Ne nu ska jag hoppa i sängen. Är riktigt trött och slut. Idag vaknade jag redan vid 6 och åkte till skolan vid 8 för att plugga till ett prov (jag började egentligen 10) och efter skolan blev det direkt ner på Indiska för att jobba lite fram tills någongång vid 7-tiden.

Imorgon är sista dagen innan lovet och vi slutar klockan 12 efter lite julfika på skolan. Efter det ska jag nog dra ett träningspass på gymmet innan det kanske blir en runda på stan?

Aja jag svamlar bara tider just nu så jag tycker att vi lägger oss med ett skratt..


hahahah! Träningen kanske inte har gått så bra för mig? Det värsta med dom här bilderna är nog att dom ser så verklig ut?!

/S

Friday @ Oscars

Sådärja! Fredagen spenderades till en början på skolan med jennifer (för att plugga men hur mycket plugg som blev gjort är oklart) innan jag någongång vid halv 5 tiden sprang hem till Sandra för att fixa iordning mig inför kvällen. Vid 6 tiden var vi på Oscars med en härlig samling människor, för att fira Oscar som fyllde 20, där bjöds det på välkomms-drinkar, snuskigt god mat, vin, shottar och rikigt bra priser i baren.

Efter en massa skratt och dans drog vi oss ner mot stan och O´learys. Väl där inne bjöds det på champagne, mer shottar och dans.

Kvällen blev dock ganska kort eftersom vi så tidigt som vid 1 gick och käka världens godaste pizzaslice innan kvällen avslutades. Bra och lyckad kväll helt enkelt!






















Det var den fredagen det.. och nästa fredag är ju julafton. Herregud vad snabbt december månad har gått?

/S

Måndag 20 december

Halloj!

Igår så kom jag hem sent och var alldeles för slut för att gå in på internet. Dagen började dock med frukost serverad som om man vore en prinsessa hemma hos Maria! Ska ladda uppe lite bilder från fredagen innan jag går och lägger mig så fort jag får upp dom på datorn. Berättar mer om helgens bravader imorgon istället då jag är pigg. :)

Hörs om en stund då!

/S

Lördag 18 december

Oj kollade datumet och såg att nu är det verkligen inte långt kvar till jul!? Jaja hejsvejs iaf!

Gårdagen var faktiskt riktigt rolig och bra. Kan berätta mer om den imorgon för just nu är jag hemma hos Maria för tjejmys hela kvällen. Håller på att klippa hennes hår men vi bestämde oss för en liten pause så då passade jag på att kika in här en sväng.

Berättar om igår och idag imorgon på söndag då jag kommer hem. Idag ska jag bara ta det lugnt och ha det mysigt!

Bjuder på 3 bilder från igår under tiden.






:)


/S

Fredag 17 december

Godmorgon alla morgonpigga!

Igår funkade det inte att gå in på blogg.se? Aja sitter här nu nyduschad och ska alldeles strax springa upp till huset och fixa mig men tänkte bara berätta vad som  står på schemat idag.

Först blir det stan med mamma, plugg på skolan med Jennifer och efter det 20års fest på Oscars för Oscar :)

Vi får se om vi hörs annars får ni ha en grym fredag!

/S

godnatt



...


/S

Update me

Hej hopp.. Uppdateringen ligger inte på topp! :) Haha det var faktiskt inte meningen att det skulle bli ett rim!

Hmm, jag är på sämst humör.. Hel kasst faktiskt.

Efter skolan så drog jag en runda med kusinvitamin innan vi landade hemma framför tv:n. Kollade just klart på Sanning och Konsekvens-filmen. Fasiken alltså. Thoose were the good times :)

Måste erkänna att jag starkt ogillar kvällar. Gillar inte alls då man är ensam. Och ensamma kvällar sitter inte högt på listan kan jag lova då man är på bottenskrap humör.

Hummerapa också.. Men det blir nog bättre imorgon. Är för övrigt ledig då fast ska masa mig in till skolan och plugga i alla fall. Tror jag ska försöka hinna med ett pass på gymmet också innan eller?





/S

Onsdag 15 december

Godmorgon :) Har precis gjort klart ett prov och väntar nu på att göra en redovisning. Suck och stön, vilken bra start på dagen va? Idag blir det nog stan efter skolan och mys. Igår gick ju allt fel där på kvällen och jag blev på riktigt dåligt humör. Känner att det inte riktigt har släppt idag så därför ska jag försöka göra något roligt istället :) Men ha en bra dag nu så hörs vi senare!

ingenting och allting

Ja ingenting och allting verkar vilja fungera idag..

Men men efter skolan idag drog jag iväg på ett träningspass på gymmet. Riktigt skönt var det. Efter det så blev det lite solning som belöning. Väl hemma blev det att fräscha till sig och DH med mamma.

Nu ska jag krypa till sängs och hoppas på bättre saker.. Det är mycket att tänka på nu :)


tack till den här underbara människan också som gång på gång gör min dag! :)


/S


Tisdag 14 december

Kom nyss innanför dörren :) Har varit och tränat så nu blir det duschen! Fräscht! Hörs om en stund!

Måndag 13 december

Halloj där!

Idag var det lucia och jag kan säga att det här är första året någonsin jag inte har kollat på en enda lucia. Inte sett ett enda lucialinne eller brud med ljus i håret. Eller vänta, nu ljög jag. Såg faktiskt två st i stan i lördags. Men det är allt :)

Övrigt.. varit en ganska händelselös dag, skolan hela dagen och sedan körde jag ett pass på gymmet.., kom hem och har ätit kakor som ett monster med min mami.

Ska faktiskt ta att hoppa i sängen nu. Men.. ja vi hörs!


Bjuder på denna låt istället :) Min kusin säger att hon alltid tänker på mig när hon hör den? Haha undra varför.


/S

Oouuuf vad tråkigt det är att plugga matte...

img_0513 (MMS)

Oouuuf vad tråkigt det är att plugga matte just nu...


3 Advent...

Hallå där igen!

Nu äe jag klar, har haft en städ och tvätt dag idag, tvättat alla kläder och storstädat på mitt rum. Man kan säga att det behövdes...

Lagade nyss mat och nu ska jag sätta mig ner för att plugga resten av kvällen. Åh... Visst älskar vi söndagar va..





/S

Gårdagen..

Igår vaknade vi upp av en ovanligt pigg Cecilia som hoppade i sängen.. nämnde jag att det var efter ca 4-5 timmars sömn? Undrade just vart min gamla lata Cecilia hade tagit vägen. Men efter en stund kom vi iallafall iväg ner på stan för att kolla julklappar. Riktigt mysigt på stan var det men inga julklappar till andra hittade vi. Bara till oss själva hähä!

När det blev matdags drog vi ner på ViaGrande där vi mötte Carro och Elin. Efter middagen blev det hem snabbt till Cecilia för att byta om och in till stan igen för bio. Vi såg Due Date, faktiskt en bra film. Inte jättebra men helt okej. Jag hade nog lite, som de flesta andra, ganska höga förväntningar på den efter Hangover.

Sen blev det hem för mys med min mami. Ja, det var lördagen det så här kommer några bilder från den dagen med :)


Cissi med elektriskt hår efter allt provande.




Snygga shoesissar!






pizzaaaa



/S

fredagen som passerade..

Så! Nu kör vi här. I fredags på morgonen åkte jag och klippte mig. Blev riktigt nöjd och efter två hela timmar  sprang jag iväg till praktiken och jobbade några timmar innan jag mötte upp min lilla Maria.

Vi satte oss ner och fikade i ca 4 timmar, hur härligt och mysigt som helst. Pratade ut osv tills klockan började bli mycket. Efter det blev det att åka till Cecilia, fixa sig och dra ner till Jannie på förfest. Sen.., ja sen blev det krogen och efter huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur många timmar som helst slutade vi faktiskt upp hemma hos Sandra. Tack och lov! haha!

här kommer lite bilder:




Jag och fina Maria på fiket :)


Maria


Glada Cecilia!











Ja det var lite om och lite bilder från fredagen. Blev något fel på min kamera.., vet inte vad men den tog bara riktigt suddiga bilder. But thats life! ;)

 

/S


Söndag 12 december

Godmorgon allesammen!

How u doing? Själv är det bra, sitter här och äter ägg samt smuttar på en kopp té nu på morgonen. Eller morgon är det ju verkligen inte..hehe.

har haft en ganska skön helg trots allt. Berättar mer snart. Ska bara äta klart och ladda upp bilderna på datorn :)

Hörs om en stund!



/S

Far East Movement - Like A G6

Yalla haha nu kör vi!




/S

Fredag 10 december

Fe fe fe fe  fe FREEEEEDAAAG! Idag! Fasiken vad härligt! En till vecka har gått! ;)

Sitter som vanligt med en kopp te och väntar på bussen. Innan sista dagen på praktiken nu så ska jag iväg och klippa mig. Har inte gjort det hos frisör på säkert några år.. Är så fruktansvärt rädd för frisörer... Men nu ska jag iväg! Pjuuf!

Efter praktiken blir det cafe-mys med Maria i några timmar innan jag och några tjejer drar ut!

Fan, det känns skönt med fredag!




Mitt hår :(

/S

HEMMA!

Så nu är jag hemma! Näst sista dagen på praktiken var det :) Imorgon jobbar jag bara 4 timmar och slutar vid 13-14.00

Har ju fått lite extrajobb där nu så det är jättekul! Med andra ord har jag för övrigt haft en riktigt bra dag. Bortsett från lite ont i halsen, huvudet och magen så har det bara varit riktigt kul att jobba. Och det har bara kommit in underbara människor i butiken känns det som! Visst finns det en del rötägg som försöker förpesta men vad gör det då det finns underbara, härliga och glada människor. Dom gör fasiken min dag!

Dagens ros (3st blir det) går till den helt fantastiska sömmerskan damen som fakitiskt fick mig att gå och le hela dagen, Gubben som bjöd på det vanliga torsdags-skrattet och den supergulliga tanten som fick mig att må super.

hehe ja så glad kan man bli ibland. Men som sömmerskan sa "jag fattar inte varför man håller tyst om man tycker att någon eller något är fint, en kommentar gör ju så otroligt mycket. Det kan ju faktiskt göra ens dag och hur glad blir man inte då man får höra att man är fin tex?"

Nu är jag iallafall hemma och väntar på att maten ska bli klar höhö!




haha vad menar ni? Var jag inte fin i håret idag? :O


hahaha och ja, jag är lite uttråkad ;)


/S

Ne-Yo - Go On Girl



Härlig låt helt enkelt.


/S

bästa jag gjort

För två år sedan så åkte jag, min bror, låtsas syster, pappas fru och pappa till brasilien i 3 veckor över julen och nyår.

Det var utan tvekan det bästa jag någonsin gjort på vintern. Komma bort från all kyla och bara relaxa i solen. Vi hade  nästan 2 underbara veckor på kritvita mjölstränder under palmerna och en vecka uppe i djungeln på hästar där vi red hela dagarna från tidigt på morgonen till sen på kvällen. Helt underbart var det och man blev helt uppladdad inför ett nytt år.

Tänk att då alla sitter hemma och fryser/myser på julafton så satt jag på stranden med en iskall cola?

I år ser det inte ut att bli någon resa över jul men nästa år då jäklar ska jag inte befinna mig i Sverige!




Helt underbart var det..!


/S

Torsdag 9 december

Godmorgon!

Äntligen vaknar jag upp på bra humör och ganska hyfsad! Känner mig inte speciellt sjuk idag så hoppas hoppas jag är på bättringsvägen nu!

Sitter iallafall med en kopp te och lyssnar på skön musik innan jagtar bussen till stan för en heldag av praktik.

Ni får ha en riktigt bra dag!







/S

dålig dag

Fy. Jag har haft en dålig dag. En riktigt dålig dag. Så nu ska jag bara hoppa i sängen och verkligen önska att jag får en bättre imorgon.. Men det blir det säkert! :)



/S

Onsdag 8 december

Godmörgön..

Idag mår jag precis som igårkväll plus sämre så därför gick det inte ens att komma upp ur sängen tidigare. Skulle ju varit guide med klassen idag på skolan men men.. så kan det gå.

Sitter och kollar på Jon, Kate & 8 kids. Älskar det programet, vet inte varför men det är bara riktigt bra!

Ska värma en kudde och fortsätta kolla :)

Ha en grym dag.

/S

Trött, trött, trött...!

Nu är jag jäkligt less på den här jäkla sjukperioden. Jag är sjuk som ett as och jag blir inte frisk. Har varit det i över en vecka nu och det värsta, det värsta är att hela förra veckan var jag hemma, tog det lugnt, ansträngde mig inte alls, åt bra med mat, sov mycket (så mycket som jag kunde kan ju inte sova riktigt då jag är såhär sjuk) och skötte mig riktigt bra. Istället blir jag sjukare än någonsin..

Min hals känns som om den har vänts ut och in och gör så ont att varje gång jag sväljer går det ilningar genom min kropp. Min nacke vill gå av hela tiden och orkar inte hålla upp mitt numera ballonghuvud..Öronen vill sprängas utåt och innåt på en och samma gång. Hela kroppen gör det fruktansvärt ont i och nu som grädde på moset har jag fått en superfrossa så jag bara ligger och skakar så mycket att det gör ont i mitt hjärta.

Men, jag tänker inte vara hemma mer. Jag tänker gå till skolan, jobba och försöka göra det jag brukar för inte funkade det då jag var hemma och det enda som hände då var att jag missade en massa så nu ska jag göra saker. Fast jag håller på att svimma var 5min...

Måste ta mig till en vårdcentral också.. Det ska tydligen vara farligt om det spridit sig till öronen. Men när ska jag ha tid med det? Får ringa imorgon.. Måste ha penecelin!

Jag. Vill. Bli. Frisk. Nu. Nej. Nyss.


Tummen ner för allt just nu. Ska sova bort det. Godnatt...


/S

Tisdag 7 december

Men hello! Jäklar vilken dag jag har haft... Vaknade med smärta i rygg, nacke och äckligt ont i halsen.. Öronen var inte nådiga heller men jag knallade vidare till skolan där jag hade feta prov hela dagen på alla lektioner utom den första. Efter det drog jag ner på Indiska och körde mitt första riktiga arbetspass!

Nu sitter jag på bussen, äntligen påväg hem, så jag får sova och äta! Håller på att hungra ihjäl!?!!?

Lyssnade ni på danza kuduro låten som kom upp tidigare idag? Grym eller vad?!

Danza Kuduro - Don Omar

Men hjälp mig vad jag gillade den här låten! Lyssnade på den för första gången igårkväll och sen dess har jag inte kunnat släppa den, den blir bara bättre för varje gång man lyssnar på den. Tänker faktiskt tillbaka till marocko när jag hör den?! Vi lyssnade på något liknande då vi åkte runt med bilen där nere :)

Lyssna på hela! Den blir bättre allt eftersom låten går också :)







/S


Kvällen

Nej nu gör jag kvällen här hemma och hoppar i säng för ca 6timmars sömn innan det är dags för skola igen.


Meeen.. vi hörs imorgon!

Sov gott :)

/S

Down on me - Jeremih

Haha ja jag kommer nog fortsätta att bjuda på mina låtar som spelas här hemma så här kommer en till. Får en skönhärlig-känsla av denna?

Aja, lyssna nd c for ur self ;)




/S

Måndag 6 december

Hallelöja!

Vilken dag alltså.. eller också inte. Vaknade upp sjukare än vad jag varit på länge, kändes som jag aldrig varit så sjuk någonsin? Men kämpade iväg till skolan ändå. Ganska värdelöst eftersom det inte gick att koncentrera sig ändå, hörde inte vad någon sa..? Men men sen bar det av hem och här har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv och myst med min kusinvitamin.

Imorgon blir det två feting-prov så nu gäller det bara att plugga kvällen i ända..! Go SAFIA! ...eller? :P






Tänk om jag skulle ha glajjor va? Va ballt! :)



/S

sova

Nu ska jag gå och lägga mig :) Avslutar dagen med den här låten. Tjejen är ju sinnessjukt grym.. Bara 12 år och kan sjunga sådär? My oh my.. lyssnat igenom alla hennes låtar nu på kvällen så bjuder på en av hennes covers.



/S

Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain



"Hey babygirl what you doing tonight?"


/S


pepparkakshjärtan

Haha sa ju att dom inte blev så fina men nu är dom klara iallafall.


Jag och mina syskon..Nu ska dom (så fort dom torkat) upp i fönstret.

/S


ostostost

sådärja, nu kan jag berätta om helgen :)

I fredags efter jobbet så mötte jag upp Sandra för att handla lite gott inför kvällen, det blev lite olika ostar, kex, godis och choklad, fanta och en feting kebab. Vi svullade framför film tills jag somnade? Somnade alltså ifrån filmen och allt. Vaknade gjorde jag vid klockan ett på natten. Snack tills 5 på morgonen.

Lördagen blev det stan för att leta julklappar men hittade vi några? nej vi hittade istället en massa till oss själva.. :/

Jaa..resten av kvällen lekte jag svarttaxi innan bilen frös och vägrade starta.. på helt fel ställe men det löste sig med motorvärmare och startkablar..

Det var väll allt? Väldigt intressant som vanligt ;)


Jäklar vad gott det var med ost och kex...!

/S


Söndag 5 december

Hej, godmorgon trevlig andra advent?!

Somnade på stört igår och vaknade upp för några timmar sedan, sjukare än innan.., JAG FATTAR INTE VARFÖR? Jag har ju skött mig hur bra som helst hela veckan.. så nu har jag alltså varit sjuk i över en vecka och det blev sämre idag..

Jaja, efter frukosten bestämde sig jag och mamma för att vara lite juliga så vi satte igång med pepparkaks-bak och hög volym på julmusik. Pepparkakorna kanske inte blev så fina men goda som attan!

Ska snart sätta igång med att dekorera de pepparkakor som ska upp i fönstret här i köket. Vi har det som en liten tradition att alla barnens nämn ska upp på varsin pepparkaka och hängas i fönstret.







/S


Lördag 4 december

Hejhejhej! How u doing?! Själv ligger jag här i sängen.., utslagen! Nejdå men nästan är så himla trött så får ta fredagen och lördagens händelser imorgon.. Allt från att käka ost till att bli fast med en nedfrusen bil.. Aja godnatt!

I´ve got the magic in me

Här kommer två låtar jag lyssnar på tok för mycket på.







/S

Fredag 3 december

GODmorgon!

Yeeesss! Idag är det fredag igen! Fasiken vad jag har längtat haha! Sitter här nu och trycker i mig en dunderfrukost så jag verkligen orkar med dagen för igår blev det en aning jobbigt att jobba då jag är sjuk..!

Ska ta in hundarna nu innan jag springer iväg men ni får ha en superskön fredag så hörs vi under dagen eller efter jobbet? Kommer upp en av mina "mest lyssnade på"-låtar sen :)




Dagens fejja... shit vad vit man är på vintern?! Åhhh!



/S

Godnatt!


Jag blir riktigt lycklig av att höra den här låten! Går inte att lyssna på den (om man lyssnar på vad han sjunger) utan att le. :)

/S

Torsdag 2 december

Godmorgon, god eftermiddag och Godkväll.

Hur står det till? Själv är jag helt slut.. har jobbat hela dagen lång trots att jag fortfarande är sjuk men som tur var gick det bra ändå. Kom hem vid 7, käka middag och sedan dess kollat på tv med lillkussen. Intressant? Njee inte så värst så därför jag inte skrivit något. Men imorgon.. Imorgon är min favoritdag. Fredag. Helg och det betyder allt annat än skola och annat man "måste" göra.


Helgens planer ser ut på följande vis: Imorgon efter jobbet blir det middag, ost + kex och kanske glögg samt film-kväll hemma hos Sandra. Ska bli riktigt mysigt. Sen på lördag ska jag (om jag mår bättre) försöka hinna med ett träningspass innan det blir stan och biomys med Cecilia. Söndag ska slappas och pluggas på.

Ser fram emot en lugn och skön helg!
















Idag längtar jag bara tillbaka till sommaren, värmen, marocko, rhodos och alla roliga utekvällar med vännerna.. Men som det ser ut nu så verkar det inte vara så värst länge kvar tills jag får lite av det där igen höhö! :P

/S


Damn...! Mycket kärlek

Jag har så fruktansvärt mycket kärlek. Haha ja, jag vet att det låter jättefjantigt och det är det nog men spelar det någon roll?

Det trycker på mitt hjärta (kan inte beskriva det bättre tyvärr) och gör ont men inte på det dåliga sättet. Utan ni vet, på det där bra sättet.

Det är kärlek till mina vänner och familj. För helt ärligt nu, jag har världens bästa familj och utan tvekan de absolut bästa vännerna i min närhet. Går nog inte beskriva med ord hut mycket jag faktiskt älskar er även om jag inte säger det så mycket kanske. Jag har hittat rätt med er. Har tidigare haft svårt för att veta vilka som är äkta och inte kommer svika en med  en kniv i ryggen senare (med vänner) men jag känner verkligen nu att de människor i min omgivning är de jag alltid vill ha där och de är de som passar mig. Ni förstår nog inte själva hur mycket ni betyder för mig.

Så jag har som sagt fruktansvärt mycket kärlek till er. Så mycket att det gör ont på ett bra sätt. ♥


Ville bara säga det. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med imorgon! :) 

/S

Vitlöken till all ära!

Idag har vi (jag och kusin) bara varit hemma och kurerat oss. Fixade även också årets fetaste vitlöks-middag!

Vitlökskyckling med vitlökspasta, vitlökssås, vitlökshommus och sallad till det. Sjukt gott men jag tror nog att både huset och vi här hemma kommer stinka i flera dagar efter detta... men vitlök måste vara det bästa som finns när det kommer till mat?!

Aja nu ska vi mysa ner oss med film. Det blir Prince of Persia. :)


Bilden gör inte maten till ära eftersom maten på bilden ser fruktansvärt äcklig ut. Verkar som Gordon Ramsey har rätt.. man ska aldrig fotografera bra mat..


/S

Skön låt

Bjuder på en skön låt under dagen som jag just upptäckt. Men det kan väll nästan aldrig gå fel med Akon? :)




/S

onlinepizza.se

Haha hände just en rolig sak! Såg ett mail som jag fått från Onlinepizza.se! 

Kommer ni ihåg då jag var nere i Eskilstuna och inte kunde köpa mat på något sätt? Mitt i allt kom jag på att man kan beställa från onlinepizza.se vilket blev den kvällens räddning! :)

Iallafall så såg människorna från onlinepizza.se mitt inlägg och som tack fick jag en härlig rabattkod.

Tack till Onlinepizza.se :)






och så kan jag ju visa mitt inlägg:




Var ju riktigt roligt! Höjde min dag kan jag ju säga när jag ligger här sjuk och äcklig. :)


/S


Onsdag 1 december


haha kände för att göra något annorlunda?

Hörs senare!

/S

RSS 2.0