tröööööööööööööööööööttttt

trött är jag! Usch, sjukt trött, så trött så att jag vill sova ( kanske inte helt oväntat men men ), ne ännu tröttare! Jag vill sova sova sova!?

Idag är det onsdag och det betyder att jag ska upp och träna vanligt vis kl 06.00, det är inte min tid direkt, men idag så blev det kl 07.00 istället.. Men detta är inte det som gör mig trött, det är skolan... tråkiga lärare, tråkiga lektioner och såklart. detta får vi inte glömma, TYP PROV VARENDA DAG!? Fel har skolan som är så enformig. Har prov i näthandel nu om 45min, hoppas man får sluta efter det för jag vill hem! Och kanske inte helt otippat, SOVA!


/S


Naglar

Yes igår fixade jag mina naglar, eller rättare sagt donia och hennes syster fixade dom. Blodiga händer och naglar kom jag hem med iaf... hahah fast enligt donias syster är det tydligen mig det är fel på för såhär lät det:

- Asså det är inte mitt fel nu!
- Va?
- Ja, okej om det börjar blöda första gången på första fingret, då är det mitt fel men nu när det händer fler gånger är det dig det är fel på!

Jo jo så kan det gå, härligt iaf att ha gelénaglar nu så lata safia slipper fixa dom varenda dag.

idag har varit en seg dag, varför? Svaret finner jag ej..Har inte hänt mycket förutom trååk lektioner. Tidningsgrejen jag gör är det enda roliga, nu är det bara lite photoshop och indesign kvar!

Fast ett stort skratt fick jag då syster Dina trodde att hon har ägt ut mig i våran lilla fight! Tro ej det lille vän! Jag är inte klar, en aning lat som inte svarat, men definitivt inte klar!

Just nu sitter jag och kollar efter scenkläder... att det ska vara så svårt? Det har aldrig varit ett problem förut men nu så ska det vara det svåraste som finns?

Piisss on ya plate

/S

Inte bra..

Jag vet, det är inte bra att jag inte uppdaterat på en ganska så öång period.. men vad kan man säga?

Dagarna som gått har varit sjukt bra! Jag här även sett på världens bästa film! Jo ett ord, "TWILIGHT"!! Älska filmen och ge mig en vampyr! jaaa!
Lite hockey har det också blivit...

Idag ska det tas lugnt, kanske fixa naglarna...

Tänkte bara hälsa till min syster att..., DU ÄR OSMAKLIG SJÄLV :) älskar dig syrran ;)

/S

HURTBULLE

Jo kalla mig hurtbulle! Detta är andra gången Safia stiger upp kl 05.00, drar sig in till stan och tränar fast hon har sovmorgon till 11.00! Jag vet inte hur jag mår över detta... Någon måste ha slagit mig..., HÅRT!

Vi fick nu sluta två timmar tidigare så jag och Dunia ska dra ner till Pause! Härligt!

Idag vet jag inte vad som händer, som det flesta dagar men det är skönt att veta nada, då blir man inte besviken när saker man planerat inte händer. För att sammanfatta, det är det enda sättet att överleva i ÖSD en längre tid för här händer aldrig saker. So better to hope for ingenting!


/S

Frisk luft...cp

Hata dessa dagar då man måste vara ute! Vi har någon slags utedag idag med skolan och ska gå en mil!? I -21grader! Nej nej, sånt kan dom som gillar det hålla på med. Såklart försover jag mig och kommer försent också, när man kommer till skolan klagar 3:orna över att dom inte får ha sån dag (bara dom som måste stanna hemma på skolan) medans jag skippar den. Vi kan byta?

Min dag är förstörd tror jag.

/S

Träning

Nu är jag klar med åtminstone att börja på tidningen? Jaja, det får bli som det blir..

Nu ska jag ner på Golds och träna innan jag åker hem. Ska bli skönt, det är faktiskt väldigt härligt att träna och att ha tränat men det är fan inte lätt att komma dit och träna! Någon som känner med mig?

Nu måste jag gå! Hejdå!

/S

Tidning!

Nu är jag på skolan och sitter och försöker kläcka lite ideer! And boy do i know vad jag vill och ska skriva om! Vi ska göra en tidning som ett skolarbete och vi har fått lite fria händer.. vilket aldrig är bra att ge mig!

Idag blir det träning som vanligt efterskolan och sen förhoppningsvis tillbaka till tidningen.

/S


Hemma

Nu är jag hemma igen, lite småtrist men livet går vidare eller hur!? Har iaf halft som halft gjort upp att jag drar ner dit igen på sportlovet!

Under flyresan hände massa spännande, men det gör det alltid! Jag tror jag aldrig i hela mitt liv någonsin har fått en enda lugn och normal flygtur..och tro mig! Jag reser och flyger väldigt mycket. Ne det går helt enkelt  inte?
Denna gång hamnade jag fel 2 ggr sen blev jag fast och strandad med ett gäng killar som skulle på någon mässa eller något i åre, men det var tydligen inte det enda de hade tänkt göra för dom var riktigt dragna redan på flyget. Men klaga ska jag inte göra så mycket! Dom var gentlemänn som hjälpte en kvinna i nöd, dvs mig, på med jackan!

Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon.. Har sovmorgon men tro inte att det gör saken lättare för mig, har jag sovmorgon till 10 vaknar jag 11 och ungefär så fortsätter det. Never in time, måste ändras...Så sov med händerna ovanför täcket nu allihop!

/S

Wakey!

yes nu är man vaken och idag åker jag hem igen.. inte kul.. Men det är same thing varje gång. Tur att jag kan komma ner hit i stort sett när jag vill!

Håller på att krångla med kameran, går inte att ladda upp bilderna vilket gör mig väldigt irriterad och arg! Poop på den jädra kameran!

Idag var det som sagt hemgång, men planet går inte fören 17.55 så först blir det i min pappas ord "brunch"! I likeee! tror jag ska börja med det oftare?
Ne nu ska jag spendera lite tid åt min pappa och bror och hjälpa dom med maten innan jag åker hem till ännumera kyla!

/S

Sthlm och alla hjärtans dag!

Nej ni det  har inte varit mkt skrivande här nej! Ursäkta för det men har inte hunnit?!

Jag åkte nu i fredags ner till sthlm och pappa! Skönt värre? ja! Fick en canada goose jacka av pappa och ett par jeans som trevlig överaskning! Trivs som handen i hansken i den kan jag berätta!
Fredagen var faktiskt väldigt skrämmande, jag såg ut som en missbildning men jag kan lova att killarna här och där har tagit någon drog, eller så har dom bestämmt sig för att jävlas med mig nu på alla hjärtans dag? Bara på flyget ner hit till sthm  så blev jag jagad av 2 killar!?! bokstavligen! Hur ska vi inte gå in på. Hmm, hur än sunk man ser ut raggar killarna som om dom aldrig sett tjej förr? Alla hjärtans dag lockar fram folks desperata sidor, men jag kan verkligen inte säga att jag inte är en i mängden, för det är jag nog mest garanterat!
Senare på kvällen var jag ute med Sanna som jag inte träffat på år och dar! Det var härligt!

Idag har jag varit på stan och shoppat lite en snabbis. Det blev två par jeansleggins (vilket nu har blivit min favorit grejj! Fatta vad skönt det är med dom på) och en typ som bolero jacka från Gina. Efter en fet kebab på stan blev det badträning, håller fortfarande på med mitt och donias hårdträningspass och det är faktiskt skönt!
Har suttit och slappat med film och gott nu framför tv hela kvällen. Alltså blev utgången som var planerad inställd fast det kanske var bra för det var snuskigt skönt att slappa!

Fick en stor bukett med röda rosor idag sådär passande på alla hjärtans dag (då man är ensam men väldigt nöjd!) 

Skulle och ska ladda upp bilder men det är och har varit något fel på min blogg så det går inte? Kommer snart iaf!

/S  


Film!

Yes nu kom mina kära bröder hem med film, godis och chips! Vet att det är vardag men vad gör det?

Agressionsproblem

Tjejer är äckliga små vider. Falska, sneaky, lömska och helt jävla sjuka varelser. Men för att förtkorta min beskrivning sätter jag ordet som jag tycker beskriver de äckliga, falska, sneaky, lömska och sjuka små vidrerna bäst, Katt.

Glad va jag som ni kanske märkte på inlägget innan, tills jag träffade på  ( ska inte ta upp personens namn, så den får ett alias ) hårbollen, som promt ska jävlas med mig trots, notera jävligt noga, jag inte gjort personen i sig något, utan tvärtemot, jag har till och med varit ovanligt snäll mot personen i fråga. Ändå känner den äckliga hårbollen behovet av att jävlas... men det är så tjejer är. Jag som har blivit en lugn, och vad jag själv skulle vilja säga, harmonisk männsika ville bara slå sönder idioten men istället kvävde jag tårarna och drog ën kommentar och la sedan på fejksmajlet så gott som det gick tills, efter ca 1 min, då jag inte längre klarade av att bara stå och göra ingenting så jag springer in på en toalett och slår, med kraft kan jag lova, rakt in i en vägg som olyckligt vis var av sten.. Smart, nej men nödvändigt. Handen förblev grå och utan känsel ett bra tag efter det.

För att förklara, jag höll tillbaka tårarna för just den anledningen att om jag ser något fel hända, någon som gör något hemskt elakt mot någon eller mig och jag själv inte gör något åt det ( dvs sätta personen riktigt jävla rejält på plats ) och personen i sig kommer undan med det känns det som om jag ska börja gråta för att jag låter personen komma undan med det ostraffat. Det är anledningen, inte för att jag blev ledsen utan för att jag inte tål när människor går runt och gör elaka saker helt ostraffat och kommer undan med det, vilket gör att dom gör det igen.

Jag tror jag måste jobba på det här med att göra illa mig själv.. Någon trodde ju att jag var någon slags självplågare.. Var inte meningen att väggen skulle vara av sten.. Jag ville bara slå sönder något...


/S


SNYGG!?!

Ja miina vänner jag tror jag har hittat min blivande man! Hur snygg som helst!? Aj aj aj! Tackar gör jag till facebook! Och går på skolan gör han också!

Vissa har åsikter om detta...

Donia: Safia, satsa för fan!

Safia
: Njae vet inte riktigt är inte så..

Donia
: SATSA!, om du vill ha honom måste det gå snabbt!

Safia
: Ne fan, jag är inte sugen riktigt!

Donia
: Säker?

Safia
: NEJ?!bara jag som tycker att det låter som om vi pratar om att beställa hamburgare?

Donia
: Ja.


10min senare (utan att ha sagt ett annat ord.)


Donia: Jag känner att jag vill ha något att äta tror jag.

.............................


Helgen bestod som sagt för det mesta av hockey, härligt men kallt. Utgång var med på listan vilket resulterade i att frdagens utgång blev matätarkvällen! Väl förtjänta tycker jag att vi var eftersom vi nu tränat flitigt varenda dag. På lördag drog vi ut också men efter att ha sett en aning för mycket drog vi hem lika snabbt.

/S

Snabbt!

Ska skriva ett litet snabbt inlägg om helgen. (innan läraren dödar mig?!)

svenska tjeija, Mycket hockey, lite nik nik + lite utgång.

Hockeyn :

ÖHC - Piteå  1 - 0
ÖHC - Asplöven    5 - 2

Måste dra nu, ma höres senare!

/S

Fredag

Yes idag är det fredag och min enda lediga dag från träningen så självklart blev det fetaberta fika på Pause!

Det är något fel, något alvarligt fel.. DET GÅR INTE EN ENDA JÄVLA DAG UTAN ATT JAG FULLSTÄNDIGT GÖR BORT MIG!? vad är problemet? jag skyller på min disfunktion3lla släkt! det måste vara det..

yeah baby, jag ligger på sängen och skriver när jag får höra att jag är sexig! yeah! den sitter aldrig fel! Speciellt inte nu när alla hjärtans dag närmar sig, får ångest.., tänker iaf dra ner till sthlm och dra ut! Får be dom där att hooka upp mig med någon hunk! men yes! nu blev man på bättre humör!!

Ska dra ut nu, det är ju iaf fredag! Imorgon blir det, tydligen ösds nya ställe, böle? varför har de blivit så inne? fester där varenda helg och ligger långt bort? hmm, man undrar vad som händer.., fast detta är ju Östersund och det säger ju allt.


/S

Dregel och misshandel

Yes andra och tredje träningspasset gick betydligt bättre kan jag säga iaf!

Köpte även skolkatalogen igår och kan säga att resterande del av dagen spenderades åt att dregla sönder den!

Kom till skolan idag på världens sämsta humör och gör fetvurpan vilket gjorde riktigt ont idag den här gången.. Igår drog jag fetvurpan mitt i matsalen men körde en spiderman och fångade allt och hamnade i buddah ställning!? Vad händer imorgon kan man fråga?

Donia vet inte hur man stöter på killar, idag slog hon en helt okänd kille mellan bena när han gick förbi och skyller sedan på mig.. Stackars killen kanske blev steril och Donia ne hon sa inte ens förlåt hon bara satte sig ner på golvet och tyckte synd om sig själv..! Smart tjej?

Idag kommer det att bli tre träningspass och jag blir utan mat tills kl 23.00 inte kul, är inte glad åt det kan jag säga.. Fick sluta nu istället för 3! Så nu måste jag göra klart ett arbete som skulle vara inne idag. Annars dödar min slavdrivare mig.

/S

Working it

Yes bilderna från lördag kommer så fort jag får tag på dom!

Igår var det ju som sagt första träningen på 5 månader av träning och nyttighet! Det blir 5 tuffa månader kan jag lova, smarta jag börjar ju med att glömma skorna igår så jag brände mina fötter på bandet och har nu jätteont but non the less ska jag dit idag igen!

Sen efter träningen så skulle jag hem men mamma ringde precis innan och jag fick nys om att hon var i lugnvik, väntandes på att killen som ska köpa min gamla lägenhet skulle komma.. hmm "han är 19-20 safia!" så safia masade sig iväg dit illa kvickt och kolla läget! Killen var ok, men jag var fan dum som flytta från den lägenheten., sjukt mysig lägenhet som nu är borta.. Jaja sånt händer!

Sitter  på företagsekonomin nu och önskar att jag var någon annanstans för jag orkar inte lyssna på det idag.. Snart snart, är det rast? eller?
Jag måste klara det!
enjoy ;)


/S

Söndag

Utgången igår blev lyckad! Dansade mycket men inte tillräckligt.., anledningen till det är att jag hade en sådan träningsvärk att jag inte kunde böja mig ned. Så för att adda upp kvällen så var skyltarna vi arbetade med att få in tjejernas ansikten på slitzkroppar ett antal timmar i photoshop väldigt lyckat och barbaran också! Grädden är en annan sak som gjorde det till var det va men det behöver vi inte gå vidare in på! "Vissa lyckades bättre än andra den där kvällen " har jag kommit fram till att det är det enda rätta att säga!

Har inte fått bilderna från gårdagen men dom kommer upp så fort jag får dom.

Imorgon börjar träningen på riktigt! Skulle varit idag men det är söndag så man kände för att mysa men sen så är det bättre tycker jag att börja på en Måndag!  Så imorgon blir det gymmet!

/S

RSS 2.0